Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Adamlar sallamıyor keyfi güncelleme veriyorlar donanımhaberdeki grupta bazı arkadaşlar cihazını satmaya başladı güncelleme gelmediği için zenfone ailesine kayışlar başladı bende en kısa sürede satıp geçmeyi düşünüyorum wp ileriye gideceğine geriye gidiyor microsoft iyice saldı bilgisayar sürümlerinden de çoğunluk şikayetçi .

Adamlar haklı abi satar kırmadıklarına şükretsinler satılmıyorki lanet tel

ferit.61

ferit.61

Üye
Sabrından dolayı buradaki arkadaşları tek tek tebrik ederim cidden.

Kolay değil WP kullanmak..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz ve ArMaGeDdOn_87
The Benefit

The Benefit

Üye
Bir girip duruma ben de bakayım. Rezillik resmen. 1320 almaz olaydım. Biraz daha biriktirip Android de alabilirdim. Ah ah...

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bugün bi arkadaşa lumia 920 aldım tüm güncellemeleri yaptım fakat baktı telefon benim telefon gibi değil onuda bekletmedim onada kurdum italya romu :halay3:
bu arada telefonu hepsiburada.comdan aldım fiyatı 850 ye düşmüş

skynet

Üye
İtalya candır gerisi heyecandır :ehe

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347 ve csH
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Az önce lumia 520 yi nokia recovery toola bağladım yazılım sunuculara gelmişmi diye yüklemişler fakat bi sorum olacaktı ben italya romu kurmuştum bendeki sürümün son rakamı 4 le bitiyor recovery toolda 3 le bitiyor bu neden acaba farklı birşeylermi var

csH

csH

Üye
italyaya geldim sonunda:) şebekenin üstünde bi ok çıktı cyan yükleyenlerde böyle mi?

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: csH
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Ses seda yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Navifirm'den Türkiye global rom'u indirip Nokia Software Update ile telefona yüklemelisin Recovery Tool her durumda son sürümü (cyan)yüklüyor ..
Navifirimin hangi sürümünü kullanıyorsunuz ya,bendeki sürüm 3.2 ama hiçbişiy bulmuyor.birde hesap adı ve şifre soruyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
1320 ve 920 ye ayıp oluyor artık

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Navifirimin hangi sürümünü kullanıyorsunuz ya,bendeki sürüm 3.2 ama hiçbişiy bulmuyor.birde hesap adı ve şifre soruyor
Cancel butonuna basarak kullanabiliyoruz, oturum açmaya gerek yok sadece bağış yapanlar tam sürüm kullanabiliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cancel butonuna basarak kullanabiliyoruz, oturum açmaya gerek yok sadece bağış yapanlar tam sürüm kullanabiliyor.
Onuda yaptım ama hiçbişiy bulmadı.symbian kullanırken çok kullanırdım aslında naviyi.

beats

beats

Üye
Onuda yaptım ama hiçbişiy bulmadı.symbian kullanırken çok kullanırdım aslında naviyi.
Program sunucuya bağlanmıyor demektir, bazen oluyor sonra düzeliyor. Bir de bu siteyi dene abi:

Ürün kodunu yaz, 11 tane yazılım dosyasını indir. Buradan indirirsen dosyaların başına sayılar eklenir onları RM koduna kadar sil.
Bu programla da indirebilirsin:

Aynı işlemleri NCS, NSUR, NSRT ile de yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Yav arkadaş 10 yıl geçti vay sizin ben --

KenanK

KenanK

Üye
Bugün bi arkadaşa lumia 920 aldım tüm güncellemeleri yaptım fakat baktı telefon benim telefon gibi değil onuda bekletmedim onada kurdum italya romu :halay3:
bu arada telefonu hepsiburada.comdan aldım fiyatı 850 ye düşmüş

bende bu akşam gelmez ise italya rom unu kumayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim... ilk defa yapıcam.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yine olmadı..

kamil5028347

kamil5028347

Üye
bende bu akşam gelmez ise italya rom unu kumayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim... ilk defa yapıcam.

Yardımcı olmaya çalışırım tabiki

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt