doqukans2
Üye
Bu Ayın 19'una Kadar Tavsiye
Arkadaşlar.Bugün babamla Turkcell'e gittik Tarifeye Ek telefon almak için gitmiştik.Benim Şuanki Telefonun Taksidi yeni bitmiş bu ayın 14'ünde taksit bitmiş.Yeni Telefon alma hakkımız varmış.Babamda En iyi Olanlarından Alırım Birdaha almam dedi Bende Kabul ettim.Adamda abi ayın 19'undan sonra alabilirsiniz dedi tarifeniz için falan filan bişeyler dedi.Bende 19 una kadar karar vermek zorundayım.aslında aklımda iphone 6 vardı ama ne zaman gelicek bilmiyorum hem babamı bu kıvamda yakalamışken 
Şimdi Bİr karar vericem yardımcı olurmusunuz sonuçta amiral gemisi diye tabir edilen bir cihaz alıcağım için hepsinin performansı aynı zaten benim için kamera çok çok önemli bunu göze alarak
1-LG G3 (32GB)
2-Samsung Galaxy S5
3-Sony Xperia Z2
4-Samsung Galaxy Note 3
5-HTC One(M8)
Bu cihazlardan hangisi beni tam 4 Yıl boyunca götürür? Başka Tavsiyesi Olan Varsa Lütfen Söylesin
Şimdiden

Şimdi Bİr karar vericem yardımcı olurmusunuz sonuçta amiral gemisi diye tabir edilen bir cihaz alıcağım için hepsinin performansı aynı zaten benim için kamera çok çok önemli bunu göze alarak 1-LG G3 (32GB)
2-Samsung Galaxy S5
3-Sony Xperia Z2
4-Samsung Galaxy Note 3
5-HTC One(M8)
Bu cihazlardan hangisi beni tam 4 Yıl boyunca götürür? Başka Tavsiyesi Olan Varsa Lütfen Söylesin
Şimdiden

bende tarifeme ek aldım 3 gün önce ben 5s aldım 6 ne zaman gelir belli değil bide tasarımını sevmedim. Sen şıklar arasına 5s koymamışsın istemiyosun sanırım o yüzden tavsiye etmiycem eğer bunların arasından istiyosan ve kamera cidden çok önemliyse z2 almanı tavsiye ederim