Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Hadi abi. Ms bile bir günde iki güncelleme sundu artık sende ver de sevindir artık. Gerçekten sıkıldım ama beklemekten. Yaklaşık 2 aydır hazır güncelleme ama bir sorundan da bu kadar bekleme abi ya! Yayınla onu da halledince bir daha verirsin güncelleme. Yapılması gerekme bir şey varsa destek olalım. Yap bir güzellik de mutlu et sende bizi @kesasd

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence uygulamayla ilgilenemiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve emz
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Güncellemeyi kaç aydır beklediğimi unuttum artık.Microsoft ile yarışa mı girildi yoksa

• Beğen
Tepkiler: Serhan, Rainesto ve emz
dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme gerekli sürekli hata veriyor uygulama artık tapatalk a geçmek zorunda kaldım. İlgilenilsin bir zahmet programla ya :/

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Güncelleme gerekli sürekli hata veriyor uygulama artık tapatalk a geçmek zorunda kaldım. İlgilenilsin bir zahmet programla ya :/
Abi az önce bende de çöktü. Kaç defa giriş yaptıysam da bildirim falan gelmiyor artık. Saçma sapan işler yapıyor. Giriş yaptı gösteriyor ama girmiyor falan. Abi artık mobil takılıyorum. Başka yolu kalmadı. Fosladı iyice :(

kesasd

kesasd

Üye
Bildirimleriniz düşüyor. Şuan temelde yatan ve uzun zamandır çözmek için uğraştığım sistemi onarmaya çalışıyoruz. Aslında bu pekte kolay olmayacak. Onun dışında API'ler yenilenmiş olabilir. Gerekli incelemeleri yapıp bilgilendireceğim. Birkaç haftadır aktif değilim ve uygulamalarla ilgilenemedim. Yeni nesil hatalar da türemiş @dakamon bildirimlerin düşüyor teşekkür ederim mailleri yolladığın için.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Bildirimleriniz düşüyor. Şuan temelde yatan ve uzun zamandır çözmek için uğraştığım sistemi onarmaya çalışıyoruz. Aslında bu pekte kolay olmayacak. Onun dışında API'ler yenilenmiş olabilir. Gerekli incelemeleri yapıp bilgilendireceğim. Birkaç haftadır aktif değilim ve uygulamalarla ilgilenemedim. Yeni nesil hatalar da türemiş @dakamon bildirimlerin düşüyor teşekkür ederim mailleri yolladığın için.
Her türlü yardımda bulunmaya hazırım betacıyız zaten. Umarım düzeltebilirsin ve tertemiz bir uygulama yazabilirsin senden de bunu bekleriz zaten :) 8.1 uyumlu hale de getirirsin herhalde. Sanırım uzantı falan değişmişti ve 8.1 e uyumlu yazınca da yüzde 30 daha az ram harcıyormuş uygulamalar :) sen daha iyi bilirsin tabi. Canavar gibi bir şey bekliyoruz senden :)

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Konularda en son kimin yazdığıda görünse güzel olur.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sürekli yeniden giriş yap hatasıcar vallahi bıktım. Birde şu görünüm değişse iyi olur çok ilkel duruyor

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Sürekli yeniden giriş yap hatasıcar vallahi bıktım. Birde şu görünüm değişse iyi olur çok ilkel duruyor

O ilkelliğin amacı batarya ve mb fazla götürmesin diye

Rainesto

Rainesto

Üye
Yeni konularda aşağı inmiyor titriyor yukarıda kalıyor

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
Umarım gelişecek.arkadaşlarada vakit lazım biraz.
İş güç akşam eve gel eş dost hanım çoluk çocuk.
Vakit ayırabildiği müddetçe geliştirebilmesini istiyoruz.
Yetiştiremem artık yapamam sa kaldırmasını istiyorum mağazadan

Windows Phone 9 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Ellerinize sağlık hocam. Siyah olması hoşuma gitti gözler hassas biraz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Umarım gelişecek.arkadaşlarada vakit lazım biraz.
İş güç akşam eve gel eş dost hanım çoluk çocuk.
Vakit ayırabildiği müddetçe geliştirebilmesini istiyoruz.
Yetiştiremem artık yapamam sa kaldırmasını istiyorum mağazadan

5 ay oldu 150 gunun 1 saati ayrılsa yine yeter

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
Bende şikayetçiyim ama diyecek bi lafım yok.
Haklısınız.o zaman kullanmayacağız,yapcak bişey yok

suyunsesi

suyunsesi

Üye
5 ay oldu 150 gunun 1 saati ayrılsa yine yeter

Ben bu kadarı için bile @Kesad arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Elbet sıkıntı olmasa bizi bekletmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, ogzhnoTr, skynet ve 3 diğerleri

bayon

Üye
birde konu içindeki resimlerde link şeklinde değilde hali hazırda açılsa güzel olur teşekkürler :tebessüm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
birde konu içindeki resimlerde link şeklinde değilde hali hazırda açılsa güzel olur teşekkürler :tebessüm:

Uygulamada ayarlar menüsüne girin.
Yana kaydırarak uygulama kısmına gelin.
Orada "resimleri göster gülücükler dahil" seçeneği var.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
dakamon

dakamon

Üye
Uygulamada ayarlar menüsüne girin.
Yana kaydırarak uygulama kısmına gelin.
Orada "resimleri göster gülücükler dahil" seçeneği var.

Kesasd a bi alo deyiverin özgür bey :) 8.1 e tam uyumlu bir uygulama haline getirmesini sorunları halletmesini bi rica edin :D :)

Üst Alt