s3 gibi başarılı bi cihazı iğrenç hale getirip devrini kapattılar tipsiz s5 çöp olur
benim anlayamadığım gaydırıgubbak güncellemeyi verememeleri zaten istemez 3 ay sonra geliyo,sayaç sıfırlanmadığı için de stock rom kullanıyorumBenim anlayamadığım, insanlardaki güncelleme çılgınlığı. Telefon bütün isteklerini karşılıyorsa güncellemeye ihtiyaç yoktur. İlla isterseniz custom ROM'lar vardır vs.
benim anlayamadığım gaydırıgubbak güncellemeyi verememeleri zaten istemez 3 ay sonra geliyo,sayaç sıfırlanmadığı için de stock rom kullanıyorum
mesela note2 hala iyi bir cihaz herkes android l beklemiş, açıkçası değil samsungun sony htcnin telefonu olsa da beklemezdim ama 4.4.4 iyi olurduBir sürü farklı işlemci, farklı ekran çözünürlükleri, farklı RAM miktarı olan telefonları var. Her birinin sahibi de güncelleme istiyor. İşin garip yanı, Samsung tam olarak tarih veya güncelleme miktarı vermiyor alıp almaması için. Herkes bekliyor ve sürekli şikayetçi. Bence gerek yok. Telefonlar zamanına göre yeterince iyi yapılmışsa güncellemeye gerek yok. Vaat ettiklerini gerçekleştiriyorsa kimsenin itirazı olmamalı ve kimse beklenti içine girmemeli. Eğer gerçekleştiremiyorsa, onun için güncelleme çıkarılır.
Htc andoridin iPhone u olarak bilinir. Touchwiz zaten basli basina bela oldugu için herkes m8 veya z2 onerdi.Sizin için hangi özelliklerin önemli olduğuna karar vermelisiniz. Benim bazı kriterlerim vardır. Bu yüzden gsmarena sitesinde iki modeli de karşılaştırdım ve Galaxy S5'in daha iyi bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Diğer arkadaşlar neye göre One M8'i önerdi bilmiyorum. Ancak Galaxy S5'i öneririm.![]()
mesela note2 hala iyi bir cihaz herkes android l beklemiş, açıkçası değil samsungun sony htcnin telefonu olsa da beklemezdim ama 4.4.4 iyi olurdu