Telefon Tavsiyesi htc one m8 mi s5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 6

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Z2 yerine Z3 Compact veya Z3 için bütçeyi zorlasanız iyi olurdu aslında. Z2 önermiyorum şahsen. Sorunların Z3 ve Z3 Compact'ta düzeldiğini umuyorum. Veya en iyisinden bir Note 4 alın bütçeyi arttırabilirsiniz. Arttıramazsanız Z2 de fena cihaz sayılmaz sorunları size denk gelmezse.

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
Z2 yerine Z3 Compact veya Z3 için bütçeyi zorlasanız iyi olurdu aslında. Z2 önermiyorum şahsen. Sorunların Z3 ve Z3 Compact'ta düzeldiğini umuyorum. Veya en iyisinden bir Note 4 alın bütçeyi arttırabilirsiniz. Arttıramazsanız Z2 de fena cihaz sayılmaz sorunları size denk gelmezse.
telefonu keşke bana alsam :) arkadaşa alıyorum bu üç modelde takılmış s5 i zaten direk elediler

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Arkadaşa alıyorsanız Z2'yi önermeyin. Sorunlu üretim denk gelirse size etmediği küfür kalmaz. Veya niyet edip alacaksa "sorunlusu denk gelirse karışmam" diyin. Şahsen ben böyle yapardım.

The Shadow

The Shadow

Üye
M8 :good:

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
Z2 den vazgeçtik malum sorunlu üretimleri varmış bütçeyi zorlarsak m8 yada 5s gold alırız zorlayamazsak ya 5c lg g2 olabilir övenler var yardımlarınız için teşekkürler

cortex47

cortex47

Üye
Z2 den vazgeçtik malum sorunlu üretimleri varmış bütçeyi zorlarsak m8 yada 5s gold alırız zorlayamazsak ya 5c lg g2 olabilir övenler var yardımlarınız için teşekkürler

5c alınabilecek paraya G3 alınabiliyor, onu düşünün derim.

jetblacklife27

Üye
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun o zaman. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt