İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Videosuda var youtubeda.adam canlı canlı eğiyor ama hala çalışıyor

Sayfa bu, denediği tüm cihazlar çalışıyor ayrıca hepsi bükülemiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

oznkrts

oznkrts

Üye

1020 yi Alınca kesin resimdeki olay gerçek olucak dedim ama zorlamadı :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, beats ve YkPkY

ArMaGeDdOn_87

Üye

iPhone 6 da sorun yok bükülmedi,apple tarafından yapılan açıklamada bunu kanıtlar nitelikte "çok az sayıda" cihazda bükülme oldu ve bu cihazlar ücretsiz değiştirilcek

beats

beats

Üye
iPhone 6 da sorun yok bükülmedi,apple tarafından yapılan açıklamada bunu kanıtlar nitelikte "çok az sayıda" cihazda bükülme oldu ve bu cihazlar ücretsiz değiştirilcek
Normal şartlarda bükülecek bir cihaz değil zaten, muhtemelen cihazın zayıf noktası orası. Benim şirketim olsa sanırım ben de öyle derdim kapitalist düzen sonuçta, ayrıca cihazın aşırı pahalı olması içerisinde servis ücretini barındırmasından kaynaklandığı çok kez kullananlar tarafından dillendirildi. Bu yüzden iPhone'numu garantiye yolladım sıfır cihaz yollamışlar diye sevinirler. Maalesef cihazlar iOS gibi kaliteli gelmiyor bana.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

ArMaGeDdOn_87

Üye
Normal şartlarda bükülecek bir cihaz değil zaten, muhtemelen cihazın zayıf noktası orası. Benim şirketim olsa sanırım ben de öyle derdim kapitalist düzen sonuçta, ayrıca cihazın aşırı pahalı olması içerisinde servis ücretini barındırmasından kaynaklandığı çok kez kullananlar tarafından dillendirildi. Bu yüzden iPhone'numu garantiye yolladım sıfır cihaz yollamışlar diye sevinirler. Maalesef cihazlar iOS gibi kaliteli gelmiyor bana.
6 yı da aynı baskıyla bükmeye çalıştı fakat bükülmedi,genel olarak kalite yönüne gelirsek apple da kasa olarak en kalitelisi 4s gözüküyor,diğer üretilen cihazlar kalite olarak daha düşük seviyede

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

biraz gıcıklık verim dedim :ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
oyun oynayarak ve internete girerek o sureyi yakalamak bana hic inandirici gelmedi : ) birde %40 lik dilim 3 gun 1 saatte gitmis %60lik dilim icin 23 saat gosteriyor nasil bir celiski ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Snapchatten haber yokmu ? @bulutsuzgece

Son düzenleme:

skynet

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eleman telefonların terminatörü olan 3310'u ayfon gibi yamultmaya çalışıyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, suyunsesi, ceza87 ve 1 kişi daha

Üst Alt