İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
:bleh:İphone 6 tanıtım standı hollanda

:D :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Nextman, emz ve 2 diğerleri

beats

beats

Üye
Bir süre sonra saatle hava durumu birbirine biner,saat yukarı çıktıkça,onu söyleyeyim.
Yok bir sorun çıkmıyor, özette hava durumunu 15 saniye gösteriyor sonra sadece saat ve bildirimler kalıyor o da 15 saniye sonra kapanıyor.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bir süre sonra saatle hava durumu birbirine biner,saat yukarı çıktıkça,onu söyleyeyim.
artık öyle bir şey olamaz fark etmediniz sanarım yeni gelen güncellemeden sonra saat hep altta kalıyor ben bu gün içerisinde 20 defa bakmışımdır hep aynı, daha önceden hep yukarlarda geziyordu artık bunuda değiştirmişler ms böyle istedi galiba, aslında diğer bütün ayarlar gibi saatin yukarı aşağı gezmesi içinde bir ayar eklenebilir ben gezmesini isterdim açıkçası

YkPkY

YkPkY

Üye
Cümleten bayramınız mübarek olsun arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Nextman, emz ve 2 diğerleri
beats

beats

Üye
Lumia 830 bükme çalışması:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoda yorumda biri "fake bro (dostum sahte)" yazmış, cevap olarak "Buy one and post your own "real" video :) (bir tane satın alın ve kendinizin gerçek videosunu gönderin :)) denmiş. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
artık öyle bir şey olamaz fark etmediniz sanarım yeni gelen güncellemeden sonra saat hep altta kalıyor ben bu gün içerisinde 20 defa bakmışımdır hep aynı, daha önceden hep yukarlarda geziyordu artık bunuda değiştirmişler ms böyle istedi galiba, aslında diğer bütün ayarlar gibi saatin yukarı aşağı gezmesi içinde bir ayar eklenebilir ben gezmesini isterdim açıkçası
saat yukarı aşağı harekete devam ediyormuş dün denk gelmedi o kadar baktım ama bu gün fark ettim :)

dakamon

dakamon

Üye
Kurban bayramınız mutlu kutlu mübarek olsun wp ye gönül vermiş arkadaşlarım :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Nextman, emz ve 2 diğerleri
UpOneTR

UpOneTR

Üye
1320 hakkında yorumlarinizi alabilirmiyim
Moto g ye karşılık takaslı olarak alacağım ve ilk kez wp deneyeceğim ??

dakamon

dakamon

Üye
Lm 830 un ois ve kamera teknolojisi 930 dan iyimi? @papakudioflu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim anlamadığım, 730 gibi bir telefonun ön kamerasını 5mp yapabiliyorsan diğerlerini de rahatça yaparsın. Neden 830 un on kamerası 5mp değil? Mesela yeni çıkacak telefonların ön kamerası standart 5mp olsun.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 1320 ikinci elleri 600-700 civarında üste 100 liraya kadar verirsen zarar etmezsin.
1320 hakkında yorumlarinizi alabilirmiyim
Moto g ye karşılık takaslı olarak alacağım ve ilk kez wp deneyeceğim ??
lumia 1320 kamera hariç her şeyine yetebilecek bir telefon

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kısmetse alındığında ekle beni @papakudioflu adminim :sirit: :bigstar:

Not :930 araştırılıyor. :cool

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga ve emz

skynet

Üye
Bugün cyan+gdr1 kurulu 620'yi sıfırladım artık pil tasarrufu sorunsuz çalışıyor :) (Işıklar sönüyor ve ekranda kararıyor)

skynet

Üye
...decode...

...decode...

Üye
Hocam benimde niyetim yoktu da sıfırlamaya işte glance ekranın bozulması sebebiyle sıfırladım arada bu sorunda düzelmiş oldu :)
Büyük ihtimalle en son gelen ekran güncellemesiyle düzeltildi o durum, bende sıfırladığımda onu farketmiştim.

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
İşim bitince bende deneyeyim,920 cilere destek olarak

Üst Alt