Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefonumu ancak güncelleyebilmiş olaraktan bir soru soracağım.Ekstra bilgilerde hala Black yazıyor bir gariplik yok değil mi ?Yani cyan muhabbetleri yüzünden soruyorum ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonumu ancak güncelleyebilmiş olaraktan bir soru soracağım.Ekstra bilgilerde hala Black yazıyor bir gariplik yok değil mi ?Yani cyan muhabbetleri yüzünden soruyorum ?
Bir daha güncelleme kontrolü yapabilir misin. (Cihaz neydi sizin?)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bir daha güncelleme kontrolü yapabilir misin. (Cihaz neydi sizin?)
920 var turkcell varyantlı şimdi hem normal hemde ore.li güncelleştirmeye baktım güncel diyor sanırsam hala 920lere gelmedi galiba ?

serinaga

serinaga

Üye
uzun zamandır wp bölümünü takip ediyorum l920 almayı düşündüğümden. ne diyim allah size sabır versin zor

Bakma öyle sızlanıp durduğumuza, aslında biraz heyecanlı ve de keyifli oluyor ...

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
920 var turkcell varyantlı şimdi hem normal hemde ore.li güncelleştirmeye baktım güncel diyor sanırsam hala 920lere gelmedi galiba ?

Başlıkta hangi cihazlarda geldiği yazıyor ...

Geçmişten Gönderildi ...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bugün salı beyler bugün de güncelleme gelebilir

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Windows 8.1 yeni güncellemesi bugün geliyor da bakalım Windows Phone'da hareketlilik olacak mı?

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu kadar bekledik gelir elbet

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Gelmicek anlaşıldı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
az daha bekleyin beyler bana akşam gelmişti salı günü. Ama kene kendinizi kaptırmayın bugün kesin gelecek diye hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

lgurcannl

Üye
Gelmeyecek diye beklemek daha iyi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
en başı 625 çekerdi hayırdır inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: plenken
KenanK

KenanK

Üye
Windows 8.1 Ağustos Güncellemesi geldi. Sıra WindowsPhone da..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: saynesim
The Benefit

The Benefit

Üye
Güncelleme alan var mı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
hayır henüz bişey yok

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bu gün L1020 alarak bende aranıza katılmış oldum.emektar N8 hala elimde ama satmak zorunda kalacam.bi sorun var gibi.ekran görüntülerine bi bakabilirmsniz.ikiside Lumia 1020'ye aittir.bi de daha önceden mağazadan indirmiş olduğum xap dosyaları vardı.onları nasıl yükleyecem

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
bu gün L1020 alarak bende aranıza katılmış oldum.emektar N8 hala elimde ama satmak zorunda kalacam.bi sorun var gibi.ekran görüntülerine bi bakabilirmsniz.ikiside Lumia 1020'ye aittir

bi de daha önceden mağazadan indirmiş olduğum xap dosyaları vardı.onları nasıl yükleyecem
Hayırlı olsun öncelikle arkadaşım. Preview yüklemişsin kardeş cihaza ya da ikinci el almışsan satan arkadaş Preview yüklü cihaz satmış sana. Previewden kurtulmak istersen cihazını Windows Phone 8e döndür sonra güncellemeleri kontrol et. Düzgün Windows Phone 8.1 güncellemesini al.

İkinci olarak mağazadan indirdiğin xap dosyalarını ancak hafıza kartın varsa yükleyebilirsin. 1020nin hatırladığım kadarıyla hafıza kart slotu yok.

toyata_krolla12

toyata_krolla12

Üye
Lumia 620 ye bu güncellemeler gelcek mi arkadaşlar?

Üst Alt