İstek Samsung S3 suya düştü.

Sponsorlu Bağlantılar

osmalann

osmalann

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 suya düştü.

Yaklaşık 10 saat pirinç dolu kavanozda ağzı kapalı bekletildi. Açıldığında ekran bu şekilde ve dokunmatik çalışmıyor. Kavonaza koyarken sadece ufak bir kısımda kararma vardı. pilini çıkarıp 10 saat kavonozda beklettiğimde ve açtığımda sonuç bu. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şuan cihaz hala kavonozda, bi umut...[/url][/IMG] konu üzerindeki fotografı paylaşmada sıkıntı yaşadım. Fotograf linkte.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Ağzını açsaydın kavanozun yahu. Nem nereden çıkacak. Her neyse sen ona keşke takmasaydın bataryayı 2-3 gün daha. O kadar kısa sürede kuruyacağını sanmıyorum açıkçası. Muhtemelen ekranın ıslak olan üst bölümü ve dokunmatiği kısa devre olmuştur. Geçmiş olsun.

osmalann

osmalann

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik pek pahalı birşey değil. birkaç gün daha beklerse ekranın renklerin kendine gelme ihtimali var mıdır ? bi de bi yerde pirince koyulduğunda ağzının kapalı olması gerektiğini duydum. Nemi prinç emicek zaten biyere çıkmayacak diye biliyorum . Yanlış mı biliyorum, yanlış biliyosam düzeltir misiniz ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
dokunmatik pek pahalı birşey değil. birkaç gün daha beklerse ekranın renklerin kendine gelme ihtimali var mıdır ? bi de bi yerde pirince koyulduğunda ağzının kapalı olması gerektiğini duydum. Nemi prinç emicek zaten biyere çıkmayacak diye biliyorum . Yanlış mı biliyorum, yanlış biliyosam düzeltir misiniz ?

Hava sirkülasyonu her zaman iyidir. Bence ekrandan hayır gelmez sanki artık. Sen yinede koy birkaç gün bekle. Halen nemlidir içi.

osmalann

osmalann

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç gün daha beklicez o zaman. İlgin için teşekkürler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
niye beklicen iyi bi telefoncuya gotur guzelce kurutsun

osmalann

osmalann

Üye
    Konu Sahibi
fingerback5

fingerback5

Üye
Ekranın kararmaya kadar gitmesi için panele su geçmesi lazım.Çok fazla durmuş olmalı suda ve 10 saat yeterli değil 2 gün bekletseydin keşke.

Üst Alt