Nokia turkiyenin twitterdan verdiği cvp l920 için çok kısa bir sure içerisinde yayınlanacak. Başka birşey dedikleri yok. Kendileride bilmiyorlar tarihi
Ne bilsinler ben çokta kızmıyorum açıkçası Usa ne derse o
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
T
Test eden onlar ben bilcek halim yok. Tabi test ediyorlarsa gerçekten yada bu neyin testi ise artık.
Nükleer bize test için verselerdi 1 dk sürmezdi.
reklamların hepsini kaldıra bilirsin bende hiç biir gözükmüyor firefoxta tabiki diğerinden de vardır belki bilmiyorumŞu siteye vodafone reklamı koyan kim arkadaş onada sinirlendim turkcell kalitesi varken o ne hiçtiyse turkcel boş reklam veripte önümüze çıkarmıyor sonsuza dek turkcell akar
turkcell kalitesi derken ?Şu siteye vodafone reklamı koyan kim arkadaş onada sinirlendim turkcell kalitesi varken o ne hiçtiyse turkcel boş reklam veripte önümüze çıkarmıyor sonsuza dek turkcell akar
Hocam zaten 925'e 8.1+cyan verildi daha neyin finalini bekliyorsunuz![]()
Bu konuda bunu söylemen çok yersiz ve saçma ! Ben vodafonu savunmuyorum ama vodafone sonuçta bütün dünya tarafından kullanılıyor , değilmiŞu siteye vodafone reklamı koyan kim arkadaş onada sinirlendim turkcell kalitesi varken o ne hiçtiyse turkcel boş reklam veripte önümüze çıkarmıyor sonsuza dek turkcell akar
Hocam siz cyan dan sonra gdr 1 yükledinizmi ben korkuyorum batarya konusundan açıkçası.Bu final haliyse vay 925in haline cunku yine kasmalar basladi ozellikle ana ekrana donerken telefon kendinden geciyor. Ek guncelleme falan birsey yayinlasalar keske eski akiciligina kavussa telefon .
Şu siteye vodafone reklamı koyan kim arkadaş onada sinirlendim turkcell kalitesi varken o ne hiçtiyse turkcel boş reklam veripte önümüze çıkarmıyor sonsuza dek turkcell akar
Abi ben senin yazdığın gibi Türkcell falan istemiyorum ama o reklamları da istemiyorum. Mübarek mobilde tüm sayfayı kapıyor. Hele edge işe girersen yavaşsa bir de benimki gibi reklam geç geldiğinden görünmüyor ve benden hemen basınca direk reklamın sayfasına gidiyor. Bence bu vodafone reklamı gibi konmamalı. Dev gibi olmasın, rahatça bakalım sayfaya
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Ulan çakallar birdaha nokia alan ne olsun lan .... bir güncellemeyi veremediniz yazıklar olsun o gün allah belamı verseydi.
. Büyük konuşma sonra alacağın telefonda Nokia olursa görürsün ama
Arkadaşlar çok fazla konu dışı sohbetlere çıkmasak diyorum.

Şimdi verirse görürsün ama. Büyük konuşma sonra alacağın telefonda Nokia olursa görürsün ama
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]