İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
hahha cok iyi ya

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eleman telefonların terminatörü olan 3310'u ayfon gibi yamultmaya çalışıyor :kop:
"telefonların terminatörü" beğendim :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Akhtoher

Akhtoher

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eleman telefonların terminatörü olan 3310'u ayfon gibi yamultmaya çalışıyor :kop:
görüntüler çok hoş birde aynı eleman 5s aynı şeyi yapsa kim bilir ne olur merak ediyorum

ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
Lumia 1020 lere ekleyebilirmisiniz beni de:)

beats

beats

Üye
An itibariyle Nokia sunucularına ulaşılamıyor NSRT ve NSU çalışmıyor, Navifirm'de de ilk defa bu ürün kodunda cihaz yazılımı bulunmuyor hatasını gördüm. Normalde başka hatalar verirdi ilk kez gördüm bunu, acaba Microsoft tamamen sunucu mu değiştirdi ve bitince bu durum düzelecek ya da yazılımlara artık indiremeyecek miyiz ? Bekleyip görelim.

Düzenleme: Direkt erişimle indirme yapılabiliyor, yani url adresiyle. Sanırım program ile erişimde bir sorun var ya da bir şeyleer değişiyor.

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye
beyler oturdum yarim saat ip6 yi inceledim. Hani orasi kotu burasi iyi muhabbeti yapmayacagim ama sunu soylemek istiyorumki elinizdeki telefonlarin en azindan tasarim olarak degerini bilin : ) Icerik olarakta wp nin kisa surede geldigi nokta yillarin iosunun yaninda hicte goz ardi edilmez

...decode...

...decode...

Üye
Amerika'da sorun yok.
Bir de bölge değiştirip deneyelim bakalım. :)Bölgeyi değiştirmek de işe yaramadı :( Bir de soft reset deneyeyim.

Soft reset de çözüm olmadı, uygulamayı kaldırıp bölgeyi değiştirdim. Şimdi tekrar yükleyeceğim.

skynet

Üye
beyler oturdum yarim saat ip6 yi inceledim. Hani orasi kotu burasi iyi muhabbeti yapmayacagim ama sunu soylemek istiyorumki elinizdeki telefonlarin en azindan tasarim olarak degerini bilin : ) Icerik olarakta wp nin kisa surede geldigi nokta yillarin iosunun yaninda hicte goz ardi edilmez
Aynen bende durum aynıSoft reset defalarca yeniden başlatma ama nafile çalışan uygulamada bozuldu iyimiTarihten yılı 2115 yapıp uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı

...decode...

...decode...

Üye
Bütün yapılabilecek şeyleri yaptım ama sonuç yok. OEM uygulamalarında bu aralar iyice sinir bozucu sorunlar olmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bütün yapılabilecek şeyleri yaptım ama sonuç yok. OEM uygulamalarında bu aralar iyice sinir bozucu sorunlar olmaya başladı.
arkadaşlar ben bölge Amerika iken güncelleme yaptım ve bir kez yeniden başlattım şu an sorunsuz çalışıyor ve yeni özellikler gelmiş mesela bildirimler yukarıda değil aşağıda görünüyor ve glance screen için uygulama seçebiliyoruz daha önce resmi paylaşılmıştı glance da hava durumu vs

...decode...

...decode...

Üye
sorun da o zaten, bölgesi Amerika olup da güncelleyenlerde bir problem yokken, diğer bölgelerde güncelledikten sonra yeniden başlatmaya rağmen özelliklere ulaşılamıyor.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
cidden güzel olmuş ama ss alamıyorum maalesef şunun glance versiyonunu düşünün

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende sorunsuz çalışıyor,bölge Türkiye.

skynet

Üye
Yav yeniliği geçtim şimdi artık saatte çıkmıyor :angry:

YkPkY

YkPkY

Üye
Bir süre sonra saatle hava durumu birbirine biner,saat yukarı çıktıkça,onu söyleyeyim.

...decode...

...decode...

Üye
abi valla yapacakları OEM uygulamalarını bile bir rayına, düzene oturtamadılar. İlk kez bu kadar sinirlendim belki de Nokia ve MS'e.

Üst Alt