Tavsiye Powerbank Şarj

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi güneş enerjisiyle şarj oluyor ve ve gayet başarılı. Ancak 50₺ verip de gelmesi ne kadar sürecek? Ayrıca ne derece sağlıklı bu istek? Hani kargo ücreti falan da vardır kesin :|

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Biraz geç gördüm kusura bakma. Kargo ücretini bilmiyorum ama 15-20 günde geldiğini söylemişti arkadaşım. Aynı arkadaşım başka siparişler de veriyor bu siteden. Güzel site. Ben de alıcam inşallah bu kitten bir tane. O zamana kadar almamış falan olursan bütün detayları anlatırım :)

Edit: Tükenmiş ürün :(

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Bu urunden aldım artık çöpe atamam da telefon 50 ye filan geldiğinde şarj etsem peki bataryaya zararı olur mu ? Tam doldurur mu telefonu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu urunden aldım artık çöpe atamam da telefon 50 ye filan geldiğinde şarj etsem peki bataryaya zararı olur mu ? Tam doldurur mu telefonu
Komple bitirin bataryayı. Hiç dokunmadan şarj cihazına takın. Tahminimce %80-90 civarında doldurur bataryayı. Belki fullerde. Ona göre hareket ediniz.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
T
Komple bitirin bataryayı. Hiç dokunmadan şarj cihazına takın. Tahminimce %80-90 civarında doldurur bataryayı. Belki fullerde. Ona göre hareket ediniz.
Tamam deneyeceğim şarjını doldurunca pilin.Ben üniversitede lazım olur diye aldım aslında 2600 yeter gibime geliyor.Peki 80 90 da kalsa şarj bi zararı olur mu bataryaya ?

Serhan

Serhan

Üye
Migrosta 2000 Mah olanını gördüm alsam işe yarararmı 925 e ???Benim için fullemesine gerek yokta biraz dışarıda idare etse yeter azaldığında

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Migrosta 2000 Mah olanını gördüm alsam işe yarararmı 925 e ???Benim için fullemesine gerek yokta biraz dışarıda idare etse yeter azaldığında
925in pili kaç mah?
T
Tamam deneyeceğim şarjını doldurunca pilin.Ben üniversitede lazım olur diye aldım aslında 2600 yeter gibime geliyor.Peki 80 90 da kalsa şarj bi zararı olur mu bataryaya ?
Li-on pillerde pek etkisi olmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Serhan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence orjinal sarj cihaz dışında bir şey almayın telefondaki orjinal pil bozulsa zaten 920 üstü cihazlar yekpare sadece servis açıp değiştire bilir ve kimbilir nasıl bir şey takarlar arka kasa sökülenlerde orjinal batarya kadar performans suancağını sanmıyorum ne kadar orjinal diye geçsede o yüzden elinizde olduğu sürece bu cihazları kullanmayıp kullanmak gerektiğinde de orjinal nokia cihazını kullanın derim 50tl sonuçta dışarda %50 sarj yapsa bile yeter eğer yetmiyorsa 2 tane alın mis gibi

Serhan

Serhan

Üye
bence orjinal sarj cihaz dışında bir şey almayın telefondaki orjinal pil bozulsa zaten 920 üstü cihazlar yekpare sadece servis açıp değiştire bilir ve kimbilir nasıl bir şey takarlar arka kasa sökülenlerde orjinal batarya kadar performans suancağını sanmıyorum ne kadar orjinal diye geçsede o yüzden elinizde olduğu sürece bu cihazları kullanmayıp kullanmak gerektiğinde de orjinal nokia cihazını kullanın derim 50tl sonuçta dışarda %50 sarj yapsa bile yeter eğer yetmiyorsa 2 tane alın mis gibi
PowerBank bi etki etmez heralde binevi şarj aparatı görevi görüyor ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Alıcaksan Sony Alıcaksın İnternettende Değil Sony Center'dan

4MaGuS

4MaGuS

Üye
PowerBank bi etki etmez heralde binevi şarj aparatı görevi görüyor ?
kendi orjinal nokia sarj cihazının dahi bazı konularda etki yapıyorsa bence hepsi bir şekilde etkiliyor demektir

signor ramon

signor ramon

Üye
aliexpress.com'a bakın derim

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tamamen 0 ladım yani şarjı bitince kapandı.Pile taktım ve tam 2 saatte sadece %74-75 doldurabildi.Hem biraz yavaş hemde kapasitesi az geldi.Pişman oldum 5600 modelini almadığıma

dakamon

dakamon

Üye
Performansı nasıl

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Henüz doğru düzgün test etme imkanım olmadı. Sürekli evdeyim. Okullar başlayınca performansı hakkında iyi bir bilgi verebilirim ancak.

• Beğen
Tepkiler: csH
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
PowerBank alacaklar için naçizane tavsiyem.
1- Mah değeri yüksek olan bilinen modelleri tercih edin.
2- Mümkünse çift usb çıkışı olan cihazları tercih edin. (Birinci usb çıkışı 1a civarında, ikinci usb çıkışı 2a+ üzerinde olur)
3- Garanti belgesi vermeyen cihazlar genelde çin malı dandik ürünler oluyor. Şeytan görmüş gibi uzak durun. Telefona bile zarar verir maazallah.

Telefonu tamamen 0 ladım yani şarjı bitince kapandı.Pile taktım ve tam 2 saatte sadece %74-75 doldurabildi.Hem biraz yavaş hemde kapasitesi az geldi.Pişman oldum 5600 modelini almadığıma
2 amp çıkışlı daha yüksek kapasiteli cihaz bakacağım şahsen. Kensa marka 5600 mah var bende hiç performansını beğenmedim.Normalde benim 620 yi en az 2 kere doldurması gerekiyorken kavga dövüş zorla 1 dolum yapıyor.!!

meg1ddo

meg1ddo

Üye
kısa süreliğine geçerli, iyi bir fiyat; 2600 mah 9.90 tl

bu da 5600 mah; 19.90 tl

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
erhanercan

erhanercan

Üye
Romoss 13000 mah Premium kullanıyorum içinde samsung mark pil var tableti ve 920 mi çok hızlı şarj ediyor fiyatına göre çok iyi

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Ben dün milyoncu arkadaştan 20 tlye çakma 10400 mah xiaomi aldım. Üniversitenin yurdu var karşısında yok satıyor ve hiç şikayet gelmemiş ve kendi de kullanıyor. Tabii 10400 dediğiniz aslında 6000 civarı. 3 kere dolduruyor 2000 lik pili ve çok hızlı dolduruyor 2.0 A diyor ama 1.5 A hızında. Belki benim tel.yazılımındandır. orj. 1.5 a üstüne çıkmasına izin vermiyor diyorlar arkadaşlar.
Bu demek değildir tavsiye edermiyim hayır, çakmayı... ne bileyim aldık bi gafletle atarım arabaya ilerde lazım olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt