Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Aziz04

Aziz04

Üye
Doğru açıldı cihaz...
Bende ilk kez böyle bişeyle karşılaştım hatta siz söylemesydiniz farketmeyecektim
Çünkü cihazı hiç kapalı şarj ettiğim olmamıştır :)
Gece uçak moduna alıp şarja takıyorum genelde
Hayır s5'te böyle bir sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Turkcell21

ilker712

Üye
Dostum telefon kapaliykene sarj edersen batarya omrun uzar bu bir
ikincisi cihaz dinlenmis olur Allah yapimi sen ben bile yorulup uyuyoruz sistem kapatiyoruz insan mali cihazdanda surekli kullanmak istiyorsan biraz yapilmasi gerekeni yPmak gerekir gece yatarken kapatip sarja taktigimda obur gun geceye kadar sarja takmiyorum ben genelde

Aziz04

Aziz04

Üye
Bir buçuk yıldır böyle şuanda bile bazen 2 gün atıyor beni

ysfakc

ysfakc

Üye
Tamam o zaman bir kaç kişi daha böyle söyledi onlar birikmişti biraz içimde neyse çevirinizi alabilirmiyim o zaman?
Tamam o zaman bir kaç kişi daha böyle söyledi onlar birikmişti biraz içimde neyse çevirinizi kullanmadım google çeviriyi kullandım

Konu şimdi daha anlasılır bir duruma gelmiş bence nasıl yüklenir kısmını da eklemelisiniz..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bugun denedim gercekten cok iyi calisiyor. orjinal rom gibi olmus. agni kernel de yukledim ama boeffla ses ayari cm romdaki gibi kaliteli ses vermedi ve sanal tus yatayda calismiyordu bunlar benim icin onemli acikcasi. onun disinda bi sikintisi yok. ultra power saving modunu cok deneyemedim ama diger romlar gibi siyah beyaz olmuyor uygulamalar. uzun sure kullanan varsa sarj omrunde ne kadar etkili belirtirlerse guzel olur

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
bugun denedim gercekten cok iyi calisiyor. orjinal rom gibi olmus. agni kernel de yukledim ama boeffla ses ayari cm romdaki gibi kaliteli ses vermedi ve sanal tus yatayda calismiyordu bunlar benim icin onemli acikcasi. onun disinda bi sikintisi yok. ultra power saving modunu cok deneyemedim ama diger romlar gibi siyah beyaz olmuyor uygulamalar. uzun sure kullanan varsa sarj omrunde ne kadar etkili belirtirlerse guzel olur
Ultra power saving modda agni kernel kurarsanız renkli olur ve gri tonlama moduda çal ışmaz boeffla kerneli yüklemeniz gerek

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onu da denerim o zaman. tesekkurler

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Arkadaşlar bende s3 varda garantisi de bitti zaten. Şuanda telefona hiçbir şey yapmadım. Bu rom olaylarını da hiç anlamıyorum. Bana en ama en başından neler yapmam gerektiğini ve bu arkadaşın paylaştığı romu nasıl yapabileceğimi, anlayabileceğim şekilde anlatabilir mi? :) Bide çok uzun sürüyor mu yapması?

kartal2378

kartal2378

Üye
Ultra power saving modda agni kernel kurarsanız renkli olur ve gri tonlama moduda çal ışmaz boeffla kerneli yüklemeniz gerek
En son agni kernel linki verirmisin dostum blekota ya uyan

kartal2378

kartal2378

Üye
Kurdum su an deniyorum

liamgallagher

liamgallagher

Üye
@1553 kardeşim banada bir yardımcı olsan? :)

bende s3 varda garantisi de bitti zaten. Şuanda telefona hiçbir şey yapmadım. Bu rom olaylarını da hiç anlamıyorum. Bana en ama en başından neler yapmam gerektiğini ve bu arkadaşın paylaştığı romu nasıl yapabileceğimi, anlayabileceğim şekilde anlatabilir mi? :) Bide çok uzun sürüyor mu yapması?

bytllh

bytllh

Üye
En iyi boeffla kernel bence.1 gb ram varmis gibi degil sanki .ram eksikligi hissettirmiyor.cok hizli iphone gibi .coklu gorevlerde ve gecislerde harika.Ayrica romun coklu pencere ozelligini acip kullandinizmi yada kurcaladinizmi hic.i anamiyorum hala note 3 s5 gibi aynen cok hosuma gitti.birde klavyeye bayildim

ekran da aynı anda 2 ayrı pencere olması olayı mı o hocam. onu bende sevmiştim snra kayboldu bende. Daha da gelmedi o pencere sinir oldum kaldırdım :D

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
@1553 kardeşim banada bir yardımcı olsan? :)

bende s3 varda garantisi de bitti zaten. Şuanda telefona hiçbir şey yapmadım. Bu rom olaylarını da hiç anlamıyorum. Bana en ama en başından neler yapmam gerektiğini ve bu arkadaşın paylaştığı romu nasıl yapabileceğimi, anlayabileceğim şekilde anlatabilir mi? :) Bide çok uzun sürüyor mu yapması?
Anlatayım telefona root atmasını ve recovery moda almasını biliyor musunuz?

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Anlatayım telefona root atmasını ve recovery moda almasını biliyor musunuz?

Hayır kardeşim. Telefonla yapılabilecek hiçbir şeyi bilmiyorum. :) Kolay olarak nasıl root ve recovery moda alırım. Sen bana baştan anlatır mısın? Vaktin varsa. Çünkü baya hoş olmuş paylaştığın şey. Bende kullanmak istiyorum. :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kardeşim. Telefonla yapılabilecek hiçbir şeyi bilmiyorum. :) Kolay olarak nasıl root ve recovery moda alırım. Sen bana baştan anlatır mısın? Vaktin varsa. Çünkü baya hoş olmuş paylaştığın şey. Bende kullanmak istiyorum. :)
Şu an biraz işim var 1 saat sonra konuya eklerim İNŞALLAH
Siz o zamana kadar google'a cwm nasıl yüklendiğine ve odin programının nasıl kullanıldığna bakın ben anlatırken daha kolay anlarsınız ;)

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher
alperen262014

alperen262014

Üye
Kardesim ben romu cok begendim kerneli kurarsam ne gibi farkliliklar olur ?

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Beyler bir şey daha soracağım. Nedense tüm telefon değişiyor ama o saatin yazdığı, pil yüzdesi, wifi simgesinin gösterildiği ince uzun kısmı, iphone gibi yapabilir miyiz? mümkün mü yani

Üst Alt