Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Beta olduğuna bakma. :D
diyosun :D
supercid yapıp sinless rom'u denemek istiyorum bi de birazdan aokp tabanlı bi rom deniycem beğenmezsem s-off oluyorum gpe romlarına bakıcam. bataryayı sömürüyor beğendiklerim :(

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Diyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
batarya konusunda çok iddiali bi rom buldum deniycem bir hafta kadar. buraya bi htc 1 ana konusu açsam mı ya iyi olur mu sence :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilmem, sen bilirsin. :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben bilmem, sen bilirsin. :D
çok ilgilenemem diye korkuyorum ama yavaş yavaş açmayı düşünüyorum. sıfır sense desteği, tamamen aosp tabanlı destek olacak benim tarafımdan :ehe
ciddi olursam toplu bi yer olur varsa kullanan gelirburaya yazarlar bi düşiniyim bunu :D
konu dağılmasın bu arada günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyon

• Beğen

mr.bell

Üye
Günlük değil haftalık kullanıyor telefonu 4 gün falan:)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya geldim, 1 hafta oluyor. :D 3,5 günlük kullanımda 3 saatten biraz fazla, günlük kullanımda 6 saat civarı ekran süresi alıyorum ama 3G yok. :D
çok ilgilenemem diye korkuyorum ama yavaş yavaş açmayı düşünüyorum. sıfır sense desteği, tamamen aosp tabanlı destek olacak benim tarafımdan :ehe
ciddi olursam toplu bi yer olur varsa kullanan gelirburaya yazarlar bi düşiniyim bunu :D
konu dağılmasın bu arada günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyon

Standart bir kullanıcı kulubü açmak ilgi gerektirmiyor adam google'dan telefonun özelliklerini iki de resmini kopyalıyor. Oldu da bitti, maşallah. :D Bir de bizdeki linklere bak. :öhömöhöm: :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve mr.bell
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yok ya geldim, 1 hafta oluyor. :D 3,5 günlük kullanımda 3 saatten biraz fazla, günlük kullanımda 6 saat civarı ekran süresi alıyorum ama 3G yok. :D

Standart bir kullanıcı kulubü açmak ilgi gerektirmiyor adam google'dan telefonun özelliklerini iki de resmini kopyalıyor. Oldu da bitti, maşallah. :D Bir de bizdeki linklere bak. :öhömöhöm: :bigstar:
ben en fazla 4 saat aldım ya yeni roman beklentim büyük bakalım :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıma göre değişiyor ya. Yani ne yaptığına göre. Oyun oyna bir de film izle film çok daha az harcıyor. Parlaklık da etkili tabi.

avast

avast

Üye
3g full acik 11-13 saat +3 saat ekran

mr.bell

Üye
İhtiyaç olduğu zaman 3G ama genelde 2G kullanıyorum.20 saat üstü açık kalma ve 4 saat üstü ekran değeri alıyorum.Şarjı en çok kullanan ise Ekrandan sonra habit browser.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Buradan spariş verebilirsiniz
Sitesinden baktım başka renkleri ve modelleride var ama buradan alınmazki yine kredi kartı devreye giriyo galiba :D

avast

avast

Üye
Bi bunu bide sunu alcam 15 lira ediyo

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kullanıma göre değişiyor ya. Yani ne yaptığına göre. Oyun oyna bir de film izle film çok daha az harcıyor. Parlaklık da etkili tabi.
çok bi şey yapmıyorum talon tapatalk chrome duruma göre dolphin bi de bi saate yakın müzik. oyun nerdeyse oynamıyorum film dizi için de bilgisayarı kullanıyorum evdeysem. 1 hafta geçsin olmadı pa deniycem

3g fu ll acik 11-13 saat +3 saat ekran
ben o kadar alamam sürekli 3g ile :dry:

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Müzik hiç etkilemiyor ya. :D

avast

avast

Üye
çok bi şey yapmıyorum talon tapatalk chrome duruma göre dolphin bi de bi saate yakın müzik. oyun nerdeyse oynamıyorum film dizi için de bilgisayarı kullanıyorum evdeysem. 1 hafta geçsin olmadı pa deniycem

ben o kadar alamam sürekli 3g ile :dry:
ben alıyorum valla ama parlaklık max %50 gunes batıncada 20

mr.bell

Üye
3G de ne kadar hız alıyorsunuz :)

avast

avast

Üye
Bilmem

Invoke

Invoke

Üye