Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

revolt25

revolt25

Üye
simdi baktim o konudaki philz touch eski versiyon. neden boyle birsey yaptinki efe romunu yuklemek istiyorsun baska konudaki recovery kullaniyorsun. ben birde ilk konuya ozellikle not düştüm sadece bu recoveryler ile yukleyin diye digerlerinde hata veriyor diye uyari yazdim okumadinmi?

gözden kacırmısım kardeşim kusura bakma, simdi yükledim philz touchu, tekrar wipeleri yaptım, efeextremeyi seçtim ınstall from sdcard complete dedi ne yapayım res filan atmadı kendisi

revolt25

revolt25

Üye
net kastıgından dolayı post 2 defa gelmiş birazdan editlerim mesajı.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
gözden kacırmısım kardeşim kusura bakma, simdi yükledim philz touchu, tekrar wipeleri yaptım, efeextremeyi seçtim ınstall from sdcard complete dedi ne yapayım res filan atmadı kendisi
kendisi atmaz reseti sen reboot diyeceksin. sonra telefon acilinca hicbir ayar yapmadan kapat. bu sefer 5.1 i yukle

Son düzenleme:
revolt25

revolt25

Üye
kendisi atmaz reseti sen reboot diyeceksin. sonra telefon acilinca hicbir ayar yapmadan kapat. bu sefer 5.1 i yukle

Yaptım hepsini Allah razı olsun kardeşim valla senden kusura bakma rahatsız ettim imei numarası filanda gitmemiş şuanda gordugum kadarıyla bişey yok telefonda, efs yedeğine filan gerek yok demi gitmemiş yani biriyle görüşme yaptım denedim hatta çalışıyor, wifiyede bağlandım. son bir soru sorayım bir program var mı bu gereksiz programları kaldırabileceğimiz hangi işe yarar programları önerirsin bana kesinlikle kullan dediğin ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım hepsini Allah razı olsun kardeşim valla senden kusura bakma rahatsız ettim imei numarası filanda gitmemiş şuanda gordugum kadarıyla bişey yok telefonda, efs yedeğine filan gerek yok demi gitmemiş yani biriyle görüşme yaptım denedim hatta çalışıyor, wifiyede bağlandım. son bir soru sorayım bir program var mı bu gereksiz programları kaldırabileceğimiz hangi işe yarar programları önerirsin bana kesinlikle kullan dediğin ?
ju mobile uninstall diye bir program var onunla silebilirsin. google da apk sini bulabilirsin. yada titanium backup programı ile yapabilirsin. yada system/app klasoru icinden root explorer gibi programla silebilirsin. sana program oneremem neden dersen herkesin zevki kullanim amaci farkli o yuzden o oneri konusunda yardimci olamicam malesef

• Beğen
Tepkiler: revolt25
revolt25

revolt25

Üye
ju mobile uninstall diye bir program var onunla silebilirsin. google da apk sini bulabilirsin. yada titanium backup programı ile yapabilirsin. yada system/app klasoru icinden root explorer gibi programla silebilirsin. sana program oneremem neden dersen herkesin zevki kullanim amaci farkli o yuzden o oneri konusunda yardimci olamicam malesef

titanium backup u kullandım teşekkürler, hava durumu widgeti olmadıgını farkettim şimdi onu ayrı mı yükleyeceğiz? ayrıca mesaj yazarken otomatik tamamlıyor nasıl kapatabilirim ?

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
titanium backup u kullandım teşekkürler, hava durumu widgeti olmadıgını farkettim şimdi onu ayrı mı yükleyeceğiz? ayrıca mesaj yazarken otomatik tamamlıyor nasıl kapatabilirim ?
evet havadurumusaat diye zip paylastim rom yukler gibi yukle. o tamamlama olayida klavye ayarlarindan otomatik degistirmeyi kapat

• Beğen
revolt25

revolt25

Üye
evet havadurumusaat diye zip paylastim rom yukler gibi yukle. o tamamlama olayida klavye ayarlarindan otomatik degistirmeyi kapat

4 - 5 saattir kullanıyorum gerçekten farkını gösterdi herkeze tavsiye ederim gerek pil açısından gerek görünüm tasarım açısından on numara, serdar kardeş sanada tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
4 - 5 saattir kullanıyorum gerçekten farkını gösterdi herkeze tavsiye ederim gerek pil açısından gerek görünüm tasarım açısından on numara, serdar kardeş sanada tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
rica ederim kardeşim güzel günlerde kullan

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim güzel günlerde kullan

• Beğen
Tepkiler: aliuzun
sarılacivertim

sarılacivertim

Üye
Teşekkür ederim ellerine sağlık...:alkis:alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: aliuzun
McBoltt60

McBoltt60

Üye
kasma olmaz sadece arama uygulamasinin modlanmis hali birsey olmaz ben kullandım. lg cift dokunus ile acmak mumkun tabi onu kullanmak icin boeffla kernel kullanmak ve boeffla config uygulamasindan ozelligi acmak gerekiyor fakat tavsiye etmiyorum cunku cok sarj tüketiyor. bence hic geregi yok bu seferde sarj cok gidiyor diye sikayet edeceksin
ekran G2 gibi genis olsa NoTe2 olsa kullanir idim S3 kullanilmaz.. yani
hem sıkıntı. hemde boş.

75gkc

Üye
Özeniyo insan ama güzel bir özellik hosuma gidiyor

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Özeniyo insan ama güzel bir özellik hosuma gidiyor
dogrudur ..
G2.de güzel. yani cebim de ekrani ice dogru bakinca bakiyorum cok sifre girilmis ekrani algiliyor.. onun icin fazla da tavsiye. etmem ..
gecikme veya sorun yasiyorum dersen lg g2 almani tavsiye ederim ..
sorun yok yani.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur ..
G2.de güzel. yani cebim de ekrani ice dogru bakinca bakiyorum cok sifre girilmis ekrani algiliyor.. onun icin fazla da tavsiye. etmem ..
gecikme veya sorun yasiyorum dersen lg g2 almani tavsiye ederim ..
sorun yok yani.
yani herseu orjinalinde güzeldir. benimde durumum olsa g3 alirdim

75gkc

Üye
Yani insanın durumu oldumu en iyisini alnak ister :) genede şükretmek lazım halimize :)

75gkc

Üye
Hocam bu arada 5.2 güncellemesi gelirmi girse ne zaman gelir ?

Aziz04

Aziz04

Üye
serdar hocam sen hangi rom'u kullanıyorsun :)
efe ise hangi versiyonu 3.1 mi?
@serdar431

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
serdar hocam sen hangi rom'u kullanıyorsun :)
efe ise hangi versiyonu 3.1 mi?
@serdar431
ya hocam ben bi 3.1 bi 5.1 gezip duruyorum . ama suan 5.1 deydim bugün blekota denemesi yapacağım tekrar önceki denememde sorunlar olmuştu memnun etmemisti boeffla ayarlari ile takrar deneyeceğim blekotayi