Hala 920 ye gelmedi..
Ne bekliyorsunuz?
Hocam zaten 925'e 8.1+cyan verildi daha neyin finalini bekliyorsunuzIste final olan guncelleme : )

Final değil bu kırpılmış hali.Parlaklık profili,usb ayarları,kamera algoritmaları filan yokHocam zaten 925'e 8.1+cyan verildi daha neyin finalini bekliyorsunuz![]()
arkadaşlar dün 1020'ye software recovery tool ile 8.0 kurayım dedim.fw indi yükledim.telefonu açtım bi baktım cyan olmuş.telefon almanyadan geldiği için t-mobile romu var.global rom yüklemek istiyorum nasıl yapcam
Nokia Sunucuları Üzerinden ROM İndirme - MaxiCeparkadaşlar dün 1020'ye software recovery tool ile 8.0 kurayım dedim.fw indi yükledim.telefonu açtım bi baktım cyan olmuş.telefon almanyadan geldiği için t-mobile romu var.global rom yüklemek istiyorum nasıl yapcam
O özellikler sadece 1520'ye verildi diğer cyan alan kimsede yok belki bize de mağaza güncellemesi olarak gelirFinal değil bu kırpılmış hali.Parlaklık profili,usb ayarları,kamera algoritmaları filan yok

Hocam tablo ortada hala 620 üveyHadi hadi gene iyisiniz üvey evlatlık yer değiştirdi büyük bir süprizle ms amiral gemilerinden sonra ilk güncellemeyi 620 ye verdi diğerlerini unuttu![]()

Turkey
|
Abi biraz sakin. Bunlar için kafanı bozma. Söv gitsin. İçinde kalmasın.Ms Türkiye nin Allah bin belasını versin
Adamın dışa taşmış işte. Haksız da değil. Bugün ayın 18'i... hala bekliyoruz.Abi biraz sakin. Bunlar için kafanı bozma. Söv gitsin. İçinde kalmasın.![]()

Belki olurselam arkadaşlar benim telefonda prewiew 8.1 yüklü 8.0e dönmek istiyorum ama pcde vista kurulu nasıl dönebilirim ?