Tamam o zaman bir kaç kişi daha böyle söyledi onlar birikmişti biraz içimde neyse çevirinizi alabilirmiyim o zaman?
Tamam o zaman bir kaç kişi daha böyle söyledi onlar birikmişti biraz içimde neyse çevirinizi kullanmadım google çeviriyi kullandım
Ultra power saving modda agni kernel kurarsanız renkli olur ve gri tonlama moduda çal ışmaz boeffla kerneli yüklemeniz gerekbugun denedim gercekten cok iyi calisiyor. orjinal rom gibi olmus. agni kernel de yukledim ama boeffla ses ayari cm romdaki gibi kaliteli ses vermedi ve sanal tus yatayda calismiyordu bunlar benim icin onemli acikcasi. onun disinda bi sikintisi yok. ultra power saving modunu cok deneyemedim ama diger romlar gibi siyah beyaz olmuyor uygulamalar. uzun sure kullanan varsa sarj omrunde ne kadar etkili belirtirlerse guzel olur
Bide çok uzun sürüyor mu yapması?En son agni kernel linki verirmisin dostum blekota ya uyanUltra power saving modda agni kernel kurarsanız renkli olur ve gri tonlama moduda çal ışmaz boeffla kerneli yüklemeniz gerek
Cm11 yazanlar oluyormu blekotayaEn son agni kernel linki verirmisin dostum blekota ya uyan
Bilmiyorum agni kernel kullaniyorum ama ben boeffela öneriyorum ramide düşürüyorCm11 yazanlar oluyormu blekotaya
Boeffelanın uygulamasıda var onuda koyuyorum şimdiKurdum su an deniyorum
Konuya yeni link eklendi ve ram kullanımını düşüren boeffela config uygulama linki eklendiBoeffelanın uygulamasıda var onuda koyuyorum şimdi

Bide çok uzun sürüyor mu yapması?En iyi boeffla kernel bence.1 gb ram varmis gibi degil sanki .ram eksikligi hissettirmiyor.cok hizli iphone gibi .coklu gorevlerde ve gecislerde harika.Ayrica romun coklu pencere ozelligini acip kullandinizmi yada kurcaladinizmi hic.i anamiyorum hala note 3 s5 gibi aynen cok hosuma gitti.birde klavyeye bayildim

Anlatayım telefona root atmasını ve recovery moda almasını biliyor musunuz?@1553 kardeşim banada bir yardımcı olsan?
bende s3 varda garantisi de bitti zaten. Şuanda telefona hiçbir şey yapmadım. Bu rom olaylarını da hiç anlamıyorum. Bana en ama en başından neler yapmam gerektiğini ve bu arkadaşın paylaştığı romu nasıl yapabileceğimi, anlayabileceğim şekilde anlatabilir mi?Bide çok uzun sürüyor mu yapması?
Anlatayım telefona root atmasını ve recovery moda almasını biliyor musunuz?
Kolay olarak nasıl root ve recovery moda alırım. Sen bana baştan anlatır mısın? Vaktin varsa. Çünkü baya hoş olmuş paylaştığın şey. Bende kullanmak istiyorum. 
Şu an biraz işim var 1 saat sonra konuya eklerim İNŞALLAHHayır kardeşim. Telefonla yapılabilecek hiçbir şeyi bilmiyorum.Kolay olarak nasıl root ve recovery moda alırım. Sen bana baştan anlatır mısın? Vaktin varsa. Çünkü baya hoş olmuş paylaştığın şey. Bende kullanmak istiyorum.
![]()