[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

ugurbaki

ugurbaki

Üye
Öncelikle teşekkür ederim, anlatım da süper rom da. Ancak kafama bir şey takıldı. Menü tuşu S5 gibi olmuş ama bazı programlarda seçenekler simgesi olmadığı için giremiyorum. Mesela droidatats. Bu meseleyi çözemedim. Yarsımcı olur musunuz acaba?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim, anlatım da süper rom da. Ancak kafama bir şey takıldı. Menü tuşu S5 gibi olmuş ama bazı programlarda seçenekler simgesi olmadığı için giremiyorum. Mesela droidatats. Bu meseleyi çözemedim. Yarsımcı olur musunuz acaba?
öncelikle kardeşim çoğu uygulama telefonun launcheri s5 olarak algılayıp sol tuşu kullanabileceğimiz sekme koymaktadır ama bazı eski uygulamalarda yoktur çözümsüzdü sadece bi alt sürüm rc2 ye gecebilirsiniz
Arkadaşlar telefon kapaliyken sarja takınca telefonun acilma sorununu çözdüm cwmyi degistirin bnde düzeldi artık açılmıyor
hangi cwm kardeşim kullandığın?

• Beğen
Tepkiler: ugurbaki
ugurbaki

ugurbaki

Üye
öncelikle kardeşim çoğu uygulama telefonun launcheri s5 olarak algılayıp sol tuşu kullanabileceğimiz sekme koymaktadır ama bazı eski uygulamalarda yoktur çözümsüzdü sadece bi alt sürüm rc2 ye gecebilirsiniz
hangi cwm kardeşim kullandığın?
Anladım, o zaman ben sürüm değiştirmek yerine programmın kendisini güncellemesini bekleyeyim.. Program dandik demek ki... Tekrardan formatla uğraşmak istemiyorum çünkü, telefonu eski haline getirmek çok zor oluyor..

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Anladım, o zaman ben sürüm değiştirmek yerine programmın kendisini güncellemesini bekleyeyim.. Program dandik demek ki... Tekrardan formatla uğraşmak istemiyorum çünkü, telefonu eski haline getirmek çok zor oluyor..
aynen dandik;)

• Beğen
Tepkiler: ugurbaki
mks740

mks740

Üye
Beyler ben hala rc2 kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz veya başka Roma geçeyim mi?

yağcı

Üye
Cwm yine aynı twrp 1.6 ama bn daha once degstrdim olmamisti bu sefer baska indirdim flasladim acilma sorunu düzeldi degistirmeden eski cwmnin ustune bu 5.2yi kurduğumda aciliyrdu ama degstrdim smdi duzeldi

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
v5.2 gayet hoş kardeşim ben sıkıldım dn3 4.1 betaya döndüm

mks740

mks740

Üye
Hocam v5.2 için sıralamayı nasıl yapayım? Sadece 5.2 yetiyor mu yoksa simge vs onları da yapmam lazım mı?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hocam v5.2 için sıralamayı nasıl yapayım? Sadece 5.2 yetiyor mu yoksa simge vs onları da yapmam lazım mı?
5.2 simge yapamana gerek yok bazı simgeler kamera fln eski kalıyo değişmek istersen yüklemen yeterli
5.2 + launcher(isteğe bağlı)+ simge(isteğe bağlı)DN3 v5.5 çıkmıştır yakında konuya eklenecektir hayırlı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: eyetkin
mks740

mks740

Üye
5.2 simge yapamana gerek yok bazı simgeler kamera fln eski kalıyo değişmek istersen yüklemen yeterli
5.2 + launcher(isteğe bağlı)+ simge(isteğe bağlı)DN3 v5.5 çıkmıştır yakında konuya eklenecektir hayırlı olsun :D
İnşallah en iyisi budur artık. Bunu yükleyip bitirelim şu işi :)

mks740

mks740

Üye
Hacı bu hard key nedir? Yüklicem bu gece. 5.5 i twrpden yüklediktene sonra bunu da flashladiktan sonra bitiyor mu?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
mks740

mks740

Üye
Eyv saolasın. Bir de şu klavyede harflerin üzerindeki simgeleri nasıl kaldırıyorduk. Sıkıntı yapıyor yav

rommantix29

Üye
YA BEN 5.5 İ indirdim twp de no md5 gibi bi uyarı gördüm gözüm korktu
sonra failed dedi soğuk terler döktüm
ilk yüklediğim dn3 5v2 yik yüklim dedim failed dedi
yeniden başlat dedim tabi tel wipe edilmişti
note 2 yazısı geldi açılmıo
bikaç sefer pili çıkardım taktım
tekrar açtım twpye geçtim wipe ettim
dn3 v5.2 yükledim.
@cici60 sen dn3 v5.2 lite kullandınmı tavsiye edermisin?
şuan dn3 v5.2 çok ram harcıyor boşta yüzde 50 de
aslında orjinal ram da yüzde 47 idi :D
pek farketmiosa kurmicam sana güveniorum emeğine sağlık kardeşim bilgilendirirsen eğer çok sevinirim
v5.5 içinde bi aydınlat bizi olayım allahına :) kolay gelsin

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
YA BEN 5.5 İ indirdim twp de no md5 gibi bi uyarı gördüm gözüm korktu
sonra failed dedi soğuk terler döktüm
ilk yüklediğim dn3 5v2 yik yüklim dedim failed dedi
yeniden başlat dedim tabi tel wipe edilmişti
note 2 yazısı geldi açılmıo
bikaç sefer pili çıkardım taktım
tekrar açtım twpye geçtim wipe ettim
dn3 v5.2 yükledim.
@cici60 sen dn3 v5.2 lite kullandınmı tavsiye edermisin?
şuan dn3 v5.2 çok ram harcıyor boşta yüzde 50 de
aslında orjinal ram da yüzde 47 idi :D
pek farketmiosa kurmicam sana güveniorum emeğine sağlık kardeşim bilgilendirirsen eğer çok sevinirim
v5.5 içinde bi aydınlat bizi olayım allahına :) kolay gelsin

romadan önceilk bunu kurunuz herşeyi tek hamlede silmek için en son kurduysan herşeyi silmişin demektir :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Beyler şimdi bana bu linklerin arasından en iyi ve sıkıntısız romu söyler misiniz ? telefon benim değil arkadaşın da bi sıkıntı çıkmasın sonra :D
Bi de türkçe dil seçeneği var de mi ? :D

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Beyler şimdi bana bu linklerin arasından en iyi ve sıkıntısız romu söyler misiniz ? telefon benim değil arkadaşın da bi sıkıntı çıkmasın sonra :D
Bi de türkçe dil seçeneği var de mi ? :D
hepsi türkçe 5.2 yükle sorunusuz :)

• Beğen
Tepkiler: lumina

Üst Alt