Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Ecnyz123

Üye
Bencede sabır ve beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok biraz sakin olmanızı tavsiye ederim

KenanK

KenanK

Üye
Nokia turkiyenin twitterdan verdiği cvp l920 için çok kısa bir sure içerisinde yayınlanacak. Başka birşey dedikleri yok. Kendileride bilmiyorlar tarihi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia turkiyenin twitterdan verdiği cvp l920 için çok kısa bir sure içerisinde yayınlanacak. Başka birşey dedikleri yok. Kendileride bilmiyorlar tarihi

Ne bilsinler ben çokta kızmıyorum açıkçası Usa ne derse o

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

KenanK

KenanK

Üye
T
Ne bilsinler ben çokta kızmıyorum açıkçası Usa ne derse o

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Test eden onlar ben bilcek halim yok. Tabi test ediyorlarsa gerçekten yada bu neyin testi ise artık.

KenanK

KenanK

Üye
Nükleer bize test için verselerdi 1 dk sürmezdi.

Merak etme oda aynı olurdu turklerin nerde gorulmus iş yaptığı ya

Yani bundan sonraki guncellemelr içinde aynısı olacak. İtalya rımunu çakacanki diğerlerinide erken alasın zaten sistem aynı yani.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
grev yapmak lazım yüklü miktarda bağış yapmak isteyen varsa bize biktar maddi destek olsa ms genel new yorktamı nerde ise gidip kapısında herkez wp telefonları atsa güncelleme istiyoruz diye bir ihtimal sesimizi duyarlar haralde

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Şu siteye vodafone reklamı koyan kim arkadaş onada sinirlendim turkcell kalitesi varken o ne hiçtiyse turkcel boş reklam veripte önümüze çıkarmıyor sonsuza dek turkcell akar

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve emz
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu siteye vodafone reklamı koyan kim arkadaş onada sinirlendim turkcell kalitesi varken o ne hiçtiyse turkcel boş reklam veripte önümüze çıkarmıyor sonsuza dek turkcell akar
reklamların hepsini kaldıra bilirsin bende hiç biir gözükmüyor firefoxta tabiki diğerinden de vardır belki bilmiyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
turkcell kalitesi derken ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Hocam zaten 925'e 8.1+cyan verildi daha neyin finalini bekliyorsunuz :)

Bu final haliyse vay 925in haline cunku yine kasmalar basladi ozellikle ana ekrana donerken telefon kendinden geciyor. Ek guncelleme falan birsey yayinlasalar keske eski akiciligina kavussa telefon .

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Bu konuda bunu söylemen çok yersiz ve saçma ! Ben vodafonu savunmuyorum ama vodafone sonuçta bütün dünya tarafından kullanılıyor , değilmi ;)
Bu final haliyse vay 925in haline cunku yine kasmalar basladi ozellikle ana ekrana donerken telefon kendinden geciyor. Ek guncelleme falan birsey yayinlasalar keske eski akiciligina kavussa telefon .
Hocam siz cyan dan sonra gdr 1 yükledinizmi ben korkuyorum batarya konusundan açıkçası.

dakamon

dakamon

Üye
Ya bu msTR çalışanları eşşek vallahi eşşek. Vizyon sahibi değiller. WP bölümleri illaki vardır acaba adamlar hiçmi şu forumları gezinmiyor. Ciddi eşşşşşşşeeekler ya eşşşşeeek. Kullanıcı isteklerini şikayetlerini aylık olarak raporlayıp amerikaya joebelfioere ye postasalar ona ulaşsın yada ulaşmasın sürekli gönderseler yeminle bir şekilde gelişmeye katkı sağlarlardı ayrıca Türkiye kullanıcılarının da sesi duyurulmuş olurdu. Kaç zaman oldu bi güncelleme veremediler. Lanet şeyler.

• Beğen
Tepkiler: emz
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Ulan çakallar birdaha nokia alan ne olsun lan .... bir güncellemeyi veremediniz yazıklar olsun o gün allah belamı verseydi.

• Beğen
emz

emz

Üye

Abi ben senin yazdığın gibi Türkcell falan istemiyorum ama o reklamları da istemiyorum. Mübarek mobilde tüm sayfayı kapıyor. Hele edge işe girersen yavaşsa bir de benimki gibi reklam geç geldiğinden görünmüyor ve benden hemen basınca direk reklamın sayfasına gidiyor. Bence bu vodafone reklamı gibi konmamalı. Dev gibi olmasın, rahatça bakalım sayfaya ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Abi ben senin yazdığın gibi Türkcell falan istemiyorum ama o reklamları da istemiyorum. Mübarek mobilde tüm sayfayı kapıyor. Hele edge işe girersen yavaşsa bir de benimki gibi reklam geç geldiğinden görünmüyor ve benden hemen basınca direk reklamın sayfasına gidiyor. Bence bu vodafone reklamı gibi konmamalı. Dev gibi olmasın, rahatça bakalım sayfaya ;)

Turkcell diyorum saçma sapan reklam verdirmiyor en azından

emz

emz

Üye
Ulan çakallar birdaha nokia alan ne olsun lan .... bir güncellemeyi veremediniz yazıklar olsun o gün allah belamı verseydi.

Şimdi verirse görürsün ama :ehe. Büyük konuşma sonra alacağın telefonda Nokia olursa görürsün ama:D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar çok fazla konu dışı sohbetlere çıkmasak diyorum.

• Beğen
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Şimdi verirse görürsün ama :ehe. Büyük konuşma sonra alacağın telefonda Nokia olursa görürsün ama:D

Vermezler - hayatta almam satılığa cıkardım lanet telefonu mağazasına bile girmeye utanıyorum tek müşteri benim oda aradığımıda bulamıyorum ah ah çeşke almasaydım

Üst Alt