Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

eskiyapar

Üye
Beoffla kernel ve ayarlar ??? nedir yardımcı olabilir misiniz? biraz bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Boeffla kerneli cwmden flashlayacaksınız.Ardından boeffla v2 apk kuracaksınız ardından bu konunun 57.sayfasındaki boeffla ayarlarını yapacaksınız.Zira blekotanın kendi kernelinde ram kullanımı fazla knox özelliği yok.

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve uzm27

serdar431

serdar431

Üye
v8 i kuranlar yazi tipi değiştirmeyi bulamadım ayarlarda sizdede öyle mi?
yazı tipini değiştir menüsü yok.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
idm ile yarım saatte indirebilirsiniz!!!
Bu arada idm full dosyasını isteyen varsa özelden yazsın :)

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve kartal2378
serdar431

serdar431

Üye
yazi tipini değiştirme eksikliğini v7.0 daki secsettings.apk sini v8.0 a koyarak giderdim. benim gibi yazi tipini değiştir menüsü olmayanlar v7 den secsettings.apk dosyasini system/priv-app icine kopyalayip permissionslari rw-r-r yaparak sirunu giderebilirler

• Beğen
Tepkiler: morki05
serdar431

serdar431

Üye
yazi tipini değiştirme eksikliğini v7.0 daki secsettings.apk sini v8.0 a koyarak giderdim. benim gibi yazi tipini değiştir menüsü olmayanlar v7 den secsettings.apk dosyasini system/priv-app icine kopyalayip permissionslari rw-r-r yapip telefonu yeniden baslatarak sorunu giderebilirler

• Beğen
bytllh

bytllh

Üye
yazi tipini değiştirme eksikliğini v7.0 daki secsettings.apk sini v8.0 a koyarak giderdim. benim gibi yazi tipini değiştir menüsü olmayanlar v7 den secsettings.apk dosyasini system/priv-app icine kopyalayip permissionslari rw-r-r yapip telefonu yeniden baslatarak sorunu giderebilirler

Hocam o dediğini yapacaz?
Bazı romlarda erişilebilirlik menüsünde oluyor. Orada yok mu?

Aziz04

Aziz04

Üye
v7 ile v8 arasındaki farkları söyleyebilecek bir babayiğit var mı burada?
bence yapımcı v7'yi ısıtıp önümüze koydu :)
çok bug var ve daha başlangıçta google konuşma motoru durduruldu hatası veriyor
ayarlar durduruldu- philz recovery dışındaki yüklemelerde youtube videolar açılmıyorAma rehberden atma sorunu giderilmiş gibi

• Beğen
Tepkiler: seronet ve uzm27
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
yüklemeli miyiz

eskiyapar

Üye
ayarlar durduruldu- philz recovery dışındaki yüklemelerde youtube videolar açılmıyorAma rehberden atma sorunu giderilmiş gibi
Aziz haklı olabilirsin de senin rom nerede kaldı?Xda da rom yükleyici ile muhabbet edip burada eleştiriyorsun sence doğru mu?

Aziz04

Aziz04

Üye
Valla kardeşim yapımcıyı ordada eleştirdim ama işine gelmeyen yorumları siliyor.
Benim rom'a gelince biraz sabır ve anlayış bekliyorum sizden. Upload edeceğim ama tamamen bitsin öyle
Birde kota sorunum var bir kere yükleme yapayım ama temiz olsun bir daha uğraşamam
@eskiyapar

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, helppo ve eskiyapar

eskiyapar

Üye
Aziz adamsın sen.Eleştiriye de açık bir insansın.Helal olsun sana.

• Beğen
bytllh

bytllh

Üye
Romda akıllı duraklatma filan çalışıyor mu? Romu yükleyen var mı

kartal2378

kartal2378

Üye
V7 ye devam,ölüyle fazla oynarsan ya....ya..... mış[emoji2]

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, Aziz04 ve helppo
helppo

helppo

Üye
Valla kardeşim yapımcıyı ordada eleştirdim ama işine gelmeyen yorumları siliyor.
Benim rom'a gelince biraz sabır ve anlayış bekliyorum sizden. Upload edeceğim ama tamamen bitsin öyle
Birde kota sorunum var bir kere yükleme yapayım ama temiz olsun bir daha uğraşamam
@eskiyapar
keşke evim yakın olsada interneti senle paylaşamda kota derdinden kurtulurdun
V7 ye devam,ölüyle fazla oynarsan ya....ya..... mış[emoji2]
bir yönden doğru söylüyorsun kartalım

seronet

seronet

Üye

Aynen hocam, benim telde sorun var galiba çözemedim rehber yada arama ekranına girmiyor durduruldu diyor. Arkadaşın telefonuna yükledim onda boyle bir sorun yok. Fakat başka birçok yerde hatalara rastladım. Başta da söylediğim gibi sana katılıyorum V8 olmamış. Eski V7 backup tan devam ediyorum ram sorunundan başka sorun yok cok şükür.

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaslar 4.4.2 kitkat ta art kullaniliyor diye biliyorum,bu rom da 4.4.2 kitkat,biz neden kullanamiyoz,yada ben mi bilmiyorum

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Ortalık bereketlenmis masallah Allah muhabbetinizi arttirsin ROMdaşlar bi iki haftadır giremiyorum android 5 çıkmış v 8 çıkmış vay vay birde aziz üstadın romu çıkacakmış hakkaten ben bayagi geri kalmışım 15 sayfayi tek tek okudum herkesin emeğine sağlık özellikle konunun sahibi ve emektar arkadaşlar ben de bekleyeyim bakalim v7 ye devam

• Beğen
Tepkiler: helppo, Aziz04 ve morki05

Üst Alt