Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu final haliyse vay 925in haline cunku yine kasmalar basladi ozellikle ana ekrana donerken telefon kendinden geciyor. Ek guncelleme falan birsey yayinlasalar keske eski akiciligina kavussa telefon .
senin telefonda ön izleme sürümü yüklümü ?

zbahadir

Üye
8.0 fw bulamadım.care suite de giriş yapamadığım için indiremedim işte.8.0 rom indirebileceğim bi link varmı..

Ben genelde burayı kullanıyorum ama bir çok yer olduğunu da biliyorum.
Mesela N925 için bu sayfaya bakmıştım.

The Benefit

The Benefit

Üye
Ve ayın 19'u... Güncelleme yerine hava aldık gene...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yusuf41

yusuf41

Üye
preview olanlara daha sonradan güncelleme gelecek mi yoksa illa 8.0 dönüp mü yapmamız gerekiyor güncellemeyi. kesin başka biri daha sormuştur ama konu da sayfa sayısı çok fazla kusura bakmayın.

skynet

Üye
Bu final haliyse vay 925in haline cunku yine kasmalar basladi ozellikle ana ekrana donerken telefon kendinden geciyor. Ek guncelleme falan birsey yayinlasalar keske eski akiciligina kavussa telefon .

Sanırım sizde gdr1'de yüklü o yüzden kasımalar var bence en temizi NSU ile kurulum yapın ve gdr1'ide şimdilik kurmayın :)
Benim 620'de 8.1+Cyan yüklü söylediğiniz takılmaları kasılmaları hiç yaşamadım.

Tencereyle gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu konuda bunu söylemen çok yersiz ve saçma ! Ben vodafonu savunmuyorum ama vodafone sonuçta bütün dünya tarafından kullanılıyor , değilmi ;)
Hocam siz cyan dan sonra gdr 1 yükledinizmi ben korkuyorum batarya konusundan açıkçası.

Aynen oyle yaptim hocam rezil oldu telefon ama sarj konusunda bir problem yok gibi yine ayni surelerde bitiyor sarji
Sanırım sizde gdr1'de yüklü o yüzden kasımalar var bence en temizi NSU ile kurulum yapın ve gdr1'ide şimdilik kurmayın :)
Benim 620'de 8.1+Cyan yüklü söylediğiniz takılmaları kasılmaları hiç yaşamadım.

Tencereyle gönderildi.

Evet en iyi cozum bu sanirim ozaman yardiminla su isi cozelim yoksa dayanilacak gibi degil : )

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8.1 dev.pre. Geri dönmeyi düşünen var ise oyun verileriniz geri gelmiyor onedrive a yedekleseniz bile. Royal revolt 2 ye onca zaman ve para harcadıktan sonra dün itibariyle l1520 ye stabil olduğu için cyan a geri döndüm ve oyun verilerim gitti. Sinir oldum bu duruma. Nasıl çözeceğimide bilmiyorum.
Aradığım cevabı buldum. Downgrade yaparsam iki olsun!! Satın alma geçmişim var. O kadar level data kolay kolay kazanılmıyor...

• Beğen
Tepkiler: m542tf

skynet

Üye
Aynen oyle yaptim hocam rezil oldu telefon ama sarj konusunda bir problem yok gibi yine ayni surelerde bitiyor sarji

Evet en iyi cozum bu sanirim ozaman yardiminla su isi cozelim yoksa dayanilacak gibi degil : )
Hocam bu videoda arkadaş güzelce anlatmış izleyin :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
1320 gelmezse bugun 1320 ciler toplanın 12 sayfa küfür yazıp yollayacaz.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Küfüre gerek yok arkadaşlar. Sosyal medya (Twitter, Facebook vs.) çağımızın en güzel silahı. Oradan gerekeni girin, bir sürü insan görür ve prestij meselesi olur. Büyük firmalar tüm dünya gözü önünde özellikle de rakipleri önünde rezil edildiklerini görmeyi sevmezler. ;) Küfür basit kişilerin baş vuracağı yoldur. Gelin sosyal medyadan yüklenin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Küfüre gerek yok arkadaşlar. Sosyal medya (Twitter, Facebook vs.) çağımızın en güzel silahı. Oradan gerekeni girin, bir sürü insan görür ve prestij meselesi olur. Büyük firmalar tüm dünya gözü önünde özellikle de rakipleri önünde rezil edildiklerini görmeyi sevmezler. ;) Küfür basit kişilerin baş vuracağı yoldur. Gelin sosyal medyadan yüklenin.
gayet tabi beğenmeyen yüklensin söylesin

csH

csH

Üye
Hocam şu italya romunun kodunu ve indirdiğimiz sitenin linkini yollayabilir misin tekrar @skynet

beats

beats

Üye
Hocam şu italya romunun kodunu ve indirdiğimiz sitenin linkini yollayabilir misin tekrar @skynet

059R8L1 VAR EU ITALY IT CV
Navifirm ile indirebilirsin, açılırken kullanıcı adı ile parola ister, Cancel butonuna basarak kullanabilirsin.
Navifirm:

Bu siteden de indirebilirsin:

(İndirilen dosyaların başında sayılar olabilir, onları RM-XXX koduna kadar silmelisin.)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve csH
The Benefit

The Benefit

Üye
Evet küfre gerek yok. Usulünce söylemek varken hata olur bu.

Panzergrenadier

Panzergrenadier

Üye
Arkadaşlar herkes @NokiaDestek twitter sayfasından firmaya yüklensin lumia 1320 için dün yazmıştım bana yazdıkları şey güncellemeler ürün kodlarına göre ve test aşamaları sonuçlandığında yayınlanır şeklindeydi oluşturacağımız baskı sayesinde hızlanmalarını sağlayabiliriz desteğinizi esirgemeyin.

Son düzenleme:
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Twitterdan baya saydırdım ben valla :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bugün salı diyeceğim ama..

Dejavuex

Dejavuex

Üye
insan bekliyor işte 920 :(

Panzergrenadier

Panzergrenadier

Üye
Twitterdan baya saydırdım ben valla :D

Adamlar sallamıyor keyfi güncelleme veriyorlar donanımhaberdeki grupta bazı arkadaşlar cihazını satmaya başladı güncelleme gelmediği için zenfone ailesine kayışlar başladı bende en kısa sürede satıp geçmeyi düşünüyorum wp ileriye gideceğine geriye gidiyor microsoft iyice saldı bilgisayar sürümlerinden de çoğunluk şikayetçi .

Üst Alt