Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Dockstation'lar aynı zaten ateş pahası gittim gördüm iki katı fiyat gerek yok :oke:
Z1 farklı Z2 farklı. Bende Z2 dock var oradan biliyorum. Saten telefon kalınlıkları da farklı Z2 daha ince.

Arkadaşlar daha manyetik şarj için kablo almadım sizce bu: kablo güvenilirmidir? birde ojinal olmasa bir sorun olurmu sıradan kablolar sorun çıkarırmı
Tahtakale yazısını görünce uzak dur derim. Sony mağazaları dışında hiç bir yerden almamalısın çok fazla çakması var ve hiçbiri hızlı şarj etme özelliğine sahip değil.

Yönetici tarafından düzenlendi:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Btsony adlı siteden dock almayı düşünüyorum teşekkürler yorumlar için

serecans

serecans

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepsiburada dan aldım 14w26 serisi geldi kasasında hiçbir Problem Yok kamera lensi tam ortada mükemmel bir cihaz benim için kamerası önemliydi ve beni bi hayli tatmin etti sadece slowmotion video kalitesi biraz daha iyi olsa iyi olurdu ben ısınma sorunu ile hiç karşılaşmadım biraz daha kişiselleştirilebilir olsaydı iyi olurdu s3 te birsürü özellik var umarım bizimkilere de gelir.

benimde adımı yazarmısınız.

archh

Üye
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepsiburada dan aldım 14w26 serisi geldi kasasında hiçbir Problem Yok kamera lensi tam ortada mükemmel bir cihaz benim için kamerası önemliydi ve beni bi hayli tatmin etti sadece slowmotion video kalitesi biraz daha iyi olsa iyi olurdu ben ısınma sorunu ile hiç karşılaşmadım biraz daha kişiselleştirilebilir olsaydı iyi olurdu s3 te birsürü özellik var umarım bizimkilere de gelir.

Cihazınız hayırlı olsun z2 ısınıyor diye ağlayan arkadaşlara selamımı iletirim.

• Beğen
Tepkiler: serecans
Akhtoher

Akhtoher

Üye

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.

Z2 de ki ısınma sorununu maalesef Z2 kullanmayanlar yaşadığı için Sony bu duruma bir çözüm bulamıyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve archh
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Bence zamanla Sony'nin arayüzünü tw den daha çok seveceksiniz. :D

serecans

serecans

Üye
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.

Z2 de ki ısınma sorununu maalesef Z2 kullanmayanlar yaşadığı için Sony bu duruma bir çözüm bulamıyor.
çok doğru söyledin 925 te modern combat oynarken elim tutamayacak hale geliyor bu onun yanında hava cıva kalır önerebileceğiniz oyun veya uygulama var mı

@Akhtoher 1020 ile kıyaslama yaptın mı farklar nelerdir acaba paylaşırmısın

Akhtoher

Akhtoher

Üye
çok doğru söyledin 925 te modern combat oynarken elim tutamayacak hale geliyor bu onun yanında hava cıva kalır önerebileceğiniz oyun veya uygulama var mı

@Akhtoher 1020 ile kıyaslama yaptın mı farklar nelerdir acaba paylaşırmısın
1020 ve 1520 yi aylarca kullanma şansım olmuştu Z2 yi bir hafta kullanınca kafamda direkt netleşti. Xperia Z2 1520 den fotoğraf ve video olarak önde çünkü 1520 hala beyaz olması gereken yerleri sarı çekmeye devam ediyor video performansını boşverin saten öyle ibretlik bir video çekimi olamaz hani çekmese daha iyi. 1020 fotoğraf çözünürlüğü olarak Z2 den daha iyi fakat fotoğrafa zoom yapmadan ilk çekildiği ana bakacaksak eğer Z2 paramparça eder 1020 yi. Zoom yapınca 1020 alır video konusunda da yine karşılaştırmak yanlış 1020 en fazla 1080 HD 30 fps video çekebiliyor Z2 ise 1080 HD 30/60 fps 4K video ve 120 kare Slow motion olayı ile abartılı bir şekilde öne geçiyor. Ayrıca kamera dışında ufaktan cihaz donanımına da bakmak gerekiyor. 1020 de 1.5 Ghz işlemci var 1520 de yine Snap Dragon 800 işlemci bu arada ikiside 2 GB ram e sahip, Z2 burada da Snap Dragon 801 ve 3 GB ram ile öne geçiyor. Netice olarak da hem donanım hem kamera hem doğa şartlarına dayanıklılık olarak Z2 yi diğer iki modelden rahatça ayırabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Yakında 4.4.4 gelebilir yeni bir yazılım sertifikalanmış. Sony bu güncelleme ile %99 Z2 ye Z3 arayüzünü verecek belki birkaç z3 özelliğide gelir

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4.4.4 değil sanırım z1de 4.4.4 kullanıyorum zaten :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ama Z2 4.4.2 olması lazım :D

yakupb03

yakupb03

Üye
Z2 şu an 4.4.2 umarım z3 de ki xrealty görüntü geliştiricinin geliştirilmiş hali olan ( vivid) gelir bize. Geçen hafta ikbale gittim tatil köyüne 6 saat suda kaldı cihaz kafadan 2 metre vardı havuz ama hiç birşey olmadı. ( ben su alsın da tüketici haklarına gideyim diye sokmuştum ama ) :-)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Z2 şu an 4.4.2 umarım z3 de ki xrealty görüntü geliştiricinin geliştirilmiş hali olan ( vivid) gelir bize. Geçen hafta ikbale gittim tatil köyüne 6 saat suda kaldı cihaz kafadan 2 metre vardı havuz ama hiç birşey olmadı. ( ben su alsın da tüketici haklarına gideyim diye sokmuştum ama ) :-)
Yeteri kadar basınç olmamış demek ki :)

key43

key43

Üye
-qarapapaq- dostum 2 gün önce Z2 beyaz aldım. Benide ekle ;)
Ayrıca iki gündür full elimde sadece bir kez sarj ettim. Mağazadan aldığımda %53 şarjı vardı. Ayrıca Sony Center'dan aldım hiç bir sorun yaşamıyorum. Isınma sorunu ise abartıldığı kadar fazla değil bence.

archh

Üye
-qarapapaq- dostum 2 gün önce Z2 beyaz aldım. Benide ekle ;)
Ayrıca iki gündür fu ll elimde sadece bir kez sarj ettim. Mağazadan aldığımda %53 şarjı vardı. Ayrıca Sony Center'dan aldım hiç bir sorun yaşamıyorum. Isınma sorunu ise abartıldığı kadar fazla değil bence.
Telefonunuz hayırlı olsun :-)

• Beğen
Tepkiler: key43
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun, ekledim. :D

• Beğen
Tepkiler: key43
Terzi38

Terzi38