Telefon Tavsiyesi Bu Ayın 19'una Kadar Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Z2'nin kamerası da güzel ama bazı çekimlerini beğenmiyorum çok aydınlık çekiyor.
Kamera çok önemli ise G3'e bir bak gerçekten güzel bir kamerası var.
Aslında eğer kırpma biçme yapmayacaksan resim üzerinde M8 e bak ve G3 ile 2sinden 1ini tercih et derim.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sağolun hepinizde çok yararlı oldunuz

enes-1907

enes-1907

Üye
Z2'nin kamerası da güzel ama bazı çekimlerini beğenmiyorum çok aydınlık çekiyor.
Kamera çok önemli ise G3'e bir bak gerçekten güzel bir kamerası var.
Aslında eğer kırpma biçme yapmayacaksan resim üzerinde M8 e bak ve G3 ile 2sinden 1ini tercih et derim.
haklısın ama aydınlatma olmasa zaten z2 gece çekimlerinde başarılı olamazdı.Bu sence avantaj mı dezavantaj mı :) ?

Türe

Türe

Üye
haklısın ama aydınlatma olmasa zaten z2 gece çekimlerinde başarılı olamazdı.Bu sence avantaj mı dezavantaj mı :) ?

Dezavantaj. Benim için gece çekimleri önemli değil. Hayatı aydınlıkta yaşadığıma göre aydınlıkta çekilen fotoğrafı daha da aydınlatmanın anlamı olamaz değil mi ?

0MG90

0MG90

Üye
Gece çekimlerinde en iyisi M8. Etraftaki ışıkları toplayarak çok güzel fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Bu da ultrapixel'in bi artısı.

enes-1907

enes-1907

Üye
Dezavantaj. Benim için gece çekimleri önemli değil. Hayatı aydınlıkta yaşadığıma göre aydınlıkta çekilen fotoğrafı daha da aydınlatmanın anlamı olamaz değil mi ?
iyide sen gözünle aydınlık görüyorsun telefonların hepsinde gözden daha karanlık gözüküyor dolayısıylada z2 de göze en yakın fotoyu çekebiliyorsun ayrıca zaten gündüz çekiminde aydınlık yapmıyor..

Türe

Türe

Üye
iyide sen gözünle aydınlık görüyorsun telefonların hepsinde gözden daha karanlık gözüküyor dolayısıylada z2 de göze en yakın fotoyu çekebiliyorsun ayrıca zaten gündüz çekiminde aydınlık yapmıyor..
Benim için fazla aydınlık. Note 3'te böyle bir sorun yaşamıyorum demek istediğim bu.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Ultrapixel , Pureview'e rakip olmak için çıktı. O dönemlerde Pureview'in mucidi olan adam şuanda BMW'de çalışıyor. Bu konu hakkında yaptığı bir konuşmasında Pureview'in daha kaliteli ve iyi olduğunu söylemişti. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Ultrapixel'in gece çekimlerinde çok yoğun bi ISO var. Bu da resim aydınlık olsun diye gerçeklikten uzaklaşıyor.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
S5 aldım o değil de z2 ye gücüm yetmedi :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@>Pessimistic. dediğiniz gibi kullanım alanları sıralaması öncelik sırasına göre şöyle denebilir
Kamera>Update Desteği (en azından 1-2 yıl)>Zamanla Şişmeyen Sistem Performansı (GPU performansı pekte umrumda değil)

Lumia 1520 yi tarif etmişsiniz.
A- Kamera
B- Yazılım güncelleme desteği
C- Uzun kullanım süresi (pil açısından)
D- Şişme kasma olmaz (Stabilize bir işletim sistemi olan wp8 var).
E- Çok oyun meraklısı değilim derseniz mağazası fazlasıyla yeterli geliyor.

Üst Alt