Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ekran kapalıyken devreye girdiğini yazmış. developersony sitesinde. E zaten ekran kapalıyken işlemci derin uykuya geçer.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Zaten ekran kapalıyken devreye girdiğini yazmış. developersony sitesinde. E zaten ekran kapalıyken işlemci derin uykuya geçer.
İyiymiş bu stamina mod. Wifi indirme yaparken ekran kazanırsa mobil veri gibi durdurmaz değilmi wifi yi indirme işlemi iptal olur durdurursa.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bence bir deneyin. :D

Terzi38

Terzi38

Üye
1.Arkadaşlar bu kilit ekranındaki kamera butonunu kaldırmak mumkunmu.

2.dokunmatigi sadece parmakla çalışır duruma getirebilirmıyız.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hayır.
Hayır.

Terzi38

Terzi38

Üye
Kısa ve oz oldu eyvallah

• Beğen
Tepkiler: Invoke

furkankaya559758

Üye

furkankaya559758

Üye
1.Arkadaşlar bu kilit ekranındaki kamera butonunu kaldırmak mumkunmu.

2.dokunmatigi sadece parmakla çalışır duruma getirebilirmıyız.
Dokunmatiği sadece parmakla çalıştırmak istiyorsan Ayarlar>Ekran'da Eldiven Modu var. Onu kapatırsan olabilir.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye

:-)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Nextman
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Vay be. :D Ben nexus 5 de 5 saat ekran süresini görünce iyi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bende ilk defa böyle bir süre gördüm kendi telefonumda :-)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sat o telefono bana :kro2: güle güle kullan güzel süreler :oke:

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
serecans

serecans

Üye
arkadaşlar z2 için 4.4.4 guncellemesının içeriğini bilen var mı?

man20

man20

Üye
sonunda dün akşam 14w36 serisi z2 siyah almış bulunmaktayım dostlar :) ilk defa android telim oldu. Kasa açıklığı yok ama lens hafif yukarda ve hafif solda tam ortada durmuyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sonunda dün akşam 14w36 serisi z2 siyah almış bulunmaktayım dostlar :) ilk defa android telim oldu. Kasa açıklığı yok ama lens hafif yukarda ve hafif solda tam ortada durmuyor.
hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: man20
serecans

serecans

Üye
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan lensin kayıklıgı fotoğrafta belli olmuyor

arkadaşlar kamera camın da lekelenmeler var kamerayı açınca ırsey fark etmiyor sorun olurmu ileride

• Beğen
Tepkiler: man20
yakupb03

yakupb03

Üye
arkadaşlar z2 için 4.4.4 guncellemesının içeriğini bilen var mı?
Z3 ün birebir aynı sürümü geliyor. Ultra stamina . Xrealty yerine vivid. Z3 camera . Ekran videosu kaydetme falan filan. Dün 4.4.4 un açık kaynak kodları yayınlandı ama tamamen ne zaman yayınlanır bilmiyorum.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Z3 ün birebir aynı sürümü geliyor. Ultra stamina . Xrealty yerine vivid. Z3 camera . Ekran videosu kaydetme falan filan. Dün 4.4.4 un açık kaynak kodları yayınlandı ama tamamen ne zaman yayınlanır bilmiyorum.

Yakında gelir, sonra da Android L gelir zaten. :D

0ceanS13

0ceanS13

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda recovery moda alamıyorum çok uğraştım. Cihaz rootlu alalı bir ay oldu.Rom manager'den de denedim olmuyor neden acaba yardımcı olurmusunuz.Kilit açık

Üst Alt