Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Hayırlı olsun öncelikle arkadaşım. Preview yüklemişsin kardeş cihaza ya da ikinci el almışsan satan arkadaş Preview yüklü cihaz satmış sana. Previewden kurtulmak istersen cihazını Windows Phone 8e döndür sonra güncellemeleri kontrol et. Düzgün Windows Phone 8.1 güncellemesini al.

İkinci olarak mağazadan indirdiğin xap dosyalarını ancak hafıza kartın varsa yükleyebilirsin. 1020nin hatırladığım kadarıyla hafıza kart slotu yok.
:tşk: cihaz 1 aylık.ikinci el aldım.pasaport bulup açtıramayinca satmak zorunda kalmışlar.Bende pasaport buldum bi tane.aldım telefonu.8.0'a dönüp tekrar güncelleme yapacam.1020'nin sd kart yuvasi yok malesef.başka yolu yokmudur acaba

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu gün L1020 alarak bende aranıza katılmış oldum.emektar N8 hala elimde ama satmak zorunda kalacam.bi sorun var gibi.ekran görüntülerine bi bakabilirmsniz.ikiside Lumia 1020'ye aittir

bi de daha önceden mağazadan indirmiş olduğum xap dosyaları vardı.onları nasıl yükleyecem
ilk olarak ilk resimi kaldır ime gözükmesin sil onu hemen, senin telefonunda black yüklü şuan ve 1020 olduğu için tr de güncellemesi geldi güncelleme tarat cyan kur(telefon açılırken türcell yazısı falan çıkıyormu sende), baya bir şey değişti kurcalar ögrenirsin 2 sefer güncelleme incek sonra baya bir değişiklik geliyor kısaca şöyle değişimler va, senin cihaz zaten 8.0 daha eskiye niye geri dönücek direk güncelleme tarat cyan kur

sd karta falan ihtiyaç yoktur web sitesinden indirdiğiniz xap dosyalarını pc yi tele bağladığınızda ana klasöre atın ve telden net açıkken magazalara girin bir defa aslında gerekte yok direk kuruyorda uyguluma imine sağ ana menüde taratıp bulabilirsiniz

Son düzenleme:
kamil5028347

kamil5028347

Üye
:tşk: cihaz 1 aylık.ikinci el aldım.pasaport bulup açtıramayinca satmak zorunda kalmışlar.Bende pasaport buldum bi tane.aldım telefonu.8.0'a dönüp tekrar güncelleme yapacam.1020'nin sd kart yuvasi yok malesef.başka yolu yokmudur acaba

Başka yolu yok maalesef Nokia recovery tool ile wp8.0 yükleyip güncellemelerle wp8.1 + cyan güncellemesini alacaksın

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KenanK

KenanK

Üye
vay arkadaş ne güncelleme imiş yav, L920 ye hala daha gelmedi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
vay arkadaş ne güncelleme imiş yav, L920 ye hala daha gelmedi.

Neye gelmediğini önemsemiyorum ama bu kadar ara neden verdiler onu çözemedim

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bugün de gelmedi ocağın sönesi Cyan.

• Beğen
Tepkiler: emz, Krnl386, skynet ve 2 diğerleri
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Başlıkta hangi cihazlarda geldiği yazıyor ...

Geçmişten Gönderildi ...
Başlıkta belirtilenleri biliyorum sadece sormak istedim bana gelen güncellemenin cyan olmadığını görünce.

Bay H

Bay H

Üye
Bir anlık boşluğuma geldi İtalya ya ait Lumia 920 Cyan romunu indirip kurmuş bulundum. Şu bekleme sıkıntısını atmış olduk :kıskıs:

angmar55

angmar55

Üye
Bay H

Bay H

Üye
Hangi program ile kurdunuz?

Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

İlgili konuda gerekli açıklamalar ve kullanılması gereken yazılım mevcut.

Eğer Cyan güncellemesini farklı bir yoldan yüklemeyi deneyecekseniz güncellemenin yayınlandığı ülkelerde cihazınıza ait kodu bularak o ülkeye ait romu indirmeniz ve yükleme işlemini gerçekleştirmeniz gerekli.

Aşağıdaki linkten aynı uygulama ile nasıl rom indirebileceğiniz açıklanmış vaziyettedir.

Nokia Sunucuları Üzerinden ROM İndirme - MaxiCep

angmar55

angmar55

Üye
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCep

İlgili konuda gerekli açıklamalar ve kullanılması gereken yazılım mevcut.

Eğer Cyan güncellemesini farklı bir yoldan yüklemeyi deneyecekseniz güncellemenin yayınlandığı ülkelerde cihazınıza ait kodu bularak o ülkeye ait romu indirmeniz ve yükleme işlemini gerçekleştirmeniz gerekli.

Aşağıdaki linkten aynı uygulama ile nasıl rom indirebileceğiniz açıklanmış vaziyettedir.

Nokia Sunucuları Üzerinden ROM İndirme - MaxiCep
Teşekkürler üstad :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam peki romdan roma farklar neler? (Ülke farklılıkları yani) Türkiye Rom'u ile İtalya Rom'u arasındaki farklar neler? İtalya Rom'unu kurunca Türkçe kullanabiliyor muyuz? Türkçe karakter sorunu oluyor mu? Vs. Vs.

Bay H

Bay H

Üye
Hocam peki romdan roma farklar neler? (Ülke farklılıkları yani) Türkiye Rom'u ile İtalya Rom'u arasındaki farklar neler? İtalya Rom'unu kurunca Türkçe kullanabiliyor muyuz? Türkçe karakter sorunu oluyor mu? Vs. Vs.
Şuana kadar gözlemlediğim kadarı ile herhangi bir farklılık içermiyor. Ayrıca ilk kurulum aşamasında hangi dilde kullanacağınızı seçe bilmektesiniz.

Üst Alt