beats
Üye
Videosuda var youtubeda.adam canlı canlı eğiyor ama hala çalışıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sayfa bu, denediği tüm cihazlar çalışıyor ayrıca hepsi bükülemiyor.

Videosuda var youtubeda.adam canlı canlı eğiyor ama hala çalışıyor

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sayfa bu, denediği tüm cihazlar çalışıyor ayrıca hepsi bükülemiyor.![]()

Siri gerekli açıklamayı yapıyor.Videosuda var youtubeda.adam canlı canlı eğiyor ama hala çalışıyor
Siri gerekli açıklamayı yapıyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

1020 yi Alınca kesin resimdeki olay gerçek olucak dedim ama zorlamadı![]()
iPhone 6 da sorun yok bükülmedi,apple tarafından yapılan açıklamada bunu kanıtlar nitelikte "çok az sayıda" cihazda bükülme oldu ve bu cihazlar ücretsiz değiştirilcekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sayfa bu, denediği tüm cihazlar çalışıyor ayrıca hepsi bükülemiyor.![]()
Normal şartlarda bükülecek bir cihaz değil zaten, muhtemelen cihazın zayıf noktası orası. Benim şirketim olsa sanırım ben de öyle derdim kapitalist düzen sonuçta, ayrıca cihazın aşırı pahalı olması içerisinde servis ücretini barındırmasından kaynaklandığı çok kez kullananlar tarafından dillendirildi. Bu yüzden iPhone'numu garantiye yolladım sıfır cihaz yollamışlar diye sevinirler. Maalesef cihazlar iOS gibi kaliteli gelmiyor bana.iPhone 6 da sorun yok bükülmedi,apple tarafından yapılan açıklamada bunu kanıtlar nitelikte "çok az sayıda" cihazda bükülme oldu ve bu cihazlar ücretsiz değiştirilcek
6 yı da aynı baskıyla bükmeye çalıştı fakat bükülmedi,genel olarak kalite yönüne gelirsek apple da kasa olarak en kalitelisi 4s gözüküyor,diğer üretilen cihazlar kalite olarak daha düşük seviyedeNormal şartlarda bükülecek bir cihaz değil zaten, muhtemelen cihazın zayıf noktası orası. Benim şirketim olsa sanırım ben de öyle derdim kapitalist düzen sonuçta, ayrıca cihazın aşırı pahalı olması içerisinde servis ücretini barındırmasından kaynaklandığı çok kez kullananlar tarafından dillendirildi. Bu yüzden iPhone'numu garantiye yolladım sıfır cihaz yollamışlar diye sevinirler. Maalesef cihazlar iOS gibi kaliteli gelmiyor bana.
Masaya bıraktın ve öyle kaldı galiba
biraz gıcıklık verim dedim![]()

yok oynadım ama sürekli değil sosyal ağlara takıldım işte..Bencede
oha hack
biraz gıcıklık verim dedim![]()
yok değiloha hack
yok değil
ben cihazı alıyorum 3G açık ful kurcaladığımızda en fazla saat 08:00 dan 01:00 e kadar dayanıyor@papakudiofluGözümle görsem genede inanmamben cihazı alıyorum 3G açık ful kurcaladığımızda en fazla saat 08:00 dan 01:00 e kadar dayanıyor