[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

sacid589

sacid589

Üye
Kardes agni kernel kısaca bilgi verirmisin nedir nasıl yapılır ne ise yarar ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kardes agni kernel kısaca bilgi verirmisin nedir nasıl yapılır ne ise yarar ?
telefonu rahatlatır batarya performansı olsun telfondaki kasmaları giderir
romdan sonra üstüne kurcan

sacid589

sacid589

Üye
Telden indirip direk cwmye girip kursam oluyormu ?

austata

Üye
Müdür bu kuruluma geçemedi rom u seçiyorum kuruluyor gibi oluyor baya bekletiyor sonra successful yazan altında home , Wipe cache/dalvik , Reboot system seçenekleri çıkartıyor ne yapayım
Müdür bu kuruluma geçemedi rom u seçiyorum kuruluyor gibi oluyor baya bekletiyor sonra successful yazan altında home , Wipe cache/dalvik , Reboot system seçenekleri çıkartıyor ne yapayım
Müdür kaldım yardım

austata

Üye
Müdür kaldım yardım

Nasıl yaniiiiii!????
Müdür senden cevap gelene kadar kurcalim dedim , sonra Reboot a bi bastım oneee! La bu açılıyor :) nasıl olur???
V5.2 de bi sürü soro sorup öyle kurulum yapıyodu bu çat diye kurdumu bu yani ne soru ne bi yazılar çat diye kuruldumu ???

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Installation aborted oldu
Oldumu şimdi ?
cwm +kur ustune +twrp +rom+agni kernel hepsi konuda yazıyo
Nasıl yaniiiiii!????
Müdür senden cevap gelene kadar kurcalim dedim , sonra Reboot a bi bastım oneee! La bu açılıyor :) nasıl olur???
V5.2 de bi sürü soro sorup öyle kurulum yapıyodu bu çat diye kurdumu bu yani ne soru ne bi yazılar çat diye kuruldumu ???
kuruldu:)

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bunu romu qtmadan oncemi yapicaz nasıl yani biraz açarmısın fazla bir bilgim yok..!
daha nasıl acabilirim cwm kurcan ilk twrp sonra rom sonra kernel forumda hersey yazıyo herseyi hazır beklmeyin araştırın konu anlatımında da yazmaktaaaa!

muro6699

Üye
s.a kardeş ben hereşyi yaptım iyi güzel oldu da temassız kontrol çalışmıyor bi yardım edebilirmisn

muro6699

Üye
s pen ayarlarından ayarlaya bilirsn
yok onu demiyom kardeş temassız atlayış ve gezinmeyi diyon sensörün üzerinde elimi sağa sola yapıyom resimler falan değişmiyo ayalardan açtım o özelliğide

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
yok onu demiyom kardeş temassız atlayış ve gezinmeyi diyon sensörün üzerinde elimi sağa sola yapıyom resimler falan değişmiyo ayalardan açtım o özelliğide
telefonda o donanımı sensör yokki:bangin:

• Beğen
Tepkiler: rommantix29

Üst Alt