Şu wifi düşükken direk oturumdan çıkması çok sinir bozucu
yazılara farklı renkler gelse şuan olanlar pek hoşuma gitmiyor sarı istiyorum çok açık oluyor yazılar belli olmuyor aslında hem yazıları direk renk seçme ve arka plan renk seçme gelse fena olmazdı, bu ara uygulama için en azından beta süreci açılsın farklı isimde 2 programda dursun çoğu kişi kullanır yinede benceAra yüz değişsin artık!! Çok iç açıcı değil!!![]()
Uzaydan Gönderildi.. (L520)
Hatalarıylada razıyım. Beta yap ya da başka bir yol ile ama isteyenler yüklesin. Atma sorunu daha uzun sürecekse bari o zamana kadar diğer yeniliklerden faydalanalım. Artık bize uygulamamızı ver
@kesasdbende mavi kullanıyorum en rahatı o aynen bekleyip göreceğizZemin rengini ben mavi tonlarında kullanıyorum. Göz yormuyor, tavsiye ederim.
Bu arada şiddetle tavsiyemdir, @Kesad arkadaşımızı (güncelleme bekletiyor diye) MS işe alsın.
Şaka bir yana. Eminim kolay değil. Bekleyip sabretmek bizim görevimiz arkadaşlar.
ayarlardan resimleri göster seçeneği açtığınızda çoğu resim gözüküyor gözükmeyen resim varsa ie den giirp kontrol edin resimde sorun olabilir, bir kaç tema tarzında şey eklense fena olmazdı aslındaArayuz değişse iyi olur. Birde siteye eklenen resimler gözükmüyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bildirimler bazen pc de dahi geç geliyor onlar genel olarak bir sorun olabilirBildirimleri göstermiyor artık doğru düzgün
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...