Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Abi adımın başına sonuna"-" koymadığından hep başkasını etiketliyorsun. :D towelroot dene, olur büyük ihtimalle.@Akhtoher
Abi, bu oluyor olması lazım .314 ile
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İndireceksin. Dosyaları bir klasöre çıkar. Cihazın sürücüleri yüklüyse bilinmeyen kaynakları ve usb hata ayıklamasını açtıktan sonra pcye bağla. ınstall.bat'ı çalıştır.
Tamam kardeşim denerim sabah eve gidince. Fakat bu en son verilen güncellemede çalışıyormu acaba? Gündüz denedim towelroot ile olmadı sebebi son aldığımız güncellemeymiş.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
.314 değil mi son güncelleme? Çalıştığını yazmışlar.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Evde tekrar deneyeyim ben anlarız :)

gokhanhakancan

gokhanhakancan

Üye
Boyut olarak Z2 kullanıma daha uygun. Snap Dragon 801 ve 3 GB ram de de sıkıntı yok. Suya ve toza karşı dayanıklı oluşu Note da olmayan bir etken. Xperia arayüzünün daha stabil kasmayan ve daha hafif olduğu bir gerçek. Özellikle Z2 arayüzüne şöyle bir göz atınca direkt olarak premium seviye bir cihaza baktığınızı hissediyorsunuz. Kamera konusunda gönül rahatlığı ile Z2 diyorum. Note 3 de olup Z2 de olmayan ve cazip gelen ne var diye düşünüyorum ve aklıma sadece S-pen geliyor. Note 3 e karşı özel ilgisi olmayan tarafsız bakan bir kullanıcı mutlaka Z2 yi tercih eder fakat cihaza karşı bir sempati varsa o ayrı.
Teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla şarj süresi de aynı.Tek olumsuzluk uygulamaların karta taşınamaması gibi görünüyor.Bunu da güncelleme ile halledecekleri söyleniyor...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla şarj süresi de aynı.Tek olumsuzluk uygulamaların karta taşınamaması gibi görünüyor.Bunu da güncelleme ile halledecekleri söyleniyor...
Ben de o güncelleme yi bekliyorum. Bazı düşük modellere bu hafıza kartına dosya taşımaya yarayan güncellemeyi sundu bizim ki üst seviye cihaz olduğuna göre mutlaka bizede verecektir ama ne zaman bilemiyorum.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Dün spariş ettim, bu gün yada yarın gelir. Benide yazın :D

yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler dikkatimi çekti farkına varın . 14w30 ve üzeri cihazlardan 14w21 ve 25 serisi olan cihazlarà göre neredeyse iki kat ses çıkıyor. Acaba zamanla eşitlerler mi yoksa üretim den dolayı midir?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Varsa öyle bir şey söylediğine göre üretimle alakalıdır. Nasıl eşitlesinler zamanla? :/

yakupb03

yakupb03

Üye
Varsa öyle bir şey söylediğine göre üretimle alakalıdır. Nasıl eşitlesinler zamanla? :/
Bilmiyorum yazılım olabilir donanım olabilir hani ondan . Z2 lens kabarcığı konuya bir bakar misin sende durum ne yönde olur?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım her cihazda aynı sonuçta... Senin cihaz sesi az olan gruptan mı? Karşılaştırdın mı?

Hangi konu hacı? Link atıver. Format atacağım birazdan bakamam herhalde. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hacı çok kötü :/
Değiştirirler umarım. Keşke hemen verseydin.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Geçmiş olsun. Hayal kırıklığı yaratmak istemem fakat değişim yapacaklarını pek sanmıyorum ben :(

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sony'nin Türkiye servisi teleservice olsa gerek hep kötü yorumlar var. :(

yakupb03

yakupb03

Üye
Geçmiş olsun. Hayal kırıklığı yaratmak istemem fakat değişim yapacaklarını pek sanmıyorum ben :(
Değiştirmesinler paşa gönülleri bilir hakem heyeti bilir kişi ile xperia z yi iki yıl sonra sıfır geri aldık bunda da öyle olur. Ama fabrikasyon sıkıntılı cihaz benlik bir durum değil :-)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraflarını etkiliyor mu ?

Üst Alt