lg optimus l5 aldık forumdada alan çok anlaşılan :D

Sponsorlu Bağlantılar

konun

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus l5 aldık forumdada alan çok anlaşılan :D
teknosadan turuncu indirimle p 725 i alalı yaklaşık 5 6 ay oluyor taksidinin yarısı bitti bu firmaya sadece bizim cihaza güncelleme vermediği için lanet etmiştim lg lcd monitörüm var 3 senedir kullanıyorum daha öncede kullandım lg dvd writerım var daha öncede kullandım hala kullanıyorum çok memnunum onlardan ama şu güzelim cihaza güncelleme veremedi diye lg ye baya laf etmiştim bidaha ürününü almam diyede kendi kendime söyleniyordum babamın telefonu bozulduğu için yeni bir cihaz almaya karar verdik teknosada doğru düzgün fiyat ve özellik yönünde şu anda 499 tlye optimus l5 var babam dedi bu hoşuma gitti sen nediosun dedim karar senin lg den güncelleme olayı için ne kadar nefret etsemde cihazları kaliteli ve güzel optimus l5 i aldık cihaz güzel bide android güncellemesini yükleyebilirsem 4.1i dahada süper olucak bu akşam oyun falan bi bakarım benim cihazla eşleştiricem tükürdüğümü yaladım diyebilirim namussuz lg güzel cihaz yaptığı için kendini bi şekilde aldıttırıyor ha bide orda 4xhdyi 1099 liraya görünce içim gitti ben bu teli aldığımda o 1500 tlydi :D o zaman böle olsaydı fiyatı onu alırdım neyse yapacak bişey yok diğer incelediğim yeni çıkan galaxy mega falan süper olmuş ama baya büyük 6.3 inc :D ama cihaz süper...

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

HAM ZA

Üye
hayırlı olsun kardeşim :) l5 güzeldir ama ben pek beğenmedim zevk meselesi :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

fk555897

fk555897

Üye
Hayırlı olsun!

kule169

kule169

Üye
hayırlı olsun kardeşim ama hemen güncellemeni şiddetle tavsiye ediyorum..çok farkediyo..

konun

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim beyler saolun herkese hayırlı ramazanlar dün akşam kafayı dağıtmak için oyunlarla takılacağıma cihazı kurcaladım hem oyun yükledim 500 mb hediye internet paketi olduğu için angry birds,subway surfers,okey,drag racing,temple run 2 oyunları açarken 3 5 snye civarı kasma oluyor sonra çok güzel bir şekilde akıyor oyun oyunları denedikten sonra lgnin sitesinden lg pc suite programını indirdim 175mb kurdum ve çalıştırıp cihazı pcye taktım otomatik tanıdı güncelleştirme sorgula dedim cihazınız için yeni sürüm mevcut yüklemek istermisiniz diye sordu evet dedim zannediyorum 10 15 dk sürecek başladı yazdı cihazınızı pcden ayırmayın baktım ağır ağır doluyor saat 11 di taktığımda gittim içeri uzandım uyumuşum saat 1 gibi gittim yükseltme başarı ile tamamlanmıştır yazıodu baktım ekran değişmiş yeni şeyler gelmiş cihaz daha bi seri oldu baya hoşuma gitti hatta kendi cihazıma gelmedi diye içim bile gitti :D

Üst Alt