konun
Üye
lg optimus l5 aldık forumdada alan çok anlaşılan :D
teknosadan turuncu indirimle p 725 i alalı yaklaşık 5 6 ay oluyor taksidinin yarısı bitti bu firmaya sadece bizim cihaza güncelleme vermediği için lanet etmiştim lg lcd monitörüm var 3 senedir kullanıyorum daha öncede kullandım lg dvd writerım var daha öncede kullandım hala kullanıyorum çok memnunum onlardan ama şu güzelim cihaza güncelleme veremedi diye lg ye baya laf etmiştim bidaha ürününü almam diyede kendi kendime söyleniyordum babamın telefonu bozulduğu için yeni bir cihaz almaya karar verdik teknosada doğru düzgün fiyat ve özellik yönünde şu anda 499 tlye optimus l5 var babam dedi bu hoşuma gitti sen nediosun dedim karar senin lg den güncelleme olayı için ne kadar nefret etsemde cihazları kaliteli ve güzel optimus l5 i aldık cihaz güzel bide android güncellemesini yükleyebilirsem 4.1i dahada süper olucak bu akşam oyun falan bi bakarım benim cihazla eşleştiricem tükürdüğümü yaladım diyebilirim namussuz lg güzel cihaz yaptığı için kendini bi şekilde aldıttırıyor ha bide orda 4xhdyi 1099 liraya görünce içim gitti ben bu teli aldığımda o 1500 tlydi
o zaman böle olsaydı fiyatı onu alırdım neyse yapacak bişey yok diğer incelediğim yeni çıkan galaxy mega falan süper olmuş ama baya büyük 6.3 inc
ama cihaz süper...
o zaman böle olsaydı fiyatı onu alırdım neyse yapacak bişey yok diğer incelediğim yeni çıkan galaxy mega falan süper olmuş ama baya büyük 6.3 inc
ama cihaz süper...
l5 güzeldir ama ben pek beğenmedim zevk meselesi