Buradan spariş verebilirsinizbeyler bunu nasıl yaparımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da lazım bak bu yarar
Bu hangi tema? Çok güzelmiş, link atar mısınız?
Çok iyi ya@mr.bell
Hacı başka ne var ki ya klavye? İsim var araştıralım ama aklıma bir şey gelmiyor. Diğerleri zaten markette mevcut olanlardır, marketten bak, buradan apksini indir dene.![]()

Aliexpresten jelatin aliyorum 10 tanesi 3 dolar![]()

Bu hangi tema? Çok güzelmiş, link atar mısınız?![]()
veu'yu dene bi deBu hangi tema? Çok güzelmiş, link atar mısınız?![]()
objects#material style, flux ikonları, xperia klavye,walkman, flux'un fontu, PA. :eek:
pa mi kullanıyosun şimdiVeu'yu ben pek sevmedim buna göre. İlk defa böyle aylardır aynı temada aynı romda kalıyorum ya, adamlar çok iyi.objects#material style, flux ikonları, PA. :eek:
--__________
Hacı note 3 klavyesi var mı öyle bilmiyorum. Belki sammy rom şarttır ama şu aralar biraz yoğunum da. :eek: fırsat olur da bulursam, paylaşırım.![]()
Evet.pa mi kullanıyosun şimdi

Bekleyeceğim o zaman.Peki bu kullandığın tema burada var mi?
Bende uzun süredir stock tema üzerine flux ikon paketi kullanıyorum çok sade ve gözü yormuyor bence![]()
Aynen öyle olması lazım en son sürüm ikiside.Şimdi farkettim fener çalışmıyor malesef neden olaki acaba.

tam bi rom buldum dedim sonunda kendime o da systemui hata verdi bi anda 1 gün sonra denedim yine aynı oldu paranoid'i bekliyorum da beta kullnamak istemiyorum
4.5 beta 4'ten 4.6 beta 1'e geçmişler hiç şans vermiyorlar