avast
Üye
Saolasin eksik cok daha ya birde eskisi gibi oynamiyorum yavasladi iyiceiyi sehirin var
Saolasin eksik cok daha ya birde eskisi gibi oynamiyorum yavasladi iyiceiyi sehirin var
geç bakam sanail inat oyunu daha cok oynucam köy remini yollasana ben birazdan yollarim.jojo seni gecerim la ben![]()
Oyun destek bölümündeki clash of clans savunma taktiklerine bak wn son ben foto attım.fikrini bekliyorum.sen yolla ben yollarim
55 level durumlar fena değil [emoji4]kac lvlsin durumlar nasil
İi yapmissin ben daha 71 ya ganimet yok napdam bilemiyorum at bi koyunuYakında 80 level oluyorum![]()
galiba köyüne göre kupan düşük benim bile 24 levelde 1200 kupa ya yakın oldu.İi yapmissin ben daha 71 ya ganimet yok napdam bilemiyorum at bi koyunu
Kupanin + bi getirisi olmadigini sizlere neden anlatamadim bilmiyorum kardes kupa arttikca daha guclu rakip gelir bence senin kupan fazla senin 800 falan olmali kupangaliba köyüne göre kupan düşük benim bile 24 levelde 1200 kupa ya yakın oldu.
yani kupa çoksa güçlü adamda gelir saldırır kupa yüksek olursa yüksek seviyeli adamlar gelir yaniKupanin + bi getirisi olmadigini sizlere neden anlatamadim bilmiyorum kardes kupa arttikca daha guclu rakip gelir bence senin kupan fazla senin 800 falan olmali kupan

Göktürk klaninabeklerim 19 yasindayim ankara nick EagLeama benim kupamdaki insanlarda para hep 43 bin filan az ama 1250 civarında iken bir saldırıdan geliyordu 200 bin altın.
konu dışına kaçabilir ama 4 kişiyiz klan arıyoruz.
en iyileri benim
köy binaları 5 (benim 6)
duvarlar 3.seviye
kupa en düşük 700 en yüksek 1193
okcular 2. seviye (benim 3)
sihirbaz herkesde var iki kişinin 2.seviye
devim 3.seviyeye basılıyor.
benim ylider olabileceğim arkadaşlarımın büyük olabileceği tüm klanlar olur ama klan en az +13 olsun.
yardım edenlere![]()
Klana beklerim gokturk klanibeyler 38 levelim alırmısınız 1250 kupa var
lider senmisin.?Göktürk klaninabeklerim 19 yasindayim ankara nick EagLe
Klana beklerim gokturk klani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız