Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
Ortalık bereketlenmis masallah Allah muhabbetinizi arttirsin ROMdaşlar bi iki haftadır giremiyorum android 5 çıkmış v 8 çıkmış vay vay birde aziz üstadın romu çıkacakmış hakkaten ben bayagi geri kalmışım 15 sayfayi tek tek okudum herkesin emeğine sağlık özellikle konunun sahibi ve emektar arkadaşlar ben de bekleyeyim bakalim v7 ye devam
Hakikaten uzun zamandır yoksun hocam :)
Nerelerdeydin v8 romun kokusunu alınca hemen geliverdin. Ama beklentilerin dışında kaldı ne yazık ki :off:

• Beğen
Tepkiler: helppo ve burak1553

kartal2378

kartal2378

Üye
Kimsenin ART' den haberi yok galiba,kimse soruma cevap vermedi

morki05

morki05

Üye
Evet hocam yorumlar pek beklentileri karşılamadı herhal

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Fazla fark yok bildirim çubuğu değişmiş ama yeni özellik yok
Birde wifi hızı çok düşük normalde saniyede 1 mb tan hızlıyken şimdi 0,5 mbyi geçmiyor düzelirse haber veririm bi note 4 duvar kağıdı bile koymamış bu sefer olmamış internet hızlanırsa yükleyin derim ;)
:(

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Hakikaten uzun zamandır yoksun hocam :)
Nerelerdeydin v8 romun kokusunu alınca hemen geliverdin. Ama beklentilerin dışında kaldı ne yazık ki :off:
Vallahi ne olsun evi falan taşıma işi oldu başka bi ile yerleşik ancak iki haftada oldu burdayiz ustalar gönlümüz burada biz yoksak da bu romdan kolay kolay vazgecmem herhalde yeni bir telefona gecmedikce tabi samsungun da 5.0 desteğini verecegim dedigi günden beri umut var içimde nedende hani 4.2.2 yi atlayip direkt 4.3 verdi ya hani öyle olur mu işte bi heves bizimkisi bakalim hayırlısı bu sayfa hareketli maşallah öyle ayrılmak kolay değil

• Beğen
Tepkiler: helppo, burak1553 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Blekota youtube sorunu için çözüm bulmuş ama ben ve @serdar431 kardeşim daha kolay ve farklı bir çözüm bulduk :)
Birde zil sesi değiştirme sorunu vardı onada çözüm bulunmuştur

• Beğen
Tepkiler: helppo, burak1553 ve morki05
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi ne olsun evi falan taşıma işi oldu başka bi ile yerleşik ancak iki haftada oldu burdayiz ustalar gönlümüz burada biz yoksak da bu romdan kolay kolay vazgecmem herhalde yeni bir telefona gecmedikce tabi samsungun da 5.0 desteğini verecegim dedigi günden beri umut var içimde nedende hani 4.2.2 yi atlayip direkt 4.3 verdi ya hani öyle olur mu işte bi heves bizimkisi bakalim hayırlısı bu sayfa hareketli maşallah öyle ayrılmak kolay değil
S3 için android 5.0 gelmez google bile nexus 4e kadar güncelleme verecekmiş zaten amaç sistemi verimli kullanmak 1 gb ramden verim alınmaz hele touchwiz se
Bundan önce samsung 4.3 vermeden açıklama yapmamıştı bu sefer s3 sistemi 4.4.2 yi kaldırmaz diye vermedi 5.0 vermesi saçma olur ;)

• Beğen
Tepkiler: uzm27, morki05 ve Aziz04
helppo

helppo

Üye
Ortalık bereketlenmis masallah Allah muhabbetinizi arttirsin ROMdaşlar bi iki haftadır giremiyorum android 5 çıkmış v 8 çıkmış vay vay birde aziz üstadın romu çıkacakmış hakkaten ben bayagi geri kalmışım 15 sayfayi tek tek okudum herkesin emeğine sağlık özellikle konunun sahibi ve emektar arkadaşlar ben de bekleyeyim bakalim v7 ye devam
hepimiz birimiz için dostum
hepimiz birimiz için dostum
eww beğenin için azizim :ok2:
Evet hocam yorumlar pek beklentileri karşılamadı herhal
eww beğenin için morki05

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Dikkatimi çekti bu konuyu takip edip, Aynı zamanda üye kişiler!
Dh'de Bjk__murat'ın açtığı bir konu var sürekli orayıda takipteler :)

• Beğen
Tepkiler: helppo ve serdar431

eskiyapar

Üye
Yeniden başlat yapınca bir kez ayarlar durduruldu diyor sonra sorun yok.V 7 ayarlarını yükleme yapınca düzeliyormuş?Nasıl olacak o?Serdar help

Aziz04

Aziz04

Üye
Teşekkürler. (morkione) :)
@morki05

• Beğen
Tepkiler: morki05
serdar431

serdar431

Üye
Yeniden başlat yapınca bir kez ayarlar durduruldu diyor sonra sorun yok.V 7 ayarlarını yükleme yapınca düzeliyormuş?Nasıl olacak o?Serdar help
blekota v7 zip icinden blekota rom/settings/s5 settings/system/priv-app yolunu izleyerek secsettings.apk dosyasini çıkartıp telefonda root explorer ile system/priv-app icindeki secsettings.apk dosyasini silip 7den cikarmis olduğunuz secsettings.apk dosyasini buraya kopyalayip uzerine uzun basip permissionslari rw-r-r yapip telefonu yeniden başlatıyoruz

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve Aziz04
serdar431

serdar431

Üye
blekota v7 zip icinden blekota rom/settings/s5 settings/system/priv-app yolunu izleyerek secsettings.apk dosyasini çıkartıp telefonda root explorer ile system/priv-app icindeki secsettings.apk dosyasini silip 7den cikarmis olduğunuz secsettings.apk dosyasini buraya kopyalayip uzerine uzun basip permissionslari rw-r-r yapip telefonu yeniden başlatıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve eskiyapar

eskiyapar

Üye
Serdar kardeşim işlem tamam teşekkür ederim.

tomm

tomm

Üye
S3 için android 5.0 gelmez google bile nexus 4e kadar güncelleme verecekmiş zaten amaç sistemi verimli kullanmak 1 gb ramden verim alınmaz hele touchwiz se
Bundan önce samsung 4.3 vermeden açıklama yapmamıştı bu sefer s3 sistemi 4.4.2 yi kaldırmaz diye vermedi 5.0 vermesi saçma olur ;)
Kardeşş yanlış biliosam uyar ama android 5.0 benim bildiğim kadarıyla 512mb ram e sahip olan bir telde bile çalışabilmesi için optimize edilmiş yani s3 e gelmesi gerekiyor

serdar431

serdar431

Üye
Blekota youtube sorunu için çözüm bulmuş ama ben ve @serdar431 kardeşim daha kolay ve farklı bir çözüm bulduk :)
Birde zil sesi değiştirme sorunu vardı onada çözüm bulunmuştur
aziz hocam irtibata gecsende şu yazı tipi olayınıda çözse ufak bir patch ile + birde wifi kopma sorunu bende hic ingilizce yok malesef [emoji1]

Son düzenleme:
tomm

tomm

Üye
kardeşş art sadece 4.4.4 yazılımında olur ve özelliği ise uygulamadaki kodlara ihtiyacı olmadan uygulamayı açmasıdır yani yazılımındaki belli kodlar sayesinde uygulamalar daha hızlı açılır

• Beğen
Tepkiler: bytllh

Üst Alt