kardeş s3 alır mı güncellemeyiAndroid Lollipop 5.0 çıktı haberiniz olsun![]()
blekota beyaz yerine siyahı cww yaptım ondan sonra hata alıp duruyordum sonra lg3 klavyesini cww yaptım düzeldi fıstık gibi oldu haa bu arada senin yapacağın rom işi noldu v8 beni hiç heyecanlandırmadıda senin yazdıklarına göre tam aradığım özellikler vardı senin rom yani(aziz04 blekota 21) rom
kardeş s3 alır mı güncellemeyi
eline koluna gözüne sağlık aziz usta merakla bekliorumKardeş benim ''Editlediğim rom'' hazır.
Bir tek en son yaptığım bir değişiklik yüzünden aromada hata aldım
bu sorun değil, Çünkü çalışan sağlam zip var ama sağlam olan zip'te ayarlar kısmında özel yazdığım yazı var
işte onu değiştirmeye kalkınca hata aldım
kısa zaman içinde yayınlayıp link paylaşacağım anlayış bekliyorum bütün arkadaşlardan

Ama s3 sahipleri hiç heveslenmesinAndroid Lollipop 5.0 çıktı haberiniz olsun![]()

Yazılmış zaten temel farklargüzel bir haber... v7 ile v8 arasındaki temel farkları birisi yazabilir mi )
kusura bakmayın, yazıyı yazdıktan sonra farkların ne olduğunu gördüm. hemen düzelttim. Aziz hoca diyebilirim size...sizin de bir rom çalışmanız var anladığım kadarıyla. Onu da incelemek ve destek olmak isterim (Tester olarak) ... el emeği göz nuru çalışma olacak şimdiden belli... kolay gelsin. Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun.. ))Yazılmış zaten temel farklar
ALLAH razı olsun kardeşim.kusura bakmayın, yazıyı yazdıktan sonra farkların ne olduğunu gördüm. hemen düzelttim. Aziz hoca diyebilirim size...sizin de bir rom çalışmanız var anladığım kadarıyla. Onu da incelemek ve destek olmak isterim (Tester olarak) ... el emeği göz nuru çalışma olacak şimdiden belli... kolay gelsin. Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun.. ))
Beoffla kernel ve ayarlar ??? nedir yardımcı olabilir misiniz? biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürlerBlekota görevini yapmıştır.En iyi romdur S 3 için, başka maceralara gerek yok.Geçtim hemen boeffla kernel ve ayarlarla mutlu mesutuz.
Sağolasınönce seni beğendim
CacheV7 kullanip sorunu olmayanlarin gecmesine gerek varmi arkadaslar, birde direk ustunemi v8 i kuracaz yoksa cache falan yapmaya gerek varmi
Cache Yapıp yeni rom kurar gibi kurunV7 kullanip sorunu olmayanlarin gecmesine gerek varmi arkadaslar, birde direk ustunemi v8 i kuracaz yoksa cache falan yapmaya gerek varmi