Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

İlgili konuda gerekli açıklamalar ve kullanılması gereken yazılım mevcut.

Eğer Cyan güncellemesini farklı bir yoldan yüklemeyi deneyecekseniz güncellemenin yayınlandığı ülkelerde cihazınıza ait kodu bularak o ülkeye ait romu indirmeniz ve yükleme işlemini gerçekleştirmeniz gerekli.

Aşağıdaki linkten aynı uygulama ile nasıl rom indirebileceğiniz açıklanmış vaziyettedir.

Nokia Sunucuları Üzerinden ROM İndirme - MaxiCep
Ben romu çekemedim hata veriyor sebebi ne olaki arkadaşım

Bay H

Bay H

Üye
Ben romu çekemedim hata veriyor sebebi ne olaki arkadaşım

Rom olarak aşağıdaki kodlar ile mi indirme işlemini denediniz acaba?

059Q9W9 RM-821 VAR EU IT CV YELLOW
059Q9W8 RM-821 VAR EU IT CV RED
059Q9W7 RM-821 VAR EU IT CV WHITE
059Q9W5 RM-821 VAR EU IT CV BLACK

versino2

versino2

Üye
Bari 925 e parlaklık profilini,usb ayarlarını ve kamera duzeltmelerini getiren Bi güncelleme yayınlasalar

skynet

Üye
Bu usb parlaklık profilleri vs. neden sadece 1520 ye geldi de diğer cyan yüklü modellere gelmedi merek ediyorum doğrusu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bu usb parlaklık profilleri vs. neden sadece 1520 ye geldi de diğer cyan yüklü modellere gelmedi merek ediyorum doğrusu :hmmm
Bu konuda bir açıklama yapıldı mı. Çok saçma çünkü neden kısıyorlar ki bunları? @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Mr.H

Yönetici tarafından düzenlendi:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu konuda bir açıklama yapıldı mı. Çok saçma çünkü neden kısıyorlar ki bunları? @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensetion @Mr.H
Bildiğim kadarıyla usb ile ilgili ayarlar s800 ve üstü işlemci kullanan cihazlara gelecekti.

emz

emz

Üye
Bildiğim kadarıyla usb ile ilgili ayarlar s800 ve üstü işlemci kullanan cihazlara gelecekti.
Abi bu ne alaka yahu?:close_tema:
Ne yani s800 işlemci olmayınca basit bir usb ayarı mı ayarlanamıyor? Ben 5800Xm de bile hallediyordum kşi s60v5 yüklüydü.:vur:duvar2:
Eğer bunu bu sitemden 4 yıl sonra çıkan sistem yapamıyorsa orada işlemcinin bir alakası yoktur. Donanım kıyaslanamaz bile. :kirbac: Bir parlaklık ayarıda mı işlemci istiyor????? Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok. Kısaca bizlere üst modele geç demeye getiriryor ki onda da anca :dayak:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve skynet
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
nerde kaldı bu 8.1? iyice hevesim kaçtı.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Rom olarak aşağıdaki kodlar ile mi indirme işlemini denediniz acaba?

059Q9W9 RM-821 VAR EU IT CV YELLOW
059Q9W8 RM-821 VAR EU IT CV RED
059Q9W7 RM-821 VAR EU IT CV WHITE
059Q9W5 RM-821 VAR EU IT CV BLACK
white olanı indirmek için uğraşıyorum ama olmuyor

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye
Cyan unutuldu.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bu gün facebook nakia sayfasına ne zaman gelecek cyan güncellemesi diye yazdım. Murat bey cyan güncellemeleri yayınlandı diye yazmış. :) adamların kendilerinden haberleri yok

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu gün facebook nakia sayfasına ne zaman gelecek cyan güncellemesi diye yazdım. Murat bey cyan güncellemeleri yayınlandı diye yazmış. :) adamların kendilerinden haberleri yok
Onlara sizin kendinizden haberiniz yok diye yazdın mı? İnşallah yazmışsındır. Hakediyorlar.

EldrithcArrow

EldrithcArrow

Üye

Microsoft toplarsa bari şunlar canlı destek koysalar sitelerine samsung gibi

The Benefit

The Benefit

Üye
Bir de yayınlandı diyorlar ha...Hata ettik hata..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
Krnl386

Krnl386

Üye
Yuh be, gerçi aslında normal eskiden nokia da çalışan üst düzey bir arkadaşım vardı. Adam güncelleme haberlerini benden alırdı.

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia 520 ve Lumia 720 için Lumia Cyan güncellemesi Hindistan'da yayınlamış.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386

kartal-78

Üye
Wp 8.1 güncelleme si l920 ye ne zaman gelecek

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben günde 50 kere takip ediyorum.ilk buranın haberi olacak.

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Üst Alt