Telefon Tavsiyesi Bu Ayın 19'una Kadar Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Bu Ayın 19'una Kadar Tavsiye
Arkadaşlar.Bugün babamla Turkcell'e gittik Tarifeye Ek telefon almak için gitmiştik.Benim Şuanki Telefonun Taksidi yeni bitmiş bu ayın 14'ünde taksit bitmiş.Yeni Telefon alma hakkımız varmış.Babamda En iyi Olanlarından Alırım Birdaha almam dedi Bende Kabul ettim.Adamda abi ayın 19'undan sonra alabilirsiniz dedi tarifeniz için falan filan bişeyler dedi.Bende 19 una kadar karar vermek zorundayım.aslında aklımda iphone 6 vardı ama ne zaman gelicek bilmiyorum hem babamı bu kıvamda yakalamışken :ehe:ehe Şimdi Bİr karar vericem yardımcı olurmusunuz sonuçta amiral gemisi diye tabir edilen bir cihaz alıcağım için hepsinin performansı aynı zaten benim için kamera çok çok önemli bunu göze alarak
1-LG G3 (32GB)
2-Samsung Galaxy S5
3-Sony Xperia Z2
4-Samsung Galaxy Note 3
5-HTC One(M8)
Bu cihazlardan hangisi beni tam 4 Yıl boyunca götürür? Başka Tavsiyesi Olan Varsa Lütfen Söylesin
Şimdiden :tşk:

0MG90

0MG90

Üye
Kamera önemliyse kesinlikle Z2

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Kullanım alanı yazmadan öneri istemek sakat oluyor biraz. Hepsi iyi telefon. Hepsinin birbirinden önde olduğu alanlar var, sen şimdi bize en çok hangi alanlarda kullandığını söyle bizde sana bir sıralama yapalım.

Invoke

Invoke

Üye
Hiçbiri seni tam 4 yıl götürmez ya da hepsi seni tam 4 yıl götürebilir. Bu yüksek oranda sana bağlı ama ben olsam Z2 ya da M8 alırdım.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
4 yıl ne bakımdan götürsün istiyosun güncelleme mi yoksa sağlamlık mı :hmmm bende tarifeme ek aldım 3 gün önce ben 5s aldım 6 ne zaman gelir belli değil bide tasarımını sevmedim. Sen şıklar arasına 5s koymamışsın istemiyosun sanırım o yüzden tavsiye etmiycem eğer bunların arasından istiyosan ve kamera cidden çok önemliyse z2 almanı tavsiye ederim

fk555897

fk555897

Üye
Z2 kamera açısından çok iyi. Ayrıca 4 yıl rahat dayanır.

ANIL

ANIL

Admin
iPhone 6 26 Eylül'de satışa sunulacak. 4 yıl içinde bir beklentin olmaz ise hepsini kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
iphonedan umudu kestim @sLeepLe dediğiniz gibi 6nın tasarımı olmamış bence kenarlar 5s de daha iyiydi ama oval iphone'a gitmemiş bende 5s i düşük gördüm koymadım listeye ama 64-bit sistemi ile hepsini tokatlarmı bilemem :)
ikincisi @>Pessimistic. dediğiniz gibi kullanım alanları sıralaması öncelik sırasına göre şöyle denebilir
Kamera>Update Desteği (en azından 1-2 yıl)>Zamanla Şişmeyen Sistem Performansı (GPU performansı pekte umrumda değil)
@fk555897 kardeşim fikrin için sağolasın
Son Olarak Listeye iPhone 5S 32 GB girmeyi hakedermi etmezmi ?bunuda konuşalım ama kamera açısından mantıklı olanı yapmalıyım şimdiden :tşk:@0MG90 Kardeşim Fikrin için çok sağol bunları hep değerlendirip seçim yapıcam sayenizde yanlış bişey yapmaktan kaçmaya çalışıyorum sağolun

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bende şuan 5s var işte yeni aldım cihaz gerçekten çok hızlı diğer telefonlardan eksiği yok hepsindende stabil çalışıyor bence :)

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Bende şuan 5s var işte yeni aldım cihaz gerçekten çok hızlı diğer telefonlardan eksiği yok hepsindende stabil çalışıyor bence :)
bir kaç video izledim 5s z2 s5 M8 Note3 kamera karşılaştırmalarına baktım
Z2>S5>5S>M8>note3 sıralamasını düşünüyorum abi bu arada Z2 nedir öyle ya :) süper bi kamera performansına sahip :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Invoke

Invoke

Üye
M8'i yanlış yere koymuşsun bence. :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2 ve 0MG90
sLeepLe

sLeepLe

Üye
z2 nin kamerası cidden güzel ama bana 5s inki yetiyo çözünürlüğü fazla zaten mpix önemli değil :)

0MG90

0MG90

Üye
Z2 den sonra M8 in gelmesi lazım aslında, 4mp değil 4ultrapixel kamera o

• Beğen
Tepkiler: doqukans2 ve sLeepLe
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphonedan umudu kestim @sLeepLe dediğiniz gibi 6nın tasarımı olmamış bence kenarlar 5s de daha iyiydi ama oval iphone'a gitmemiş bende 5s i düşük gördüm koymadım listeye ama 64-bit sistemi ile hepsini tokatlarmı bilemem :)
ikincisi @>Pessimistic. dediğiniz gibi kullanım alanları sıralaması öncelik sırasına göre şöyle denebilir
Kamera>Update Desteği (en azından 1-2 yıl)>Zamanla Şişmeyen Sistem Performansı (GPU performansı pekte umrumda değil)
@fk555897 kardeşim fikrin için sağolasın
Son Olarak Listeye iPhone 5S 32 GB girmeyi hakedermi etmezmi ?bunuda konuşalım ama kamera açısından mantıklı olanı yapmalıyım şimdiden :tşk:@0MG90 Kardeşim Fikrin için çok sağol bunları hep değerlendirip seçim yapıcam sayenizde yanlış bişey yapmaktan kaçmaya çalışıyorum sağolun

Bence Z2 sizin dediğiniz şartlara uygun. Stamina modla hem pil tasarrufu hemde stabil çalışmayı sağlıyor. Update desteği bence uzun süre alacaktır öünkü işlemci güçlü, 3 gb ram var. Bu telefon tıkanmaz ve gelecek 3-4 yılın teknolojisini kaldırır.

Bunun yanında sağlam ve premium tasarıma sahip bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Ben kararımı verdim z2 :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Hadi hayırlı olsun, fazla kurcalama zaten Z2 yeterde artar. Z3'ü üst model olarak görme zira z3 işlemcisi ve z2 işlemcisi arasındaki fark 6 hissin yoksa hissedilemez. Z2'nin 100 mah'cık fazla bataryası ve Z3'e oranla daha kaliteli materyalden yapılmış kasası fiyatada baktığımızda kâr sayılır.Bende Z3 Compact alıcaktım, Sony ile takıştık ve biraz ios hasretim depreştiği için bir iPhone 6 deneyeyim dedim. Z2'ye alternatif olacak bence tek android Z3 Compact'tır.

(Note 4'ü saymassak. Oda fazla gereksiz.)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Z2 den sonra M8 in gelmesi lazım aslında, 4mp değil 4ultrapixel kamera o
İsterse double ultra olsun bu 4 mp olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şimdi hemen saldırı moduna geçmeyin biliyorum kamerası iyi.Her şey mp değildir diyen de olur şimdi onu da yazayım...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hepsi qualcomm 801 islemci kullaniyor hepsi 2.50.ghz (note 3 haric) ram farkı var arayuz farkli oyle telefonlar yazmisin ki hepside birbirine yakın note 3 ü eliyorum kullananlar yok m8 iyi lg g3 2k ekran z2 kamera 20 mp falan diyecekler ben s5 kullaniyorum gayet hizlı bi telefon parmak izi sensoru kalp atis sensoru ve daha bir cok ozellik 4 telefonda birbirine yakin yani bu cook cok ustun diyemeyiz tabiki note 3 u ele bence eskidi artik note 4 çıktı avrupada kararıni vermisin hayirlisi olsun z2 de guzel cihaz

Üst Alt