İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Yani 630'un işlemcisi 1520'ye göre güncel oluyor doğrumu anladım?

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Abi bu ne yahu? Yedekten geri yükledim telefonu sonra güncellemeye başladı ama böyle oldu. Şimdi cyan + gdr1 kurdum. Sonra bende yavaştan güncellemeye başladım. Ardından dosyaları güncelledim aynısı oldu şimdi müzik falan bu ne ya? Başlangıç ekranı yedekten kurulunca böyle yapıyor. Nedenini anlamadım. Hepsinden çift var :S

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama kaldır kardeş kaldırılıyordur haralde eğer yedekle iligili bir sıkıntı olduysa eski yedeği silip yeniden yedek oluşturun

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mağazadan hiçbir uygulama indiremiyorum ve uygulamalara gelen güncellemeleri yükleyemiyorum hata veriyor,hata kodu:80070724 bunu nasıl düzeltebilirim ?

serinaga

serinaga

Üye
Mağazadan hiçbir uygulama indiremiyorum ve uygulamalara gelen güncellemeleri yükleyemiyorum hata veriyor,hata kodu:80070724 bunu nasıl düzeltebilirim ?

Ne yazık ki mağaza bir ara bende de hata vermişti ve ne yaptıysam düzeltemedim, ama bendeki hata kodu farklıydı sanırım (805a8011), Microsoft sayfalarında bu hata kodunu bir araştır istersen, belki bir çözümü vardır, ama ben bir çözüm bulamamıştım ve en sonunda yedek alıp formatladım ...

og1907

og1907

Üye
Benim şöyle bir sorunum var kafasına göre şarj suresi değişiyor telefonun bendeki telefon 1320 abimle aynı gün aldık adam şarj ediyor 2 gün gözüküyor şarj süresi bende ise 22 saat bu nasıl bir iştir anlamadım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar benim gözlemleyebildiğim kadarıyla telefonun pil tasarrufu göstergesi dengesiz çalışıyor. Normal şarj cihazı ile kullanıldığında daha sağlıklı bilgi alıyoruz ama USB den PC ye bağladığımız da sanki dengeyi kaybediyor. Belki de telefon kullanım biçimimize göre süreyi yeniden düzenlemek için bir süre bekliyor ve yüzdeyi sonra veriyor olabilir. Telefonun pil tasarrufu kısmı nasıl bir çalışma prensibine sahip bilmiyorum ama Telefonu PC ye bağladığımda dengeyi bozuyor gibi anlıyorum ben. :)

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Son şarjdan geçen süre telefonu 1 gün şarj etmesem bile yinede 1 diye gösteriyor iyice sapıttı :dry:
Beta da bile bu sorunu yaşamamıştım şimdi güya resmi cyan kullanıyorum :@

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ne yazık ki mağaza bir ara bende de hata vermişti ve ne yaptıysam düzeltemedim, ama bendeki hata kodu farklıydı sanırım (805a8011), Microsoft sayfalarında bu hata kodunu bir araştır istersen, belki bir çözümü vardır, ama ben bir çözüm bulamamıştım ve en sonunda yedek alıp formatladım ...
Araştırdım ama bi çözüm bulamadım

beats

beats

Üye
UC Browser Beta 4.0'dan bir kaç ekran görüntüsü, uygulama kendini tazelemiş güzel görünüyor.

Kapalı beta uygulama.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
emz

emz

Üye
sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama kaldır kardeş kaldırılıyordur haralde eğer yedekle iligili bir sıkıntı olduysa eski yedeği silip yeniden yedek oluşturun

Sıfırlayıp tekrar indirdim düzeldi:D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Şole bi bug buldum foto çekerken flaşlı ozellıkle hızlı bi şekilde çelme tusuna bası sağa kaydırıpfotolar kısmını açtınızda yada menuye felan gıttınzda hala foto çekıor ve tekrar sizi kameraya yonlendırıor işte bu ufak tefek sorunları halletse süper olacak sistem

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şole bi bug buldum foto çekerken flaşlı ozellıkle hızlı bi şekilde çelme tusuna bası sağa kaydırıpfotolar kısmını açtınızda yada menuye felan gıttınzda hala foto çekıor ve tekrar sizi kameraya yonlendırıor işte bu ufak tefek sorunları halletse süper olacak sistem

Böyle bir bug bulmak için uğraştınmı ?

• Beğen
Tepkiler: emz
...decode...

...decode...

Üye
Beyler MixRadio ve Internet Explorer'i bu kadar sık kullanmadığım halde pil tasarrufundaki değerler anormal derecede. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye

Androidde gordugumuz du battery saver tarzı programlar bizim için yok mudur? Ben sadece resmini attığım uygulama benzeri programları bulabildim. Sadece spesifik işlevi görüyor bunlar. Herhangi bir boost yapmıyor. Cidden lazım öyle bir program, varsa adını yazarsanız sevinirim

ihsan.snmz

Üye
Yok :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Beyler MixRadio ve Internet Explorer'i bu kadar sık kullanmadığım halde pil tasarrufundaki değerler anormal derecede. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Sırf bunları kullanıyorsan yüksek olur. Her hangi bir sorun teşkil etmiyor grafik o sadece

...decode...

...decode...

Üye
Sırf bunları kullanıyorsan yüksek olur. Her hangi bir sorun teşkil etmiyor grafik o sadece

sorun da burada zaten, bu uygulamaları kullanmıyor olmama rağmen değerler bunlar. kaç saat geçti aradan hala aynı değerlerde.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kınaye yapıorsan hiç hoş deıl fakat uğraşmadığımı belirtmek isterim

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Androidde gordugumuz du battery saver tarzı programlar bizim için yok mudur? Ben sadece resmini attığım uygulama benzeri programları bulabildim. Sadece spesifik işlevi görüyor bunlar. Herhangi bir boost yapmıyor. Cidden lazım öyle bir program, varsa adını yazarsanız sevinirim

bunların arasında en güzeli insider dır haralde ona bakın derim
UC Browser Beta 4.0'dan bir kaç ekran görüntüsü, uygulama kendini tazelemiş güzel görünüyor.

Kapalı beta uygulama.
birde türkçe olsa bir ara yapımcı ile konuşacaktım ben ben türkçe yardımcı olmak konusunda pek vaktim kalmıyor bu aralar yoğunum birde geri dönmez belki diye geçen youtube hd yi türkçe çevirdim yapımcıya yazdım kaç defa cevap yok geleceğinide sanmıyorum

telefonu bir gün boyunca tasarruf modu aktif şekilde kullanırsanız belki arka planda çalışıp çalışmadığını anlayıp daha sonra eğer açık ise bildirim kısmınadan ve buradan arka planda çalışma özelliğini kapatıp tekrar denermisiniz

• Beğen
Tepkiler: Quantal Quetzal

Üst Alt