1520 hariç onun ki zaten s800Yani 630'un işlemcisi 1520'ye göre güncel oluyor doğrumu anladım?

sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama kaldır kardeş kaldırılıyordur haralde eğer yedekle iligili bir sıkıntı olduysa eski yedeği silip yeniden yedek oluşturun
Abi bu ne yahu? Yedekten geri yükledim telefonu sonra güncellemeye başladı ama böyle oldu. Şimdi cyan + gdr1 kurdum. Sonra bende yavaştan güncellemeye başladım. Ardından dosyaları güncelledim aynısı oldu şimdi müzik falan bu ne ya? Başlangıç ekranı yedekten kurulunca böyle yapıyor. Nedenini anlamadım. Hepsinden çift var :S
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Mağazadan hiçbir uygulama indiremiyorum ve uygulamalara gelen güncellemeleri yükleyemiyorum hata veriyor,hata kodu:80070724 bunu nasıl düzeltebilirim ?

Araştırdım ama bi çözüm bulamadımNe yazık ki mağaza bir ara bende de hata vermişti ve ne yaptıysam düzeltemedim, ama bendeki hata kodu farklıydı sanırım (805a8011), Microsoft sayfalarında bu hata kodunu bir araştır istersen, belki bir çözümü vardır, ama ben bir çözüm bulamamıştım ve en sonunda yedek alıp formatladım ...
sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama kaldır kardeş kaldırılıyordur haralde eğer yedekle iligili bir sıkıntı olduysa eski yedeği silip yeniden yedek oluşturun
Şole bi bug buldum foto çekerken flaşlı ozellıkle hızlı bi şekilde çelme tusuna bası sağa kaydırıpfotolar kısmını açtınızda yada menuye felan gıttınzda hala foto çekıor ve tekrar sizi kameraya yonlendırıor işte bu ufak tefek sorunları halletse süper olacak sistem
Beyler MixRadio ve Internet Explorer'i bu kadar sık kullanmadığım halde pil tasarrufundaki değerler anormal derecede. Nasıl düzeltebilirim bunu?
sorun da burada zaten, bu uygulamaları kullanmıyor olmama rağmen değerler bunlar. kaç saat geçti aradan hala aynı değerlerde.Sırf bunları kullanıyorsan yüksek olur. Her hangi bir sorun teşkil etmiyor grafik o sadece
bunların arasında en güzeli insider dır haralde ona bakın derimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Androidde gordugumuz du battery saver tarzı programlar bizim için yok mudur? Ben sadece resmini attığım uygulama benzeri programları bulabildim. Sadece spesifik işlevi görüyor bunlar. Herhangi bir boost yapmıyor. Cidden lazım öyle bir program, varsa adını yazarsanız sevinirim
birde türkçe olsa bir ara yapımcı ile konuşacaktım ben ben türkçe yardımcı olmak konusunda pek vaktim kalmıyor bu aralar yoğunum birde geri dönmez belki diye geçen youtube hd yi türkçe çevirdim yapımcıya yazdım kaç defa cevap yok geleceğinide sanmıyorumUC Browser Beta 4.0'dan bir kaç ekran görüntüsü, uygulama kendini tazelemiş güzel görünüyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kapalı beta uygulama.
telefonu bir gün boyunca tasarruf modu aktif şekilde kullanırsanız belki arka planda çalışıp çalışmadığını anlayıp daha sonra eğer açık ise bildirim kısmınadan ve buradan arka planda çalışma özelliğini kapatıp tekrar denermisinizBeyler MixRadio ve Internet Explorer'i bu kadar sık kullanmadığım halde pil tasarrufundaki değerler anormal derecede. Nasıl düzeltebilirim bunu?