İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
Anil-D

Anil-D

Üye
sarj oyun kamerada olsun makro cekimlerim cok var mesela cekebilecegim makinam var gerci

YkPkY

YkPkY

Üye
bursa media markette 930 vardı bulunduğun şubeke kalmamıştır belki farklı şube varsa oralara bakın birde

Teşekkürler arkadaşlar,Teknosa yada baktım lumia bile yoktu :) denk gelirse başka yerde bakarım artık

oznkrts

oznkrts

Üye
Biri benide eklesin lumia 930 turuncu :)

enolaguy

Üye
zaten kamerası da çok kötü değil, gayette idare eder :)

oznkrts

oznkrts

Üye
Nasıl alet iyimi kamera falan.

Kamera konusunda çok memnunum ama yazılım olarak denim güncellemesini bekliyorum çünkü

- 4k video destegi var telefonun ama yazılım olarak yok
- videolar çok iyi lakin videoya başlamadan önce odağı sonsuza ayarlamazsan ayvayı yedin
- akıllı çekim çok yaratıcı ama görüntü kalitesi kötü düşük ışıkta renkler çok canlı olmuyor yani bu mod sadece gündüz çekimlerinde iyi oluyor
- ve en önemlisi normal fotoğraf çekimleri manuel ayarladıgında mükemmel ama işini otomatiğe bırakırsan nokia camera özellikle ışığı Hiçte iyi ayarlayamıyor ama denim güncellemesiyle bunlar aşılcak

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Biraz mola arkadaşlar Dua edin yarın Kpss var.
" Bu yorumu yazana" diye dua edebilirsiniz :D

beats

beats

Üye
Haha güzel olmuş bu. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz, PureFood ve 3 diğerleri
luckysleven

luckysleven

Üye
o iphone resmi gercek cok merak ediyorum simdi 2300 lirayi insanlar bunu gordukleri halde vereceklermi ? nasil bir fanatikliktir bu ? bir telefon icin metrelerce sirada bekliyor insanlar ..

kahraman333333

kahraman333333

Üye
aslında 21 kasım 2012 yani konunun açıldığı zamanda almıştım ama bugüne kısmetmiş lumia 920 beyaz benide eklerseniz sevinirim

oznkrts

oznkrts

Üye
Videosuda var youtubeda.adam canlı canlı eğiyor ama hala çalışıyor

Ben o incelikte aliminyum bi telefonun eğilmesini normal görüyorum videodada gördüğümüz gibi adam hayvan gibi asılıyor

Üst Alt