bayon
Üye
çok teşekkür ederimUygulamada ayarlar menüsüne girin.
Yana kaydırarak uygulama kısmına gelin.
Orada "resimleri göster gülücükler dahil" seçeneği var.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

çok teşekkür ederimUygulamada ayarlar menüsüne girin.
Yana kaydırarak uygulama kısmına gelin.
Orada "resimleri göster gülücükler dahil" seçeneği var.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Hocam niye olduğu gibi kullanıyorsunuz. Ayarlarından renkleri özelleştirip gözünüze en uygun hale getirebilirsiniz.Bu uygulama bence çok kötü. Wp8,1 'e hiç yakışmıyor.
Bir kere kullanımı çok yoruyor insanı. Yorum ve yorum altı mesajlar hepsi aynı karakter ve aynı renkteler neyin ne olduğu belli değil. Explorer üzerinden kullanım daha basit. artık arayüzde köklü değişiklik yapsalar iyi olacak.
Ya kötü demeyelim de bana ie deki hazzı ve kolaylığı vermiyor,kaç kez kullanmayı denedim ama alışamadım,hala cihazımda yüklü ama ie den girmeyi tercih ediyorum.Bu uygulama bence çok kötü. Wp8,1 'e hiç yakışmıyor.
Bir kere kullanımı çok yoruyor insanı. Yorum ve yorum altı mesajlar hepsi aynı karakter ve aynı renkteler neyin ne olduğu belli değil. Explorer üzerinden kullanım daha basit. artık arayüzde köklü değişiklik yapsalar iyi olacak.
Uygulamanın içinde imza olmasına karşı olanlar var, ilgilenenler için:
Öneri - Tapatalk İmzası - MaxiCep
Ben daha güncellemedim.An itibariyle kaldırdı Hüseyin arkadaşımız.
Eline sağlık.bakalım hata oranı ne kadar düştü.
Kullandıkça bilgilendiririm,
Tabii arkadaşlardanda talebimiz bu

Abi teşekkürler ancak arkadaşlar değişiklik yok diyor. Olay nedir? İmzayı falan kaldırmışlar mı? @bulutsuzgece Özgür abi bir bilgi sunarsan çok memnun oluruz![]()
Uygulamayı indirdim kurulum yapıldı.kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girdim programa giriş yaptım ancak sürekli uygulamadan atıyor.
Programı sildim tekrar yükledim şuan bir sorun yok.Sabah sitede sorun vardı.
Yaşadığınız sorun ondan kaynaklı da olabilir.
Normalde uygulamadan atma gibi bir sorun yok.
Şebeke veya internet bağlantınız zayıf olduğunda veya uygulamayı aşağı atıp uzun süre beklediğinizde yeniden login olmanızı yapmanızı isteyebilir. Bu normal.
Bu arada beğenileride artık göstermiyor.güncellemeden sonra gitti.