Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Çok iyi ya :D@mr.bell

Hacı başka ne var ki ya klavye? İsim var araştıralım ama aklıma bir şey gelmiyor. Diğerleri zaten markette mevcut olanlardır, marketten bak, buradan apksini indir dene. :D

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
swiftkey'den başkasını bilmem ben :D
touchpal var çok kişi önerdi de ben yıllardır swiftkey kullanıyorum bundan şaşmam ama siz deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
wwwhmz

wwwhmz

Üye
beyler bunu nasıl yaparım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da lazım bak bu yarar
Buradan spariş verebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

mr.bell

Üye
Mümkünse samsung note 3 te kullanılan klavye olursa makbule geçer.Ben bir kaç tane buldum ama çalıştıramadım.

wwwhmz

wwwhmz

Üye

Çok iyi ya :D@mr.bell

Hacı başka ne var ki ya klavye? İsim var araştıralım ama aklıma bir şey gelmiyor. Diğerleri zaten markette mevcut olanlardır, marketten bak, buradan apksini indir dene. :D
Bu hangi tema? Çok güzelmiş, link atar mısınız? :)

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
Aliexpresten jelatin aliyorum 10 tanesi 3 dolar :ehe

mr.bell

Üye
Benim mesaj arada kaynamış sanırım:)
Aman diyeyim çok ucuz kullanmayın bir faydası olmuyormuş diye okumuştum.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Veu'yu ben pek sevmedim buna göre. İlk defa böyle aylardır aynı temada aynı romda kalıyorum ya, adamlar çok iyi. :D objects#material style, flux ikonları, xperia klavye,walkman, flux'un fontu, PA. :eek:

--__________

Hacı note 3 klavyesi var mı öyle bilmiyorum. Belki sammy rom şarttır ama şu aralar biraz yoğunum da. :eek: fırsat olur da bulursam, paylaşırım. :D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Veu'yu ben pek sevmedim buna göre. İlk defa böyle aylardır aynı temada aynı romda kalıyorum ya, adamlar çok iyi. :D objects#material style, flux ikonları, PA. :eek:

--__________

Hacı note 3 klavyesi var mı öyle bilmiyorum. Belki sammy rom şarttır ama şu aralar biraz yoğunum da. :eek: fırsat olur da bulursam, paylaşırım. :D
pa mi kullanıyosun şimdi

mr.bell

Üye
Bekleyeceğim o zaman.Peki bu kullandığın tema burada var mi?
Bende uzun süredir stock tema üzerine flux ikon paketi kullanıyorum çok sade ve gözü yormuyor bence:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sende de pa 4.6 beta 1 ve ex1.05 mi kurulu @mr.bell?

Lightbulb çalışıyor mu?

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyeceğim o zaman.Peki bu kullandığın tema burada var mi?
Bende uzun süredir stock tema üzerine flux ikon paketi kullanıyorum çok sade ve gözü yormuyor bence:)

Aynen, sade iyidir. Var ya android tema bölümüne objects yaz çıkar herhalde. Olmadı aradığınız uygulamayı marketmilita da bulabilirsiniz, çok reklam giriyor ama. =P

• Beğen

mr.bell

Üye
Aynen öyle olması lazım en son sürüm ikiside.Şimdi farkettim fener çalışmıyor malesef neden olaki acaba.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

mr.bell

Üye
O adam hızlı baya ya halleder bence hemen:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tam bi rom buldum dedim sonunda kendime o da systemui hata verdi bi anda 1 gün sonra denedim yine aynı oldu paranoid'i bekliyorum da beta kullnamak istemiyorum :D 4.5 beta 4'ten 4.6 beta 1'e geçmişler hiç şans vermiyorlar :ehe

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Beta olduğuna bakma. :D

Üst Alt