Amaru Shady
Üye
diyosunBeta olduğuna bakma.![]()

supercid yapıp sinless rom'u denemek istiyorum bi de birazdan aokp tabanlı bi rom deniycem beğenmezsem s-off oluyorum gpe romlarına bakıcam. bataryayı sömürüyor beğendiklerim

diyosunBeta olduğuna bakma.![]()

çok ilgilenemem diye korkuyorum ama yavaş yavaş açmayı düşünüyorum. sıfır sense desteği, tamamen aosp tabanlı destek olacak benim tarafımdanBen bilmem, sen bilirsin.![]()

tatilde mi halaGünlük değil haftalık kullanıyor telefonu 4 gün falan![]()

3,5 günlük kullanımda 3 saatten biraz fazla, günlük kullanımda 6 saat civarı ekran süresi alıyorum ama 3G yok.
çok ilgilenemem diye korkuyorum ama yavaş yavaş açmayı düşünüyorum. sıfır sense desteği, tamamen aosp tabanlı destek olacak benim tarafımdan
ciddi olursam toplu bi yer olur varsa kullanan gelirburaya yazarlar bi düşiniyim bunu
konu dağılmasın bu arada günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyon
Bir de bizdeki linklere bak. :öhömöhöm: 
ben en fazla 4 saat aldım ya yeni roman beklentim büyük bakalımYok ya geldim, 1 hafta oluyor.3,5 günlük kullanımda 3 saatten biraz fazla, günlük kullanımda 6 saat civarı ekran süresi alıyorum ama 3G yok.
Standart bir kullanıcı kulubü açmak ilgi gerektirmiyor adam google'dan telefonun özelliklerini iki de resmini kopyalıyor. Oldu da bitti, maşallah.Bir de bizdeki linklere bak. :öhömöhöm:
![]()

Sitesinden baktım başka renkleri ve modelleride var ama buradan alınmazki yine kredi kartı devreye giriyo galibaBuradan spariş verebilirsinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

çok bi şey yapmıyorum talon tapatalk chrome duruma göre dolphin bi de bi saate yakın müzik. oyun nerdeyse oynamıyorum film dizi için de bilgisayarı kullanıyorum evdeysem. 1 hafta geçsin olmadı pa deniycemKullanıma göre değişiyor ya. Yani ne yaptığına göre. Oyun oyna bir de film izle film çok daha az harcıyor. Parlaklık da etkili tabi.
ben o kadar alamam sürekli 3g ile3g fu ll acik 11-13 saat +3 saat ekran

ben alıyorum valla ama parlaklık max %50 gunes batıncada 20çok bi şey yapmıyorum talon tapatalk chrome duruma göre dolphin bi de bi saate yakın müzik. oyun nerdeyse oynamıyorum film dizi için de bilgisayarı kullanıyorum evdeysem. 1 hafta geçsin olmadı pa deniycem
ben o kadar alamam sürekli 3g ile![]()