8.0a dönüp ne yapacaksın? ne güzel işte nsu.da cyan hazırarkadaşlar telefonunu cyandan 8.0 a nasıl dondurebilirim nsu sunucularında cyan var olmuyor başka nasıl yapabilirim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
8.0a dönüp ne yapacaksın? ne güzel işte nsu.da cyan hazır
cyanı beğenmemiş derkenBenim tel değil bi abi istiyo beğenmemiş cyanı

Bir önceki yılın Temmuz ayı ile bu yılın Temmuz ayına ait satış karşılaştırması. Bazı ülkelerde Windows Phone adına düşüş gözlenmekte.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İtalyanlar da olmasa varyaBir önceki yılın Temmuz ayı ile bu yılın Temmuz ayına ait satış karşılaştırması. Bazı ülkelerde Windows Phone adına düşüş gözlenmekte.

Pil tasarrufundan arka planda ve uygulama içinden bildirimlerin açık olup olmadığını kontrol edin.arkadaşlar merhaba daha önce bunu sormuştum cevap alamadım tekrar soruyorum önceden haber yada minion rush oyunun bildirimleri geliyordu şimdi gelmiyor sorun ne olabilir lütfen yardım cı olun
pil tasarrufu:izin verildi uygulama içindede:açık ama nedense olmuyor üstadım biraz uzatıcam ama sizi bulmuşken sorayım ben teli nsrt ile cyan yükledim fakat benim pc ye portal sepeti diye bişey bulaşmıştı tarayıcı direk ona gidiyordu acaba bu bir virüsmüdür yoksa teli o bozmuş olabilir mi pc den hiç anlamam ne dersin üstadımPil tasarrufundan arka planda ve uygulama içinden bildirimlerin açık olup olmadığını kontrol edin.
Virüs değil tarayıcının hedef kısmına site adı eklenmiş o yüzden oluyor. Tarayıcıya sağ tıkla Özellikleri seç, açılan pencerede Hedef yazan yerde bahsettiğin site adı yazar onu sil. Ayrıca tarayıcıya bilmediğin eklenti eklenmişse kaldır ya da bilmediğin program varsa da kaldır. Bazı işlemler yeniden başlatmadan değişmez.pil tasarrufu:izin verildi uygulama içindede:açık ama nedense olmuyor üstadım biraz uzatıcam ama sizi bulmuşken sorayım ben teli nsrt ile cyan yükledim fakat benim pc ye portal sepeti diye bişey bulaşmıştı tarayıcı direk ona gidiyordu acaba bu bir virüsmüdür yoksa teli o bozmuş olabilir mi pc den hiç anlamam ne dersin üstadım
Hayır cihaza zarar vermesi çok zor.üstadım pc yle çok uğraştım hedef değiştirdim eklentileri sildim yeniden başlattım fakat duzelmedi sonra bi arkadaş yaptı nasıl yaptı görmedim ben çalışıyordum fakat virüs programı yuklemiş şimdi portal sepeti gelmiyor tabi bu durumda cyan yükledim acaba bu durum telefona zarar vermiş olabilir mi sizce
çok teşekkür ederim üstadım iyi geceler saygılarHayır cihaza zarar vermesi çok zor.
Apple ın durumu bizden daha kötüBir önceki yılın Temmuz ayı ile bu yılın Temmuz ayına ait satış karşılaştırması. Bazı ülkelerde Windows Phone adına düşüş gözlenmekte.
cyanı beğenmemiş derken![]()
bi programla istenilen bi sürüme zannedersem downgrade yapılıyordu sanırım ama net bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim seni, bununla ilgili konular olması lazımBeğenmemiş valla uğraştırıcak beni baya nası yapabilirim bi fikrin varmı
X30'lu cihazların işlemcileri daha güncelMerhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki x10'lu telefonlar 510, 610 vs. vs windows 7'li cihazlardaydı x20'ler ise WP8 ve şimdi de x30'lu cihazlar Windows Phone 8.1 sorum şu ki, x30'lu cihazların x20'li cihazlara göre bir artısı var mı. Mesela İlerideki güncellemeler de karşımıza çıkacak gizli bir özellik gibi işte yoksa tek fark 8.1 ile gelmesi mi?