Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
1020 ile önce WP 8.0 a döndüm ardından Cyan'a güncelledim hemen arkasındanda 8.1 gdr1 i yükledim herşey iyi şu anda..:oke:

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bugünde gelmedi. P.tesi ye inş.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
emz

emz

Üye
Bu gdr1 yüzünden mi oldu bilmiyorum ama artık telefonu kapat dediğimde Güle güle ekranında neredeyse 1dk. boyunca bekliyor eskiden böyle değildi :dry:

Abi bende bazen daha fazla sürüyor dayanamayıp pili çıkartıyorum. Çatlatır oldu beni. Bazende soft reset atıyorum. En son normal black geldiğinde kapatıyordum artık olmuyor. Çatlatıyor.

Telgrafla gönderildi. (L520)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hata bildirimlerini hangi sayfaya yada siteye bildiriyoruz? Yedek alamaz olduk!!!!

dakamon

dakamon

Üye
Benim tel kendi kendine reset atıyor boyle takılıp kalıyor sistem.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Peki birşey sormalıyım. 8.1'in nihai sürümü cyan ile birlikte mi verilecek? Ben tatile çıkmadan önce (yaklaşık 2.5 hafta kadar) bu konuda bir belirsizlik vardı. Durum netleşti mi?
(Benim 920 de 8.1 Pre. + GDR1 Pre. sürümü kurulu). Az önce güncelleme kontrolü yaptım ve sonuç Negatif.

serinaga

serinaga

Üye
1020 ile önce WP 8.0 a döndüm ardından Cyan'a güncelledim hemen arkasındanda 8.1 gdr1 i yükledim herşey iyi şu anda..:oke:

Haydi geçmiş olsun, umarım performans daha iyi olacaktır ...

emz

emz

Üye
Gelişme yok mu hala? Gelen giden olmadı. Gerçekten çoook uzun bir süre oldu. Black daha hızlıydı :(

lgurcannl

Üye
Arkadaşlar bugün alır mıyız güncellemeleri neler hissediyorsunuz :)

serinaga

serinaga

Üye
Beklemeye devam, sabır ya sabır :ah

• Beğen
Tepkiler: emz ve MixRadio
lost68

lost68

Üye
Sabrın sonu selamettir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kraliletisim

Üye
Bu hafta başlığa 820 eklense ne güzel olur

• Beğen
Tepkiler: serinaga, alasulumurat ve ceza87

frogan

Üye
hiç sanmıyorum ama inşallah alırız 820 ye bugün yarın

NedenLan

Üye
uzun zamandır wp bölümünü takip ediyorum l920 almayı düşündüğümden. ne diyim allah size sabır versin zor

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Biz Lumiacılar olaraktan artık bu durumdan zevk alır olduk. 3 ayda bir mutlaka bişeyler veriliyor. MS'nin Beta sürümleri, MS'nin ön izleme sürümleri MS'nin final güncellemesi, gdr.ler Nokiaya ait güncelleme paketleri derken çıldırdık ve alıştık. İllaki bu güncellemelerden birini bekler olduk. :)

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, serinaga, skynet ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence gayet başarılı bir sistem

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
The Benefit

The Benefit

Üye
Biz Lumiacılar olaraktan artık bu durumdan zevk alır olduk. 3 ayda bir mutlaka bişeyler veriliyor. MS'nin Beta sürümleri, MS'nin ön izleme sürümleri MS'nin final güncellemesi, gdr.ler Nokiaya ait güncelleme paketleri derken çıldırdık ve alıştık. İllaki bu güncellemelerden birini bekler olduk. :)

Dumanla gönderildi.
Onları kurmamış biri olarak hislerim şelale... :)

• Beğen

Üst Alt