kesasd
Üye
Neden tek konuda karşılaşıldıki bu hata ile ?
Normalde bu hata başka konularda da karşınıza çıkabilirdi. Aslında hatanın sebebi siz üyeler mesaj yazarken bazı
Kod:
[quote][url]
Neden tek konuda karşılaşıldıki bu hata ile ?
[quote][url]
Evet çünkü o konuda alıntı yapınca server eror dedi falan herneyse güncelleme bugün elimize ulaşırmıNormalde bu hata başka konularda da karşınıza çıkabilirdi. Aslında hatanın sebebi siz üyeler mesaj yazarken bazıgibi etiketleri ya açarken ya da kapatırken yazmıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Gözden kaçmış bu eksiklik hataya sebebiyet veriyor. Daha önce yaptığım iyileştirmelerden sonra alıntı kısmını düzeltmeyi unuttum. Kodlar da kaybolunca haliyle ertelendi. Sorun tamamıyle alıntı kısmında yaşanan bir sorun.Kod:[quote][url]

Evet çünkü o konuda alıntı yapınca server eror dedi falan herneyse güncelleme bugün elimize ulaşırmı![]()

Şöyle bir seçenek koyma gibi şansınız yokmu mesela normal web sürümünde ayarlarda imza değiştirme ama normal yorum atarken olan değil diğeri mesela nick değişimi fotoğraf değişimi koyma gelse çok süper olur.Aslında görsel açıdan birkaç değişiklik planlıyorum. Hemen gelmeyebilir, tez ödevlerim de maalesef bu ertelemeye en büyük etken olacak![]()
Şöyle bir seçenek koyma gibi şansınız yokmu mesela normal web sürümünde ayarlarda imza değiştirme ama normal yorum atarken olan değil diğeri mesela nick değişimi fotoğraf değişimi koyma gelse çok süper olur.
Merakla bekliyorum güncellemeyi.Aslında görsel açıdan birkaç değişiklik planlıyorum. Hemen gelmeyebilir, tez ödevlerim de maalesef bu ertelemeye en büyük etken olacak![]()
Beğen butonunu yorumların alt kısmına alınması gibi bir istekte bulunmuştum öncelerde ama güncellemeler ile gelmedi ileri ki güncellemelerde gelecek sanırım mümkünse eğer. 
Anladım Teşekkürler Sağlıcakla Kalın.API'lerin izin verdiği her türlü opsiyonu sizlere sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda sanırım sunulmayan pek birşey kalmadı. İstekleriniz bizden önce API engeline takılıyor.
Windows Phone 8.1 ile tarayıcıya upload özelliği geliyor sanırım o zaman profil resmini değiştirmeye ve resim upload etme özelliğine kavuşabilir uygulamamız.API'lerin izin verdiği her türlü opsiyonu sizlere sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda sanırım sunulmayan pek birşey kalmadı. İstekleriniz bizden önce API engeline takılıyor.

dailymotion videolarını izleyebilsek süper olur
Yakın zamanda güzel bir güncelleme vereceğiz![]()

API'lerin izin verdiği her türlü opsiyonu sizlere sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda sanırım sunulmayan pek birşey kalmadı. İstekleriniz bizden önce API engeline takılıyor.