Akhtoher
Üye
1700 e iyi diyorsanız buyrun 1600 liraz2'nin fiyatı hepsiburada.com'da 1699'tl olmuş çok iyien son 1899 tl idi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1700 e iyi diyorsanız buyrun 1600 liraz2'nin fiyatı hepsiburada.com'da 1699'tl olmuş çok iyien son 1899 tl idi
burdan almayı düşünürüm ama kredi kartım yok malesef havale yada eft ile düşünüyorum malesef o n11.com'dada havale eft seçeneğini göremedim1700 e iyi diyorsanız buyrun 1600 lira
birde n11 güvenilirmi pek bilmiyorum1700 e iyi diyorsanız buyrun 1600 lira
Bu şartlar dışında havale maalesef yapmıyorlar.burdan almayı düşünürüm ama kredi kartım yok malesef havale yada eft ile düşünüyorum malesef o n11.com'dada havale eft seçeneğini göremedim
N11 son derece güvenlidir sıkıntı yapmayın.burdan almayı düşünürüm ama kredi kartım yok malesef havale yada eft ile düşünüyorum malesef o n11.com'dada havale eft seçeneğini göremedim
birde n11 güvenilirmi pek bilmiyorum
çok teşekkür ederimN11 son derece güvenlidir sıkıntı yapmayın.

Hayırlı olsunSonunda bende aramıza katıldım![]()

hayırlı uğurlu olsun ve ilk izlenimlerini bize aktarırsan çok memnun oluruzSonunda bende aramıza katıldım![]()

Öyle bir indirim hatırlıyorum fakat bende olduğu için faydalanamadımBen Gittigidiyor'dan 1630 TL'ye almıştım, +100 TL hediye çekiyle birlikte 1530 TL'ye geldi.![]()

Bataryayı eklemeyi unutmuşsunuzYarın Turkcell'e Z3 gelecek diyorlar o yüzden ucuzlamış olabilir zaten arada pek fark yok ama ben belirgin farkları yazayımda soru işaretleri yok olsun:
Z2: Snapdragon 801AB 2.3 Ghz işlemci
Z3: Snapdargon 801AC 2.5 Ghz işlemci
Z2: IP 58 Sertifikası
Z3: IP 68 Sertifikası
Z2: 460 Nits ekran parlaklığı
Z3: 600 Nits ekran parlaklığı
herkese iyi forumlar yeni Z2 kullanıcılarınada cihazları hayırlı olsun![]()
Xperia Z2 3200 Mah.peki gittigidiyor.com güvenilirmi ordada 1599Hayırlı olsun![]()
buldum alsam sorun çıkarmı sence 
Evet güvenlidir sorun çıkmazpeki gittigidiyor.com güvenilirmi ordada 1599buldum alsam sorun çıkarmı sence
![]()

Ben aldım hiç bir sorun yok, çoğu kişi kasa açıklığı, ısınma, lens kayması filan diyor ama cihaz cillop gibi ulaştı elime. Zaten olası bir durumda cihazı değiştirirler, en kötü ihtimal cayma hakkını kullanırsınpeki gittigidiyor.com güvenilirmi ordada 1599buldum alsam sorun çıkarmı sence
![]()
Z1 in dock z2 ye uyarmı birde sony center da kaç lira acaba bir dockKablo konusu sıkıntılı kardeşim çok hassas bende almaktan vazgeçtim test ettikten sonra DockStation bakıyorum şimdi
Dockstation'lar aynı zaten ateş pahası gittim gördüm iki katı fiyat gerek yokZ1 in dock z2 ye uyarmı birde sony center da kaç lira acaba bir dock