Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

ilker712

Üye
arkadaşlar zram nasıl açılıryor

kartal2378

kartal2378

Üye

ilker712

Üye
ve kerneli nerden yükleyebilirim

kartal2378

kartal2378

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Kerneli indir recovery den flasla

ilker712

Üye
kartal aga recoveryden mi yükleniyor kernel odindenmi onu sormuştum :)bide metainf dosyasındakiler nolcak

kartal2378

kartal2378

Üye
Tar olarakta var zip olarakta var.nasil istiyosan o dosyayi indir ve oyle kur.sana kalmis.ben recovery dosyasini kurdum indirip.bilgisayarla ugrasmadan 1 dakka da hallediyosun

ilker712

Üye
kartal facebook umu ekleyebilirmisin ilkerp.16 yaz facebook arama sayfasına direkt olarak ben cıkarım gözlüklü profil fotografı var hızlı hızlı bi kaç bişey soracağım kabul edersen

kartal2378

kartal2378

Üye
Burdan sor dostum iste facebookla ugrasmayalim bi de.ozelden de yazabilirsin.bilgi paylastikca artar

ilker712

Üye
sen bi rom dan hiç hata almadıgını düşünüyoru benim ufak bir kaç sıkıntım var. işlemlerimi seninkiyle birebir aynı yapmak istiyorum. root programı olaraktan supersu programım var. şimdi romu tekrar senin yaptıgın işlemlerle tıpatıp aynı yapabilecegim şekilde anlatırmısın maddeler halinde ilk neyle başlıyacagım sıralamasıyla yazıver

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla agni kernelde hiç sorun yaşamıyorum v.7.0 kullanıyorum şuan tek sıkıntım ses fazla

kartal2378

kartal2378

Üye
sen bi rom dan hiç hata almadıgını düşünüyoru benim ufak bir kaç sıkıntım var. işlemlerimi seninkiyle birebir aynı yapmak istiyorum. root programı olaraktan supersu programım var. şimdi romu tekrar senin yaptıgın işlemlerle tıpatıp aynı yapabilecegim şekilde anlatırmısın maddeler halinde ilk neyle başlıyacagım sıralamasıyla yazıver
Coklu pencere butonu bazen cok gecis yaptigimda kayboluyor birde muzik calarda eqolizer ayarini hafizada tutmuyor baskada bir hata gormedim.kucuk seyler bence

kartal2378

kartal2378

Üye
Ilk once megawipe yap.sonra romu flasla.sonra kerneli istersen flashla.kernel kurmuycaksan senin bilecegin is ama boeffla kernel cok iyi.extra birsey yapmadim yani

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar boeffla kullandığımda ekranda arada görüntükaymalrı olur bunun birçözümü var mı acaba

kartal2378

kartal2378

Üye

ilker712

Üye
işte benim internet tarayıcılarda da sıkıntı var. ilk olarak root programından romu kaldırıyoruz sonra megawipe kuruyoruz. sonra rom. sonra kernel doğrumudur varsa yanlış neresinde ?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar neden boeffle kernel kullanırken ana ekranda görüntü katmaları oluyor geçiş yaparken bunun bir çözümü varmıdır acaba yardımcı olun lütfen

ilker712

Üye
ferhat görüntü kaymaları internet tarayıcılarında mı oluyor

kartal2378

kartal2378

Üye
işte benim internet tarayıcılarda da sıkıntı var. ilk olarak root programından romu kaldırıyoruz sonra megawipe kuruyoruz. sonra rom. sonra kernel doğrumudur varsa yanlış neresinde ?
Romu kaldirma islemine gerek yok megawipe flashla.sonra romu flashla recovery den sonra kernel.baska biseye gerek yok.sonra kullan bir kac gun.ilk basta hata verirse kafaya takma rom zamanla oturuyor.bir kac kez acip kapatinca programlari kullandikca oturuyor.bu android sistem cok garip.sanki canli yasiyor sistem[emoji2]

• Beğen
Tepkiler: EviLXHarD

ilker712

Üye
anladım eyvallah agam :D

Üst Alt