"telefonların terminatörü" beğendimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızEleman telefonların terminatörü olan 3310'u ayfon gibi yamultmaya çalışıyor![]()

Terminatör ünvanını bence 5110 hakediyor. İlk telefonum 5110 du yere düştümü betona zeval verirdi.. Hey gidi günler heyy.."telefonların terminatörü" beğendim![]()
görüntüler çok hoş birde aynı eleman 5s aynı şeyi yapsa kim bilir ne olur merak ediyorumMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızEleman telefonların terminatörü olan 3310'u ayfon gibi yamultmaya çalışıyor![]()
Bölge nedir?Ayarlarda göz atmaya gittiğim zaman yeniden başlatma gerekli uyarısı veriyor, kaç kez yeniden başlattım ama ayarlara erişemiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Türkiye.Bölge nedir?
Amerika'da sorun yok.Türkiye.
Bir de bölge değiştirip deneyelim bakalım.Amerika'da sorun yok.
Bölgeyi değiştirmek de işe yaramadı
Bir de soft reset deneyeyim.Aynen bende durum aynıSoft reset defalarca yeniden başlatma ama nafile çalışan uygulamada bozuldu iyimiTarihten yılı 2115 yapıp uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadıbeyler oturdum yarim saat ip6 yi inceledim. Hani orasi kotu burasi iyi muhabbeti yapmayacagim ama sunu soylemek istiyorumki elinizdeki telefonlarin en azindan tasarim olarak degerini bilin : ) Icerik olarakta wp nin kisa surede geldigi nokta yillarin iosunun yaninda hicte goz ardi edilmez
arkadaşlar ben bölge Amerika iken güncelleme yaptım ve bir kez yeniden başlattım şu an sorunsuz çalışıyor ve yeni özellikler gelmiş mesela bildirimler yukarıda değil aşağıda görünüyor ve glance screen için uygulama seçebiliyoruz daha önce resmi paylaşılmıştı glance da hava durumu vsBütün yapılabilecek şeyleri yaptım ama sonuç yok. OEM uygulamalarında bu aralar iyice sinir bozucu sorunlar olmaya başladı.