Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Cihaz değişimi öyle çok da kolay değil ya. :/
Bundan önce exper tabletimin kasasi durduk yere acilmisti vermiştim tamir istemiyorum demiştim tamir etmisler sarj soketi degiamisti iade olmuştu cek vermislerdi iade olursa mükemmel olur

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bundan önce exper tabletimin kasasi durduk yere acilmisti vermiştim tamir istemiyorum demiştim tamir etmisler sarj soketi degiamisti iade olmuştu cek vermislerdi iade olursa mükemmel olur

Sende varsa çatlak versene, vatandan aldın de mi?
Arkadaşın g2sinin ekranı sararmıştı mesela verdi yaptılar geri verdiler. Tekrar sarardı, tekrar verecek. İade olursa g3 alacak :D o da g2 nin kronik sorunu. Sarı leke çıkıyor :/

mr.bell

Üye
Ben fark etmedim şimdiye kadar öyle bir şey.
Bekleyip görelim ne olacak.

mr.bell

Üye

En son durum bu.

avast

avast

Üye
Arkadaşın g2sinin ekranı sararmıştı mesela verdi yaptılar geri verdiler. Tekrar sarardı, tekrar verecek. İade olursa g3 alacak :D o da g2 nin kronik sorunu. Sarı leke çıkıyor :/
Çatlak şuanda yok hani iğne ucuyla çizilmiş gibi 1 milimlik birşey var bende catlak diye versem çizik bu der kabul etmezler ama adam vermiş bu yüzden kasa değişmiş komple
Çatlak şuanda yok hani iğne ucuyla çizilmiş gibi 1 milimlik birşey var bende catlak diye versem çizik bu der kabul etmezler ama adam vermiş bu yüzden kasa değişmiş komple

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Invoke

mr.bell

Üye
CM11 kullanan arkadaşlar için ayarlarda ekran ayarlarından yanlış uyandırmaları önle seçeneğini kaldırırsanız o gecikme olmuyor diye gördüm ama arada yine oluyor:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende yok çatlak çizik falan

mr.bell

Üye

Biraz geç oldu ama düşünen arkadaş varsa link bu.Bende alırsam buradan almayı düşünüyorum.

avast

avast

Üye
içindeki bilgiğimiz kalem pilmi :D

mr.bell

Üye
Yok ya değildir:)
LG'nin pili var diye okumuştum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Videoyu bastan sona takip etmedimde yapabilirimiyiz bunu ?

mr.bell

Üye
Ben bir ara kullandım ama özellikle durağan halde iken çok şarj yiyor.Keşke şarj konusunda LG G2 kadar başarılı olsa tap tap olayı:)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Şarjla ne alakası varki

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yaparsın tabi ama saat başı %2 kadar daha fazla şarj kaybedersin.

Zaten ekran kapalıyken şarjı etkiler, açıkken hiç farkı olmaz.

Yani mesela gece bıraktın 8 saat sonra alacaksın sabah. Ortalama %15 kadar kaybın olacak.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kapaliyken fark olmaması lazim ne calisiyoki o zaman :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl ne çalışıyor hacı? Kapalıyken hiçbir şey çalışmıyorsa olsa kapalı ekrana tıkladığında nasıl uyansın? :D

Tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Orasıda öylede bunu son çıkan her telefona yaptılar o zaman sadece yazılımla ilgili degil.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımla ilgili ama bir şeyler uyanık kalıyor, tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum, ve şarjı etkiliyor.

Lumialarda da yazar özelliği etkinleştirirken, daha fazla batarya tüketimine neden olur diye.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bide bunu izlerken slipwarb diye mi ne bisey gördüm geçenlerde burda eklenen arkaya yapistirilan band gibi. Nerden alırız ondan

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Slickwrap nexus 5 yaz çıkar. :D
Netten alıcan mecbur

Üst Alt