Yok bir sorun çıkmıyor, özette hava durumunu 15 saniye gösteriyor sonra sadece saat ve bildirimler kalıyor o da 15 saniye sonra kapanıyor.Bir süre sonra saatle hava durumu birbirine biner,saat yukarı çıktıkça,onu söyleyeyim.
artık öyle bir şey olamaz fark etmediniz sanarım yeni gelen güncellemeden sonra saat hep altta kalıyor ben bu gün içerisinde 20 defa bakmışımdır hep aynı, daha önceden hep yukarlarda geziyordu artık bunuda değiştirmişler ms böyle istedi galiba, aslında diğer bütün ayarlar gibi saatin yukarı aşağı gezmesi içinde bir ayar eklenebilir ben gezmesini isterdim açıkçasıBir süre sonra saatle hava durumu birbirine biner,saat yukarı çıktıkça,onu söyleyeyim.
Eyvallah abi, senin de mübarek olsun.Cümleten bayramınız mübarek olsun arkadaşlar

saat yukarı aşağı harekete devam ediyormuş dün denk gelmedi o kadar baktım ama bu gün fark ettimartık öyle bir şey olamaz fark etmediniz sanarım yeni gelen güncellemeden sonra saat hep altta kalıyor ben bu gün içerisinde 20 defa bakmışımdır hep aynı, daha önceden hep yukarlarda geziyordu artık bunuda değiştirmişler ms böyle istedi galiba, aslında diğer bütün ayarlar gibi saatin yukarı aşağı gezmesi içinde bir ayar eklenebilir ben gezmesini isterdim açıkçası

Lm 830 un ois ve kamera teknolojisi 930 dan iyimi? @papakudioflu
Aynı da değil.lumia 1320 kamera hariç her şeyine yetebilecek bir telefon1320 hakkında yorumlarinizi alabilirmiyim
Moto g ye karşılık takaslı olarak alacağım ve ilk kez wp deneyeceğim ??
Bugün cyan+gdr1 kurulu 620'yi sıfırladım artık pil tasarrufu sorunsuz çalışıyor(Işıklar sönüyor ve ekranda kararıyor)
Hocam benimde niyetim yoktu da sıfırlamaya işte glance ekranın bozulması sebebiyle sıfırladım arada bu sorunda düzelmiş olduBendemi denesem,ama çok işim var

Büyük ihtimalle en son gelen ekran güncellemesiyle düzeltildi o durum, bende sıfırladığımda onu farketmiştim.Hocam benimde niyetim yoktu da sıfırlamaya işte glance ekranın bozulması sebebiyle sıfırladım arada bu sorunda düzelmiş oldu![]()