Stamina modunu :-) :-)Arkadaşlar bugün Z2 aldım. Pil tasarrufu için ne yapmamı önerirsiniz.
Etkinleştirdim ama ne işe yaradığını bilmiyorum.Stamina modunu :-) :-)
Şarjınız %10 altına düşerse ve şarj etme fırsatınız olmadığında aktifleştirin %4 ile 10 saat kullanım sağlar fakat cihazı bu sürede 3310 olarak kullanırsınız.Etkinleştirdim ama ne işe yaradığını bilmiyorum.
Dostum düşük pil modu o dediğin cihaz ekranı kapalıyken mobil veri wifi bildirimler konum gibi şeyleri durdurur stamina modu böylece enerji tüketimi azalırŞarjınız %10 altına düşerse ve şarj etme fırsatınız olmadığında aktifleştirin %4 ile 10 saat kullanım sağlar fakat cihazı bu sürede 3310 olarak kullanırsınız.
Çok mu farklı şeyler yazdık anlamadım kiDostum düşük pil modu o dediğin cihaz ekranı kapalıyken mobil veri wifi bildirimler konum gibi şeyleri durdurur stamina modu böylece enerji tüketimi azalır

Alıntı değil ben öyle biliyorum da yazdım. Yoksa o kadar süre nasıl açık kalacak ki telefon.Sadece yanlış alıntı.![]()
Gerçekten çok farklı şeyler ama bi incele ayarlardan istersen :-)Alıntı değil ben öyle biliyorum da yazdım. Yoksa o kadar süre nasıl açık kalacak ki telefon.
Benim hep açık :-) %20 altına girince düşük pil modu devreye giriyo 3310 gibi oluyo sadece msj ve çağrı geliyoValla ben çok sıkışınca açıyorum stamina modu oda her türlü işimi görüyor benim için budur işlevi yani.
Normal zamanlarda açık olması bana mantıklı gelmiyor pek. Tonla para verip şunu kıs bunu açma olaylarından nefret edenlerdenim. Ne ekran ışığını kısarım ne de az kullanırım Z2 gibi canavarı cepte dursun diye almadıkBenim hep açık :-) %20 altına girince düşük pil modu devreye giriyo 3310 gibi oluyo sadece msj ve çağrı geliyo

Tercih meselesi ben şarj dolduktan sonra 2 gün dayanmasını isterim :-)Normal zamanlarda açık olması bana mantıklı gelmiyor pek. Tonla para verip şunu kıs bunu açma olaylarından nefret edenlerdenim. Ne ekran ışığını kısarım ne de az kullanırım Z2 gibi canavarı cepte dursun diye almadık![]()
Benim için ne kadar dayandığının bir önemi yoktur canım ne istiyorsa yaparım bitince şarj ederim. Her canımın istediğini yapamazsam eğer 8 gün gitmiş kimeneTercih meselesi ben şarj dolduktan sonra 2 gün dayanmasını isterim :-)

Yani 3G açık bir şekilde kullanıyorsunuz cepte iken whatsapp dan mesaj geldi alamıyorsunuz çünkü mobil veriyi de durduruyor. Hala acil durumlarda kullanmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bu arada işlemci hızını falan düşürmüyor herhalde değilmi?Battery Stamina Mode:
-Ekran kapalı iken uygulamaların arka plandaki aktivitelerini kısıtlayarak daha uzun şarj ömrü sağlar.
Ekran kapandıktan bir dakika sonra, data trafiği otomatik olarak engellenir. Tekrar ekranı açtığınızda aktivitiler hemen devam eder.
Stamina mod açıkken, gelen çağrıları, smsleri mmsleri, alarm ve takvim uygulamalarının bildirimlerini almaya devam edersiniz.
vs...
Yani 3G açık bir şekilde kullanıyorsunuz cepte iken whatsapp dan mesaj geldi alamıyorsunuz çünkü mobil veriyi de durduruyor. Hala acil durumlarda kullanmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bu arada işlemci hızını falan düşürmüyor herhalde değilmi?Battery Stamina Mode:
-Ekran kapalı iken uygulamaların arka plandaki aktivitelerini kısıtlayarak daha uzun şarj ömrü sağlar.
Ekran kapandıktan bir dakika sonra, data trafiği otomatik olarak engellenir. Tekrar ekranı açtığınızda aktivitiler hemen devam eder.
Stamina mod açıkken, gelen çağrıları, smsleri mmsleri, alarm ve takvim uygulamalarının bildirimlerini almaya devam edersiniz.
vs...
Yok dokunmuyor performansaYani 3G açık bir şekilde kullanıyorsunuz cepte iken whatsapp dan mesaj geldi alamıyorsunuz çünkü mobil veriyi de durduruyor. Hala acil durumlarda kullanmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bu arada işlemci hızını falan düşürmüyor herhalde değilmi?