Telefon Tavsiyesi htc one m8 mi s5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
htc one m8 mi s5 mi ?
merhaba arkadaşlar haftasonu arkadaşıma telefon alacağım bunlardan hangisini alayım ? Birde aklımızda 5s var iphone ve android kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim

byAndroid

byAndroid

Üye
Xperia z2 oneririm ama onu begenmezseniz htc one m8

furkankaya559758

Üye
Ben olsam One M8 alırdım. Sony Xperia Z2'ye bakmanı da öneririm.

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
s5 i boşver diyorsunuz yani ?

0MG90

0MG90

Üye
Ben olsam kesinlikle M8 alırdım

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Sizin için hangi özelliklerin önemli olduğuna karar vermelisiniz. Benim bazı kriterlerim vardır. Bu yüzden gsmarena sitesinde iki modeli de karşılaştırdım ve Galaxy S5'in daha iyi bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Diğer arkadaşlar neye göre One M8'i önerdi bilmiyorum. Ancak Galaxy S5'i öneririm. :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
One M8

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Yorumsuz M8

0MG90

0MG90

Üye
M8'in daha kaliteli kasaya ve daha fazla güncelleme alacağını biliyorum diyebilirim. En iyi güncelleme veren firmalardan biri HTC, Sony ile. Bu yüzden M8.

cortex47

cortex47

Üye
Tam olarak beklentileriniz nelerdir? Ben mesela çokça video izleyen biri olarak daha büyük ekranlı telefonları ve Super AMOLED ekranı tercih ediyorum (renkler açısından). Onun dışında yanımda yedek batarya taşımayı düşünüyorum (harici) ve bu yüzden de güç tüketimi pek de umurumda değil. Siz ne istiyorsunuz? Önemli olan soru bu.

MaxipmaN

Üye
s3 gibi başarılı bi cihazı iğrenç hale getirip devrini kapattılar tipsiz s5 çöp olur

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
cortex47

cortex47

Üye
s3 gibi başarılı bi cihazı iğrenç hale getirip devrini kapattılar tipsiz s5 çöp olur

Benim anlayamadığım, insanlardaki güncelleme çılgınlığı. Telefon bütün isteklerini karşılıyorsa güncellemeye ihtiyaç yoktur. İlla isterseniz custom ROM'lar vardır vs.

• Beğen
Tepkiler: sacid589

MaxipmaN

Üye
Benim anlayamadığım, insanlardaki güncelleme çılgınlığı. Telefon bütün isteklerini karşılıyorsa güncellemeye ihtiyaç yoktur. İlla isterseniz custom ROM'lar vardır vs.
benim anlayamadığım gaydırıgubbak güncellemeyi verememeleri zaten istemez 3 ay sonra geliyo,sayaç sıfırlanmadığı için de stock rom kullanıyorum

cortex47

cortex47

Üye
benim anlayamadığım gaydırıgubbak güncellemeyi verememeleri zaten istemez 3 ay sonra geliyo,sayaç sıfırlanmadığı için de stock rom kullanıyorum

Bir sürü farklı işlemci, farklı ekran çözünürlükleri, farklı RAM miktarı olan telefonları var. Her birinin sahibi de güncelleme istiyor. İşin garip yanı, Samsung tam olarak tarih veya güncelleme miktarı vermiyor alıp almaması için. Herkes bekliyor ve sürekli şikayetçi. Bence gerek yok. Telefonlar zamanına göre yeterince iyi yapılmışsa güncellemeye gerek yok. Vaat ettiklerini gerçekleştiriyorsa kimsenin itirazı olmamalı ve kimse beklenti içine girmemeli. Eğer gerçekleştiremiyorsa, onun için güncelleme çıkarılır.

MaxipmaN

Üye
Bir sürü farklı işlemci, farklı ekran çözünürlükleri, farklı RAM miktarı olan telefonları var. Her birinin sahibi de güncelleme istiyor. İşin garip yanı, Samsung tam olarak tarih veya güncelleme miktarı vermiyor alıp almaması için. Herkes bekliyor ve sürekli şikayetçi. Bence gerek yok. Telefonlar zamanına göre yeterince iyi yapılmışsa güncellemeye gerek yok. Vaat ettiklerini gerçekleştiriyorsa kimsenin itirazı olmamalı ve kimse beklenti içine girmemeli. Eğer gerçekleştiremiyorsa, onun için güncelleme çıkarılır.
mesela note2 hala iyi bir cihaz herkes android l beklemiş, açıkçası değil samsungun sony htcnin telefonu olsa da beklemezdim ama 4.4.4 iyi olurdu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sizin için hangi özelliklerin önemli olduğuna karar vermelisiniz. Benim bazı kriterlerim vardır. Bu yüzden gsmarena sitesinde iki modeli de karşılaştırdım ve Galaxy S5'in daha iyi bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Diğer arkadaşlar neye göre One M8'i önerdi bilmiyorum. Ancak Galaxy S5'i öneririm. :)
Htc andoridin iPhone u olarak bilinir. Touchwiz zaten basli basina bela oldugu için herkes m8 veya z2 onerdi.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
cortex47

cortex47

Üye
mesela note2 hala iyi bir cihaz herkes android l beklemiş, açıkçası değil samsungun sony htcnin telefonu olsa da beklemezdim ama 4.4.4 iyi olurdu

Aynen, iyi olurdu tabi, ama Note II zaten yeterince iş yaptı, iyi bir cihaz.

Yönetici tarafından düzenlendi:
NEXUS

NEXUS

Üye
htc one m8 öneririm

Dexsite

Dexsite

Üye
HTC One M8 almalısın kesinlikle.

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
z2 hakkında ne düşünüyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt