Clash Of Clash Maxicep Clanına Herkes Davetli

Sponsorlu Bağlantılar

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kendi klanımız için ben de konu açmak istiyorum nereye açmam gerekir ? yaş 18+ klan savaşına önem veren kalıcı arkadaşlar lazım 15 aktif toplam 20 kişiyiz.... level 60-100 arası...
Konu açmana gerek yok burda iyi bi mesajla Tanitabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
peki bende tanıtıyım o zaman

Klan Adımız : RevolutionTR kendi nickim : Luck Star

50 kişilik bir klanda klan savaşları önemsenmemesi üzere ayrıldık . (eski klanda aldığımız galibiyet 36 ) bunun üzerine klan kurduk ama kurdugumuz klan arama kısmında gözükmediği için başka klan açtık . ilk klanda 5 savaşta 5 galibiyet şimdi ise 13 savaşta 9 galibiyetimiz var..

köylerimiz köy leveline göre çok yüksek olduğundan hep dengesiz rakipler geliyor. dolayısıyla 1 farkla kaybettigimz 4 savaşımız var :(
mesela 3-4 kişi 95lv köy full ama köy binasi 8lv :)

şuanda klanda 1-2 hafta ara verdik klan savaşlarına okul açıldı aramızdan ayrılanlar oldu vs. ancak 3-4 tane köy binası 9 95lv olan arkadaşımız savaş başladığında geri gelicek .

level ortalaması 60 -100 arası karışık köyler 8 genelde fullenmiş durumda...

katılmak için gereksinimler
- 18+ yaş /17 de olabilir :) ) bizim yaşlar 20 21 26 28 değişiyor..
- 4 seviye asker anca çok yakın zamanda 5 yapabilecek olmak..
- kalıcı olmak /
- klan savaşında ejder / binici ile savaşmak . savaşa katılmak istemezseniz çıkartıp sonra davet atıyoruz
- telefon numarınız olmadan da savaşa almıyoruz . savaşınız eksik kalırsa mesaj atıyoruz bir de whatsapp grubumuz var oraya ekliyoruz.

başka da birşey yok kime kimseye karışmaz hakaret küfür tabiki yasak şuanki üyelerin hepsi birbirini tanıyor dostluk ortamı vardır. .
sizi de bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve UpOneTR
Karalama45

Karalama45

Üye
Sev 2 Ejder bulunur :D

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
ben klanımı kurdum.herkesi beklerim
klan ismi:bigateam
lider:benim yardımcı lider 3 tane atanabilir
şuan 2 kişiyiz.
Ben 19 level 823 kupadayım.
arkadaşım 14 level 668 kupada.
katılmak için en az 400 kupa sahibi olmanız lazım.
dediğim gibi 3 adet yardımcı lider atanacaktir.
benden çok iyi olanlara liderliği verebilirim.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Senin için klan kurmak çok erken.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
kurdum bile

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Başka klanlarda takıp büyük türk klanlari var 20 lvl bile aliyor onlara gir 45 kisi oluyor bol bol asker alirsin Kendi klanina adam toplaman zor ben 80 lv yim kendi klanima 65+ adam akilli 10 kisi buldum saglam takiliyoruz dusun yani

cengizba

cengizba

Üye
Ben de gelirim de hile yaparım ama

Anil-D

Anil-D

Üye
peki bende tanıtıyım o zaman

Klan Adımız : RevolutionTR kendi nickim : Luck Star

50 kişilik bir klanda klan savaşları önemsenmemesi üzere ayrıldık . (eski klanda aldığımız galibiyet 36 ) bunun üzerine klan kurduk ama kurdugumuz klan arama kısmında gözükmediği için başka klan açtık . ilk klanda 5 savaşta 5 galibiyet şimdi ise 13 savaşta 9 galibiyetimiz var..

köylerimiz köy leveline göre çok yüksek olduğundan hep dengesiz rakipler geliyor. dolayısıyla 1 farkla kaybettigimz 4 savaşımız var :(
mesela 3-4 kişi 95lv köy fu ll ama köy binasi 8lv :)

şuanda klanda 1-2 hafta ara verdik klan savaşlarına okul açıldı aramızdan ayrılanlar oldu vs. ancak 3-4 tane köy binası 9 95lv olan arkadaşımız savaş başladığında geri gelicek .

level ortalaması 60 -100 arası karışık köyler 8 genelde fullenmiş durumda...

katılmak için gereksinimler
- 18+ yaş /17 de olabilir :) ) bizim yaşlar 20 21 26 28 değişiyor..
- 4 seviye asker anca çok yakın zamanda 5 yapabilecek olmak..
- kalıcı olmak /
- klan savaşında ejder / binici ile savaşmak . savaşa katılmak istemezseniz çıkartıp sonra davet atıyoruz
- telefon numarınız olmadan da savaşa almıyoruz . savaşınız eksik kalırsa mesaj atıyoruz bir de whatsapp grubumuz var oraya ekliyoruz.

başka da birşey yok kime kimseye karışmaz hakaret küfür tabiki yasak şuanki üyelerin hepsi birbirini tanıyor dostluk ortamı vardır. .
sizi de bekleriz :)
oyuna bende başlasam yardim edermisin[emoji17]

marist

marist

Üye
Bana da yardim edin [emoji16] [emoji16]

Anil-D

Anil-D

Üye
sende gel gruba enesin

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
benim klanıma gelebilirsin ben kaplankadir27 yim oyinlda liderim.Klan ismi:bigateam
grup derken bende katılabilir miyim?levelim 25 kupa 941
suan baska klandayiz leveli dusuk olan alinmiyo, sen kac lvlsin

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
levelimi belirttim.
25 level
941 kupa
417bin iksir
137bin altın.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
artik klan olmadigi icin birsey diyemeyecegim

Anil-D

Anil-D

Üye
jojo seni gecerim la ben :D

avast

avast

Üye
beyler kuuzzenlerin klanında oldgum için cıkamıyorum suandada gelirseniz beklerim

köyümde suanda 71 lvl olcak

Anil-D

Anil-D

Üye
iyi sehirin var

Üst Alt