[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

SaiDisT

Üye
Arkadaşlar öncelikle Selamın aleyküm;
Bende de note 2 var ve şu note 3 şeysini yüklicem. Daha önce hic root cwm fln yapmadim. Su an telefonda hiç bir şey yok. Root ve cwm yi hallederim ama romu nasıl kurucam baya okudum ama tam anlamadım. Yardımcı olursaniz sevinirim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle Selamın aleyküm;
Bende de note 2 var ve şu note 3 şeysini yüklicem. Daha önce hic root cwm fln yapmadim. Su an telefonda hiç bir şey yok. Root ve cwm yi hallederim ama romu nasıl kurucam baya okudum ama tam anlamadım. Yardımcı olursaniz sevinirim
konuda ve yorumda defalarca bahsettim kardesim

• Beğen
Tepkiler: ugurbaki

SaiDisT

Üye
Link falan atabilir misin?? :)

lumina

lumina

Üye
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
selam, telefonum note 2 ,dün jlavye programı yükledim, 240dbi midir nerdir. şimdi ekrana sığmıyor klavye. nasıl geri çeviririm.
kardeş sıfırdan rom kursan en temizi olur

lumina

lumina

Üye
dn3 v5.2 klavyesi cok iyiydi, 5.5 rom atınca aynı klavye olmadı.şimdilik iphone 4 klavyesi kullaniyorum.

aşikar53

aşikar53

Üye
Bu nasil genel olarak 5.5

lumina

lumina

Üye
çok iyi bir rom, tek sorun klavyedenin üzerindeki simgeler.

aşikar53

aşikar53

Üye
Onceki versiyona gore nasil acaba farkli bir yenilik varmi bu romda sikinti kilit ekrani cok gec kaliyor insani verem ediyor gerci androidde hep boyle acaba bu romda nasil.

lumina

lumina

Üye
öncekine göre daha iyi daha hızlı, iki gündür kullanıyorum. gayet güzel. tuş kilidi sorunu ne yazıkki bütün note2 lerde var.tuş kilidinin biraz daha hızlı olduğunu farkettim.

lumina

lumina

Üye
sorun olmaz anlatım gayet acık:)
evet bencede 5.2 sorunsuz.önce 5.5 kullanıyordum,baktımki kamera sesi çıkmıyor,netteyken internet durduruldu hatası veriyordu.5.2ye geri döndüm.[emoji3]

lumina

lumina

Üye
vaz geçtim,5.2 daha iyi bunun yanında.

lumina

lumina

Üye

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
benim için batarya çok önemli hangi rom bu extra bi uygulama varmı ?

lumina

lumina

Üye
ne yalan söyleyim,batarya 36 saat gidiyo.dn3v5.2 rom.5.5te 27flandı,ama kamera sesi çıkmıyordu,bazı uygulamalar durduruldu hatası veriyordu.bende geri 5.2 ye dönüş yaptım.

Üst Alt